Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво ново в Катар?
Как се промени животът на арабските майки, след като се ожениха и заминаха в чужбина?
Какви са предизвикателствата при смесен брак между различни религии?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво ново в Катар?
В Катар се развиват нови проекти, като изграждането на остров 'Банана айланд'. Въпреки опитите да се забрани празнуването на Коледа, Нова година и Св. Валентин, страната остава „приятелска към хората“. Също така, българското посолство организира тържество по случай 3-ти март с участието на Тони Димитрова.
-
Как се промени животът на арабските майки, след като се ожениха и заминаха в чужбина?
Животът на арабските майки в чужбина може да бъде предизвикателен. Живеенето с родителите им може да доведе до намеса в отношенията между двойките. От гледна точка на религията е важно взаимното уважение и разбиране на нуждите на всеки. Важно е да се говори за това как се чувствате и какво мислите, като се подчертава, че любовта преодолява всичко, но е важно да обичаш много.
-
Какви са предизвикателствата при смесен брак между различни религии?
-
Какво мнение трябва да имам за връзката с мъж от Тунис?
-
Какви са основните културни и обичайни различия между Тунис и България?
В града в който живее има хубава работа и взима добри пари има финансови възможности така че не мисля че е премрял за тоя паспорт...
И това да си знам цената мисля че няма смисъл да се казва ,защото аз цена нямам аз не съм предмет. Ако някой жени се женят за пари аз не съм от тях аз нямам цена имам достойнство. Ако ме обича и уважава ще ми дава всичко от което имам нужда не мисля че е нужно да го карам или моля за каквото и да било. Ще му ходя на гости Септември с майка ми ще ни купи билети и ще се запознаем със семейството му. Мисля че това че няма нищо против да дойда с майка ми ,че ще ни купи билети и че ще ни запознае с родителите си е достатъчно показателно че този човек си държи на думата поне за сега ... ще видим занапред в момента е на изпитателен срок
- явно му е много важно макар да не го докосваш, да се докаже пред теб
Чета ви от години, много ви харесвам, някои като Фаима ми липсват с постовете си.
, но това е друга тема. Не е станал доктор на 23, няма толкова пари и власт, че да ме уреди в телевизията