Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (8)

• 51 391
  • 774
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Изненадата на клиниката е, че са пуснали форум за репродуктивна медицина, гинекология и генетика. Peace

# 136
  • От Луната
Страхотна новина! Дано бързо потръгнат нещата и да има обратна връзка с потребителите.
Така хем ще имат повече пациенти, хем ще сме в течение на всичко.

# 137
  • София
Здравейте, момичета. Имате ли представа от какви стойности нагоре засича Шуърчек (по-евтиния)?

# 138
Воайорчето, Surecheck не се хвалят с голяма чувствителност /25/. Предвид много индивидуалната чувствителност към всеки тестващ, по-добре вземи някой по-чувствителен /10/, а и ще вземеш няколко броя за същите пари. Може да си спестиш много нерви.
Скрит текст:
Мен не ме харесват дори чувствителните и при стойност над 80 имах едва незабележима черта. Имайте предвид, че почти всички марки от евтините и чувствителни тестове са дело на един производител. Само цената варира, като по-широките лентички са винаги доста по-скъпи. Аз лично цял живот съм ползвала тестове само от ибей и само един Surеcheck преди много години, от който имам лоши спомени.
Добра е идеята за форум. За съжаление не знам до колкото ще се развие предвид слабото посещения на темата тук. Очевидно голям процент от пациентите на нашата клиника предпочитат да останат в анонимност. Виждам тенденция за популяризиране на клиниката в социалните мрежи. Аз лично съм фен на такива фирми. Като забележка имам само очевидното бързане и недостатъчна проверка преди всяка публикация. Вярвам, че с времето ще се шлифоват Wink
Допълнение за Воайорчето. Няма смисъл да правиш пикливи тестове за този момент. Направи един след седмица за спомен Wink Моят чак тогава се понасити Laughing Стойността ти е супер и ще расте!

Последна редакция: ср, 23 мар 2016, 10:19 от Bling-a-ling

# 139
  • София
Воайорче, аз при ЧХГ 15 имах положителен Престо, шуър чекът беше отрицателен. Peace Иначе се води, че засича над 25 ЧХГ. Ще ни радваш ли нещо? Praynig
Поли, браво! Все така да тупка сърчицето под твоето до термин! Hug
Хубав ден на всички прекрасни момичета! Hug
Блингче, във гореописаният случай и тези с чувствителност 10 ми бяха отрицателни. Може би ако са от ибейските, ще са по-добри!

# 140
  • София
Мерси, момичета. Ще видя утре дали да се радвам. След предната биохимична ме е срах да се радвам, самонавивам и т.н. Утре ще правя кръвен на 48 часа и ми е стегната душичката. Иначе вчера на 12/13 ден от О ЧХГ беше 55, а днес на Шуърчека втората черта едвам се вижда.

# 141
Воайорче, силно, ама много силно стиснати палчета  Hug Praynig Heart Eyes

# 142
  • София
Воайорче, и аз ти стискам много, много силно палци! Не го гледай Шуър чека. Май не пазя снимки на моя, но Престото ми се насищаше с всеки изминал ден, а Шуър чека не се виждаше. Не прави повече пикливи тестове, че ще се филмираш само. Утре кръвен и поне двойно ЧХГ! Hug

# 143
Мерси, момичета. Ще видя утре дали да се радвам. След предната биохимична ме е срах да се радвам, самонавивам и т.н. Утре ще правя кръвен на 48 часа и ми е стегната душичката. Иначе вчера на 12/13 ден от О ЧХГ беше 55, а днес на Шуърчека втората черта едвам се вижда.

Стискам ти палци! Аз не вярвам на уринарните тестове, така, че не се разтройвай от бледата чертичка, успех!

# 144
  • София
Аз сега се сетих, че предният път беше ниско твоето ЧХГ. Този път стойността му е повече от перфектна за 12-13 ден след ову. Всичко ще е наред! Praynig

# 145
Воайорче, и аз стискам палци! И не прави повече пикливи  Hug

# 146
Момичета, хайде в новият ни форум  Mr. Green 

Ние с Йо вече го налазихме  hahaha

# 147

Къде е този нов форум?

# 148
  • От Луната
Къде е този нов форум?
Магнетична, e как да не го сефтосаме, на чистичко и приятно, без тролски изцепки, за сега  Joy
Поли, пуснах ти ЛС, понеже май не е ок да се рекламира форум във форум-а  Crazy
Воайорче, късмет и стиснати палци!!! Аз се запасявам с 10ки, на други тестове не вярвам. Имам една изпарителна и на шуър и на престо ... на шуър-а беше най-красивата чертичка. Тогава не знаех че не е възможно и два дни живях с мисълта, че е дошъл момента. Sad Та не искам повече драми от този род.

# 149
Хаха, Йоли това с изпарителните е много досадно. Аз бях кралицата на тези тестове няколко месеца подред.

Общи условия

Активация на акаунт