), намирам набързо с Гугъл в някакъв сайт някакъв телефон, мобилен, уж на дружеството, в което работи единият - голяма фирма, и се настройвам да им звъня да се обадят на колегата си да се върне от пътя. Отсреща обаче някаква леля, която ми казва, че това дружество отдавна не е на този телефон, да спрем най-после да ги търсим (няма проблем, аз лично спирам) и "да кажете и на другите да не ги търсят вече на този телефон". А, де, като не знам кои са другите, казах на служителя им за случката (успях да ги събера в края на краищата), но то нито е негово задължение, нито зависи по някакъв начин от него свалянето на телефона от сайта, та най-вероятно има да се ядосва и занапред лелката, че така безотговорно никой от тия, дето звънят, не се е погрижил да каже на другите. Иначе я разбирам, че и е писнало.
това ми напомни - един ден колежката идва и се залива от смях - колежка от друг отдел и обяснила, как нашия отдел трябва да се обади на ГУГЪЛ и да се махне сгрешения телефон на нашата фирма в еди кой си сайт
Чак да ти се прииска наистина да звъннеш на Гугъл и той да ти отговори "ами добре, нямаш проблем"
Той се ядоса и ме накара да звънна на този номер да види кой е.Звъня и след 10секунди изпаднах в шок.
Почнаха едни скандали,панаири,а той милия само дето не падна на колене да ми казва,че няма любовница.Показвам му съобщението и със стрелката давам надолу да прочете всичко.Въпросното момиче явно не е забелязало,че е натиснала доста интервали и пише - И Светльо не забравяй аз винаги бях само твоя. Така разбрах,че смс не е за него.Дори звъннах на момичето да и кажа,че има грешка.