Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (8)

• 51 142
  • 774
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Благодаря ти, Блинг! И при мен визуално всичко изглежда наред...
Желая ти качествени яйчица и скорошен успех!!!

Боби, благодаря за инфото. И наистина дано късметът да ни връхлети всички, ако прецени, може и неочаквано. Simple Smile Hug

# 691
  • София
И при двамата ще отида този месец,дано си имам овулация.

# 692
  • От Луната
АМХ е по-скъп, защото в другите лаборатории го правят един или два пъти седмично. Събират пробите и ги правят на веднъж. Самите реактиви също са скъпи, така че цената е солена, но е оправдана спрямо времето за резултат.

# 693
Здравейте, да мина и аз на отчет от днешния преглед.
24-ти ден от Ц и пак нямам ДФ ,та започвам да чакам Ц,който предполагам доста ще се забави. С док. се рабрахме да се обадя като ми дойде и да отида да видим с какво ще стимулираме.Надявам се поне,че до към средата на месец май Ц ще се яви.

# 694
Масово АМХ и Инхибин са от този порядък и се работят по една седмица, че дори и месец, когато се пращат в чужбина. Сега поне с времето са се пораздвижили нещата, преди няколко години беше сравнително ново изследване и в много малко лаборатории се работеше. Аз в града имам опция само две като в едната се праща в чужбина, а в другата за щастие е двойно по-евтин и излиза за около седмица. Не я обичам много като лаборатория, но два пъти съм го изследвала там и като стойности нещата съвпадат. Сега обаче в клиниката референтните ме изненадаха и не знам как да си тълкувам резултата. Ще го коментираме с док следващия път.
Илейн няма ли с нещо да стимулират цикъла ти и да дойде по-рано? Така просто да седиш и да си чакаш newsm78

# 695
А мен ме учуди, че док иска само АМХ. Не се ли тълкуват заедно с Инхибин Б? Виждам, че и на Соренда е казал да пусне само АМХ.

# 696
А мен ме учуди, че док иска само АМХ. Не се ли тълкуват заедно с Инхибин Б? Виждам, че и на Соренда е казал да пусне само АМХ.

И на мен само АМХ ми искаше. Предполагам, че в зависимост от резултата преценява дали да се изследва и инхибин Б.

# 697
Блинг и аз очаквах,че ще кажат нещо,защото това чакане....но не, не ми казаха нищо и ще си чакам.Не знам защо така имам чувството, че само ме мотат, всичкото това нещо можеше да бъде избегнато,но....

Скрит текст:
Док. каза,дай другият цикъл да побутнем малко.Ще дойдеш между първия и третия ден на цикъла,че това побутване се случва тука(каквото и да значи това).Питах за СГ, не можем ли да пием нещо да да подмогнем малко...отговорът беше,че морфологията много трудно се повлиява и едва ли не няма смисъл.И като получавам някакви такива кратки откъслячни отговори, то не ми се и пита нищо.Едва ли не аз бутам и си искам да ми правят това или онова....

# 698
Ако не е тайна при кой от двамата си Rolling Eyes

# 699
Ако не е тайна при кой от двамата си Rolling Eyes

Мисля,че вече се досещаш
Скрит текст:
При д-р Семерджиева

Не знам, така ли процедира по принцип, нямам идея...

# 700
Да досетих се затова реших да питам все пак. Така ми се изяснява подхода при теб. Бъди по-активна само това мога да те посъветвам. Настоявай, изисквай, ръчкай докато усетиш удовлетворение Wink

# 701
Да досетих се затова реших да питам все пак. Така ми се изяснява подхода при теб. Бъди по-активна само това мога да те посъветвам. Настоявай, изисквай, ръчкай докато усетиш удовлетворение Wink

Благодаря, така ще правя!  Wink

# 702
И да не обидя някого, но се опитай да се преместиш при Калчев Heart Eyes

# 703
  • От Луната
Аз също правих само АМХ. Имам изследван Инхибин Б, и той не отговаря на нищо от хормоните ми. Изобщо моите хормони са пълна мистерия  Joy

Аз със Семерджиева не се разбрах ... на тази жена трябва да и теглиш думите с ченгел. Иначе има сравнително лека ръка, но пак имах зацапване след инсето, което направи тя. Сега нямам нито капка, за първи път! Дано ми е и последен Simple Smile

Илейн, стискам палци! Wink И настоявай за информация или се мести при Калчев (без да засегна никой надявам се) !  Hug
Бъбъл  Praynig

Днес БТ вече се покачи! Официално минах във фаза на забременяване.
Както онзи ден бях пропаднала, така сега съм много по-оптимистично настроена. Добре планирано ИНСЕ, не висях и не чаках, което е огромна разлика от предния път (при Семерджиева)! И май май е за добро, че пропуснахме хориомона Simple Smile Тест на 5ти май. Преди това на 29ти чакам резултата от тромбофилията.  Praynig

# 704
И да не обидя някого, но се опитай да се преместиш при Калчев Heart Eyes

Ще и дам шанс за инсето и може би след това,ако не са се случили нещата ще помисля да се преместя.Някак ми е кофти така,тя ще ме види все пак и се получава..... Embarassed

Синеочка, по думите ти съдя ,че и ти си била при нея и си се изместила, така ли? Стискам ти палци!

Общи условия

Активация на акаунт