Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (8)

• 51 368
  • 774
  •   1
Отговори
# 105
Блинг, недей Simple Smile Малко ми напомняш на Естлар, която винаги наливаше с фуния в главите и от време на време влизаше в пререкания, но беше винаги нужна.  Има нужда от повече хора, които са право куме в очи, без да обиждат или да са арогантни. В крайна сметка ти споделяш нещо, което си научила по трънливия път на забременяване и износване, което е страшно полезно за момичетата, които сега започват. Мое мнение поне де Simple Smile

# 106
  • От Луната
Аз ли казах нещо ... newsm78
Съгласна съм с всички, самата аз много съм благодарна на Естлар и не само на нея. Казах само, че на фона на нищо и хидротубация е нещо. Масово се изписват хормони без да има каквато и да е проверка.

# 107
Ааа Кристи ти си по-добра в това отношение  Mr. Green Hug
Скрит текст:
Честно казано в момента предпочитам да чета теб и други момичета с дълъг и трънлив опит и да се "храня и калявам".
Не бе Йоли, къде се буташ между шамарите Laughing Hug

# 108
  • От Луната
Абе де да знам ... Аз ще си почина две седмици преди новия старт, мисля да си търся занимавка за втората половина от чакането.

# 109
Търси, търси, ако имаш повечко работа, в която да се заровиш най-добре. Аз направо да си търся нова глава, ако можеше. Всъщност като се замисля най-добре е нова средна част на тялото да си реша направо всички проблеми Laughing

# 110
  • София
Търси, търси, ако имаш повечко работа, в която да се заровиш най-добре. Аз направо да си търся нова глава, ако можеше. Всъщност като се замисля най-добре е нова средна част на тялото да си реша направо всички проблеми Laughing
Блинг Hug Hug Hug
ОХ ако можеше така и аз бих искала.Пълна смяна на всички чаркове.
Аз имам две хидротубации при Вадимиров там също не се практикуваше тогава цветната снимка.За мое щастие не съм имала проблем с тръбите потвърди се и на ТВЛ.Сега след последния А незнам как са нещата дано да нямам поражения.
 Hug Hug Hug

# 111
Тръбите се прецакват основно след инфекции.

# 112
  • София
Блинг и аз си тьрся нова глава Grinning

Много се тревожа да не да не излекуваме напълно стрептокока до другата седмица и се чудя да се доверя ли на док?Предпочитам да изчакам ,а той ме увери че няма нужда,утре май ще се обадя на Сигридов да ми каже какво да правя.

# 113
Креми, едва ли. Не го мисли рядко се случва. Както Кристи е писала вече, тръбите са си прецакани или по рождение или след някоя инфекция. След А има риск от проблеми в матката и поражения върху фимбриалния апарат, което е също така опасно. И то обикновено, когато е имало абразио. Но е факт, ако ще и сто операции да имаме, "давността" им е малка. Нещата се променят с месеци и за съжаление нищо не е константа.
Bubble, сама трябва да решиш. Въздържам се от коментар. Събери няколко мнения и прецени. Никой не ти е опрял нож в гърлото в крайна сметка. Чувството за вина после е много коварно.

Последна редакция: пн, 21 мар 2016, 20:28 от Bling-a-ling

# 114
Блинг и аз си тьрся нова глава Grinning

Много се тревожа да не да не излекуваме напълно стрептокока до другата седмица и се чудя да се доверя ли на док?Предпочитам да изчакам ,а той ме увери че няма нужда,утре май ще се обадя на Сигридов да ми каже какво да правя.
Стрептококите нямат пълно излекуване. Те са като ентерококите, които си живеят в чревната флора и при свален имунитет или определени обстоятелства отиват не където трябва Simple Smile Доста често явление е и при бременността, въпреки че тогава правят много поразии и се лекуват задължително. Поговори за прием на Неоксид и подобни след АБ.

# 115
Г-ца Магнетична, 
имам един куп изследвания и резултати, назначени терапии Simple Smile в петък ще ида да видя резултат - т.к. имам проблем с пролактин - аденом на хипофизата и TSH,vit. D, в петък ще правя ЯМР ще пускам кръвни да видим как се движат горните показатели, а също така и ТАТ и МАТ и при доцента. Надявам се да получа зелена светлина за бебе правене и да направя влива и с Интралипид. Praynig Имам и една киста на един яйчник дето ми изкара акъла 4 см.   #Crazy

# 116
Аз в края на бременността се бях сдобила с Б стрептококи... разбра се чак след раждането - в 8-ми месец МБ ми беше чиста от тях... намериха в на Иси ушето... даже си помислих, че ме пързалят, за да точат пари по ЗК, ама като изписаха всички други, а нас продължиха да ни държат, защото не са ѝ ок изследванията, си предположих, че може би наистина има такива гадории. на МБ при мен малко по-късно се потвърди. Изчистих (намалих) ги с АБ. Преди опита ноември пак се бяха появили, пак пих АБ, миналия месец МБ беше чиста.... та явно ще си играем на тука има-тука нЕма

# 117
Пробвай и ти с Неоксид Wink

# 118
Кристи, пиех го 3 месеца преди опита и пак ги имаше  Mr. Green

# 119
Момичета,да се отчета и аз днес.Докторката ме прегледа.След Клостилбегита,имам един фоликул в десния яйчник и два в левия(където е запушена тръбата.Не е много добре работата.В четвъртък пак съм на преглед и ще се решава пункция или инсеминация.1500 лв ще ми струва,ако преминем на инвитро.Пак сме на кръстопът.Аз й се доверявам напълно на докторката и дано заложи на по-сигурното,особено като знае,че сме със замразен материал и мъжът ми не е в БГ.

Общи условия

Активация на акаунт