Токуда Болница София - тема 22

• 101 286
  • 795
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, да попитам ако раждането тръгне събота или неделя, могат ли да реагират в Токуда. Дали има дежурен екип? Или ако няма има ли случаи на мами родили през уикенда и да са събрали екип?

# 526
Разбира се, има екипи 24/7

# 527
Момичета, да попитам ако раждането тръгне събота или неделя, могат ли да реагират в Токуда. Дали има дежурен екип? Или ако няма има ли случаи на мами родили през уикенда и да са събрали екип?

Моя приятелка е раждала там в събота /ама миналата година /. Отива на тонове, защото пренасяше и на дежурният лекар не са харесали тоновете и са се обадили на доктора й и после и тя се е обадила, и той е дошъл, събрал си е екипа и секцио. Така, че да има.

# 528
Здравейте, някой да е раждал в Токуда и да е имал допълнително здравно осигуряване към Дженерали?

# 529
Здравейте,
Др Илиев е в отпуск, а нямам уговорка с друг лекар. Знаете ли кой поема пациентите му в случай, че започне раждане (редакция - значително по-рано от термин)?

Последна редакция: сб, 02 юли 2016, 18:13 от fifi_0421

# 530
Здравейте,
Др Илиев е в отпуск, а нямам уговорка с друг лекар. Знаете ли кой поема пациентите му в случай, че започне раждане?

Ако си негова пациентка той би трябвало да те насочи към друг лекар. Това, което пишеш е смущаващо.

# 531
Здравейте ,имам няколко въпроса Simple Smile
Ходих на преглед при д-р кирякова в Токуда , и съм се насочила като цяло при нея да раждам второто дете . Въпреки всичко ,има някои неясноти около приемането и ми е интересно Да разбера
На деня на отворените врати ,лекаря които говори с нас обясни ,че едва ли не в Токуда няма как да се роди без избор на екип. Имаше и жена ,която попита специално за това и той потвърди че екип трябва да се избере .
В няколко теми тук пише ,че не е точно така и ако се отиде при започнало раждане може да се роди при екипа който е на смяна (на половината цена от избора на екип)?! Така ли е ?
Направи ми впечатление също ,че при положение че съм в края на 35сед ,Като отидох на преглед при кирякова предполагах ,че това и за бея значи че се насочвам към нея за раждането ,а тя като че ли не очакваше . Все едно бях си отишла на обикновен преглед.
Също мислих ,че се попълва някакъв документ За измита на екип . А кирякова ми обясни ,че това било устна уговорка .?!? Какво значи това за бога ?

# 532
Документ за избор на екип се попълва като те приемат в болницата. Не можеш да родиш без избор на такъв, т.е. ако се наложи да те изроди децурния екип - то той ти става избор. За 1-2 години е можело да раждаш бе да избираш при кой, но вече не е така.

# 533
# 534
И един последен въпрос,докато чета темата тук виждам пак доста неясни неща. Мислих че пакета за бебето ,който е 600лв според сайта на Токуда не е задължителен ,а по избор . А в няколко пост прочетох ,че не е така. Мислих същия пакет да го правя в майчин дом ,тъй като е два пъти по евтин .
Та едно нормално раждане в Токуда ,колко излиза? !  По прочетеното от мен не е колкото обявеното в сайта им 1500лв ?

# 535
Раждането е 1500лв + 600лв пакет за бебето с включени всички изследвания (доколкото знам има опция за пакет от 400лв, но не включва някои изследвания) = тотал 2100лв., отделно епидурална 300лв и ВИП стая по 125лв на вечер - незадължителни последните две.

# 536
  • София
И един последен въпрос,докато чета темата тук виждам пак доста неясни неща. Мислих че пакета за бебето ,който е 600лв според сайта на Токуда не е задължителен ,а по избор . А в няколко пост прочетох ,че не е така. Мислих същия пакет да го правя в майчин дом ,тъй като е два пъти по евтин .
Та едно нормално раждане в Токуда ,колко излиза? !  По прочетеното от мен не е колкото обявеното в сайта им 1500лв ?

1500 лв. избор на екип, пакет за бебето - 600 лв. с вкл. изследвания, които не се поемат от ЗК/ ако не го искате за детето само ще заплатите - 400 лв. и епидурална - 300 лв. при нормално раждане или 400 лв. при секцио.
Ако ще сте секцио - в избора на екип влиза и упойката ( спинална ).

# 537
Има избор за пакета за бебето. Аз съжалявам, че го избрах. Може да се откаже.

# 538
  • ту тук, ту там
Е може да се откаже, ама тогава пък ще платите за бебето 400 лв без никакви прегледи! А тези 400 лв няма как да се избегнат. Значи пакетът с изследвания идва 200 лв и е по избор, аз така разбирам дотук.
А според горния пост за допълнителната цена на упойката при нормално раждане какво излиза - че нормалното е по-скъпо от секцио ли? Или тя тази епидурална е по желание само? Извинете, ако звуча неадекватно за раждала жена, но съм раждала секцио и никога не съм се интересувала дори от чисто любопитство!  Blush

# 539
  • София
Е може да се откаже, ама тогава пък ще платите за бебето 400 лв без никакви прегледи! А тези 400 лв няма как да се избегнат. Значи пакетът с изследвания идва 200 лв и е по избор, аз така разбирам дотук.
А според горния пост за допълнителната цена на упойката при нормално раждане какво излиза - че нормалното е по-скъпо от секцио ли? Или тя тази епидурална е по желание само? Извинете, ако звуча неадекватно за раждала жена, но съм раждала секцио и никога не съм се интересувала дори от чисто любопитство!  Blush

Да при нормално - 1500 лв. избор на екип. Ако искате епидурална - 300 лв., което не влиза при нормално раждане.

Пакета не може да се откаже, но може да откажете изследванията и да платите 400 лв. за грижи за детето докато е в болницата.

Общи условия

Активация на акаунт