Токуда Болница София - тема 22

• 101 214
  • 795
  •   1
Отговори
# 90
Нощниците им са зле. Развлечени и някои скъсани. Аз съм 50 кг и ми стояха като чувал.

# 91
  • София
На времето (2009 и 2012 год.) -  ставаха за кърмене.

# 92
  • София
И 2013 ставаха, не бяха скъсани нито пък раздърпани, нито са ми седяли като чувал.

# 93
Е, в края на 2015-та изглеждат по друг бачин. Не всички са такива, но доста от тях-да. Не можах да повярвам като ми връчиха една при приемането- с дупки по деколтето. Направо се зачудих дали не съм сбъркала болницата.

# 94
  • Калифорния
Историята с нощниците е много странна  Rolling Eyes През 2013 г. имаха едни много хубави нови нощници на сини цветя. Преди това бях чела, че раздават някакви стари бели нощници, но тогава като раждах бяха шарени и нови, с отвор на гърдите за кърмене. Дори като идваха някакви гостуващи лекари от Македония с голяма гордост им ги показваха. Сега през 2015г. даваха пак бели и явно доста стари и износени, с липсващи копчета, ужас. Предполагам са изровили от мазето нощниците от преди. Не знам защо са се отказали от шаренките. Може би не са издържали на честото пране... ама то пък е добре да се купуват нови от време на време...

# 95
Има си ги пак шарените на цветя- те са ок и аз само такива си исках. Екстра са за кърмене, здрави са и се стягат спрямо талията, така де, размерите на родилката. Laughing  Има и едни сини, доста смотани, а най-зле са споменатите бели на дупки. Един път ми дадоха такава, но ми се извиниха, че другите са били свършили и щом заредиха от шарените ми я смениха бялата.

# 96
  • София
Това за износеното и скъсаното не го очаквах Shocked Благодаря за отзивите, явно поне една ще трябва да си взема.

# 97
  • Калифорния
А, явно аз съм случила на такъв период, сигурно е било есенно почистване  hahaha, защото всички бяхме с белите и като си поисках нова видях че и в гардероба само такива имаше.
Добре че са върнали тези на цветята  Peace. Бяха много удобни.

# 98
  • София
Април 2013 г. и аз бях с тези на цветята. Изглеждаха нови и много удобни за кърмене. Сега вече може и да са се променили нещата, но не мисля, че е чааак толкова зле положението. Възможно е просто да не успяват да предвидят ражданията и затова толкова бързо да свършват и да дават и по стари. Но за мен не е важно толкова бельото, колкото отношението и помоща за кърмене и спокойствието, че съм в сигурни ръце и детето ми също.

# 99
Някой може ли да каже дали нощниците които дават стават за кърмене или по-добре да си нося лична?
Има два "модела" едните стават, другите не, но може да си искате каквато ви е по-удобна. Личната сигурно е най- удобна Simple Smile

# 100
  • София
В предродила акушерката ми даде бяла, но Илиев я спря и ми дадоха от тези на цветята. В края на 2013 всеки ден санитарката ми носеше чиста, но копчета липсваха масово.

# 101
Хаха, а Илиев как ги строява по принцип. На една от визитациите направи сестрите сами да си говорят, защото не записвали всичко. И като взеха се му се оправдават как не знам си коя била на смянаа 😃 Много ги действа, но така и трябва, все пак е началник.

# 102
Сестрите определено имат нужда от строяване, а докато аз бях в болницата имаше скандал с тях и друг лекар. Изобщо това говори много лошо за отделението - някой не си върши работата, а пациентите стават свидетели на това.

# 103
  • София
Хаха, а Илиев как ги строява по принцип. На една от визитациите направи сестрите сами да си говорят, защото не записвали всичко. И като взеха се му се оправдават как не знам си коя била на смянаа 😃 Много ги действа, но така и трябва, все пак е началник.

Карагьозов знам, че е началник.

# 104
Здравейте,
Искам да Ви питам според Вас ( личен опит, наблюдения) какви са ми шансовете за нормално раждане след секцио (през 2011г)?. Още не смея да питам доктора, рано е, имам 3 месеца до термин, отделно съм със смесени чувства - четох за рисковете, раждане след секцио е като 100% естествено раждане от преди 20-30г, окситоцинът, който коментирате, не е опция въобще, отделно се поставя пълна упойка след раждането, за да се прегледа матката и тн.
През 2011 родих в Токуда секцио, защото бебо беше седалище. Плановото секцио беше 1 ден преди термин, доста ме изчакаха, защото много исках да родя нормално. Дори през нощта срещу секциото водите ми изтекоха, но нормално раждане щеше да е голяма мъка, а и бебо беше голям. Сега не съм се самонавила, важното е живи и здрави бебе и аз на финала.
Имате ли такъв опит, наблюдения?

Последна редакция: нд, 10 апр 2016, 21:26 от fifi_0421

Общи условия

Активация на акаунт