Токуда Болница София - тема 22

• 101 355
  • 795
  •   1
Отговори
# 345
E това сериозно ли е, кажи ми? Остави парите, ама това е болница.

# 346
На послената ми визитация и изписване беше Илиев и ги направи на пух и прах, че не записвали редовно нещата, а трябваше ние да помним какво и защо и да му казваме. Наистина доста несериозно.

# 347
  • София
Четейки част от постовете имам чувството, че говорим за различни болници  Shocked. Или пък чак толкова да са се променили нещата за 3 години  newsm78

Не са ми вливали антибиотик след секциото. 2 пъти поисках обезболяващи, донесоха ми без проблем. На останалите 3 момичета от стаята също не помня да са вливали антибиотици. Това да не би да е някаква нова схема?

Да, имаше една по-намръщена сестра, и още една в не особено добро настроение  Laughing, ама чак да са се държали лошо не е било.

# 348
От сестрите и акушерките има откровено немарливи и на ръба да са нелюбезни. Имаше и някои много мили и отзивчиви, но за съжаление като цяло има какво да се желае за частна болница.

# 349
И аз съм За присъствието на таткото, но тъй като ще съм със секцио, няма как да стане, иначе щеше да е до мен.
Не гледам на това като на мода, или на извращение, за мен е нормално мъжът да е до жена си, винаги, когато тя реши, че има нужда от него. А и такъв момент сплотява и се помни завинаги, да не говорим, че е хубаво за всяка връзка, мъжът да види какво е да дадеш живот и жената колко силна всъщност е...
Абсолютно същото мисля и аз. Ако бях мъж без съмнение бих бил до жена си. Даже си мисля, че е много по-силно изживяването отстрани, защото лично моите раждания бяха много критични и от болка и стрес не помня много (първото даже беше с пълна упойка и бях забравила защо съм в болницата като се освестих).

bowuu

Като сте тръгнали да се оплаквате от отношение в Токуда, аз също бях недоволна последния път като ми правиха запис на бебето. Не стига, че сновяха напред-назад 4 сестри, които си говориха една през друга общи неща, смеейки се силно, но и докато ме записваха, вкараха пациентка, която дори не беше бременна, нито беше спешен случай. Някакви лекарства да и изписват и си я сложиха на столче срещу мен да си говорят. Беше толкова шумно от всичките сестри, че бебето започна да ме рита зверски, което е нетипично за нея и даже си разхлаби колана и машината започна да пищи да я оправят.
После се прибрах вкъщи и се чувствах като пребита от това ритане, бях решила, че записите ще са ужасни, или направо, че ще тръгне да излиза по-рано.

Дано след секциото попадна на по-малко бъбриви и несъобразителни, но такива неща, за да не се случват, трябва да се коментират като оплакване и освен мъмрене, да има и санкции.

# 350
Момичета, вие как подхождате при троснато държание от страна на персонала? Confused Аз май съм способна или да се разплача, или да скоча на бой, зависи кои хормони ми надделеят в момента Tired

Засега иначе имам късмет, за абразиото, като лежах, всички бяха мили, а сега при д-р Герганова в кабинета - също. Дано не ме изостави късметът до край Praynig

# 351
Момичета, вие как подхождате при троснато държание от страна на персонала? Confused Аз май съм способна или да се разплача, или да скоча на бой, зависи кои хормони ми надделеят в момента Tired

Засега иначе имам късмет, за абразиото, като лежах, всички бяха мили, а сега при д-р Герганова в кабинета - също. Дано не ме изостави късметът до край Praynig
Малко по-твърдо и директно им казвах какво ме интересува или от какво имам нижда. Те са мили като цяло, проблемът е по-скоро с немарливост и пропуски пр това, а и от прекалено натоварване, което е проблем на болницата. Герганова е супер мила и стискам палци всичко да е наред Simple Smile

# 352
  • София
Момичета, вие как подхождате при троснато държание от страна на персонала? Confused

И аз се държа троснато. Изненадват се доста, но помага  Laughing

# 353
  • София
 Понеже съм вече в 7-ми месец и ще се наложи все пак да родя отново  hahaha обяснете ми какви са тия антибиотици и за какво? Миналия път не помня да са ми вливали.
Фраксипарина не ми го забравяха и биеха редовно, обаче си поисках обезболяващо- отговорът беше- "Мислиш ли да кърмиш?" АЗ отговорих положително. И не ми дадоха, преминавало в кърмата(почнах да кърмя на 2-3 ден чак). Доста се поизмъчих, а сега второ секцио май боли повече, така че бих си купила лекарства ако знам, че може. Та някакви безвредни при кърмене има ли?

# 354
Антибиотиците ги вливат профилактично 2 дни. На мен кърмата ми слезе на втория ден, защото ме приеха с изтекли води и контракции, но никой нищо не ми каза за кърменето ( не вярвам някой да се е вживял чак толкова). Какъв е бил антибиотика не знам, утре ако се сетя ще потърся в епикризата. Фраксипарин беше другото лекарство и от него забравиха 1 прием.

# 355
Момичета, като чета последните постове за раждане в токуда, май ще се откажа да раждам там:(( между другото и аз като лежах с контракции в пети месец, едната сутрин забравиха да мината на визитация през моята стая?? Мислих че не минават всеки ден и не обърнах голямо внимание. Следобед питах сестрата , кога ще ме изписват и тя каза сутринта на визитация не ви ли каза докторА? Казах и, че не са минавали на визитация и тя остана крайно очудена и смотолеви нещо. Оше тогава ми светна лампичката , че явно са занижили качеството на обслужване

. Иначе за любезност, всички бяха любезни.

Последна редакция: сб, 28 май 2016, 11:34 от roha28

# 356
Според епикризата болкоуспокояващоте, които са ми давани са - Лидол, Аналгин и Перфалгин. Интересното е че пише и 2 свещички Индометацин, които не са ми слагали. Антибиотика е Цефазолин.

# 357
И за Надежда не съм чувала суперлативи относно персонала. Всъщност за никоя болница не съм. Винаги има иниздънки. Ето, аз преди години ходих в Св. Лазар- и там за нищо не стават.

# 358
стелияна, извинявай за забавянето, ти сигурно вече си се изследвала, но скрийнинга е с "да" и "не", показва наличие на опасните щамоге, генотипирането е за конкретен щам (какъвто и да е той, лош или не) и съответно е по скъпо (по мои спомени). аз съм правила генотипирането в Геника при конизацията ми. вторият път Карагьозов ми пусна само скрийнинга в лабораторията на Токуда.

# 359
Ами след като в Токуда толкова е паднало качеството на грижите, в "Надежда" май не се е и вдигало, а "Св. Лазар" не искам да обсъждам коя от частните болници става - "Вита"???

Общи условия

Активация на акаунт