Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (8)

• 51 134
  • 774
  •   1
Отговори
# 750
Мерси, Йоли. Знам какво е, но ми е интересно защо държи на него като диагностичен маркер и защо в Надежда не държат. Явно различен подход.

Момичета, честно казано не мисля, че има място за отчаяние. Както са написали по-горе другите, броят се антрални фоликули и се гледа състоянието на яйчниците. Също така има значение дали сте минали през лапароскопия/золадекс, т.н. Влияят на резултата.

# 751
  • София
Йоли, док няколко пъти ми каза, че нямало значение в кой ден се пуска АМH. Днес ми е 11 ден.

# 752
И моят е изследван на 10-ти ден в 15.30 ч. при видяни 2 доминантни фоликула на ляв яйчник. Започвам да се чудя дали да не ида утре в друга лаборатория. МЦ ми дойде на 19.04. следобяд. Значи утре може да се каже, че е 3-ти ден. Дали да не го пусна пак?

# 753
Йоли, док няколко пъти ми каза, че нямало значение в кой ден се пуска АМH. Днес ми е 11 ден.

И на мен така ми каза. Аз го изследвах на 23 ден, но резултатът си кореспондираше с антралните фоликули.

# 754
  • От Луната
На мен не ми каза нищо, но аз исках да го изследвам, понеже и моя е занижен.
Не знам на мен на 3ти ден ми каза, а и преди все на 3ти ден съм го изследвала. Може и да греша ...

Хайде и аз да ви шокирам, излязоха ми генетичните, страшно експедитивни били тези в МД:
Фактор V Лайден: нормален генотип
Фактор II Протромбин: нормален генотип
PAI 4G/5G: хомозиготен носител на 4G/5G
MTHFR мутация C677T: нормален генотип на С/С

# 755
Не знам на мен на 3ти ден ми каза, а и преди все на 3ти ден съм го изследвала. Може и да греша ...

Хайде и аз да ви шокирам, излязоха ми генетичните, страшно експедитивни били тези в МД:

Йолииии, радвай се супер са ти резултатите. PAI сам по себе си не е страшен. Само, че май има грешка. Ако е 4G/5G е хетерозиготен, а ако е хомозиготен трябва  цифрите да са еднакви. Само не помня кой беше бъга 4 или 5

# 756
Здравейте!
Аз не съм писала от цяла вечност, но бяхме в застой. Много ми е странно това за деня за изследване на АМХ, защото на мен са ми подчератали 1-3 ден от цикъла, даже си спомням док ми каза на 3ти. Боби, мисля че е добре утре пак да го пуснеш ако имаш възможност.
http://prikachi.com/images.php?images/427/8763427Q.jpg
Ще помоля за палчета, утре сме на спермограма  Blush

# 757
  • От Луната
Поли, объркала съм ги 4/4 е.
И аз като Дел Мар имам такава бележка с подчертано на 3ти ден, в линка който дадох пише до 6-7ден.

# 758
  • София

Йолииии, радвай се супер са ти резултатите. PAI сам по себе си не е страшен. Само, че май има грешка. Ако е 4G/5G е хетерозиготен, а ако е хомозиготен трябва  цифрите да са еднакви. Само не помня кой беше бъга 4 или 5
Поли хетерозигот си Wink Ако беше 4/4 щеше да е хомо.
Браво че си направила това !Много,много е важно!

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 15:27 от *Bubble*

# 759
  • София
Странно наистина, във вторник ще се видя с док и ще го говорим...

Радвам се, че всичко е наред, Йоли! Пожелаеам ти все да е така!
Дел_Мар, имате силно стиснати палчета от мен. fingerscrossed

# 760
Terry8, в Надежда не го изследват, защото сам по себе си нищо не значи. Момето беше с отчайващ АМХ, много лош отговор на първа стимулация, ако не се лъжа, после на втората извадиха 4 или 5, оплодиха се, забременя, роди и сега пак е бременна след ЗЕТ. От същата реколта! А те май имаха и лош мъжки фактор.
За какво да изследват нещо, за което е ясно, че няма да е първа хубост? Освен да се притесняваме И за това Mr. Green

Аз лично никога не съм пускала нито АМХ, нито инхибин и съм благодарна на Стаменов, че ме отказа. Най-вероятно съвсем щяха да ми побелеят косите, предвид факта, че аз и с най-силната стимулация вадя по едно яйце Joy

Да ви кажа под секрет, аз толкова се бях отчаяла, че не е истина. Стимулация след стимулация, ЕЦ след ЕЦ, пункции, упойки, лаборатории...всичко ми беше омагьосан кръг. Но рано или късно всички ще успеем. Не се връзвайте на АМХ Hug

# 761
  • София
Поли, объркала съм ги 4/4 е.
И аз като Дел Мар имам такава бележка с подчертано на 3ти ден, в линка който дадох пише до 6-7ден.
Значи,че най-вероятно ще си на Фраксипарин/Клексан иии добре че вече знаеш за тази мутация.
А до + тест може и Аспирин Протект да ти назначат.

# 762
само АМХ ми трябва, да ми допобелеят косите съвсем  Mr. Green ще видим и след моя преглед, но ще кажа изрично, че не искам да знам резултата

# 763
От пакета с тромбофилиите имам само PAI, но съм хомозигот 4G/4G и калчев ми обясни, че нямало  нужда от клексан/фракси в този случай, докато Русев каза да се бие. Като му дойде времето ще му мисля, но при EFP мисля да се презастраховам.
АМХ са ми казвали, че не се влияе от деня на цикъла, когато да се пусне е с относително постоянна стойност. Според док 1,57 съответстваше на  8-9  антрални фоликула, които видя.

# 764
  • Бургас
И при мен Калчев подчерта, че АМХ трябва да се изследва до 3ти ден ... даже не го пуснах тогава на място в клиниката, че ми беше 6ти ден и той каза да изчакам следващ цикъл.

Много се притеснявам от тези различни версии, които се казват на различните пациентки :/ Това е втори случай, в който чета за такова смущаващо несъответствие. Дано да става въпрос за грешка.

Общи условия

Активация на акаунт