Но тези дни бях на крачка от един ужасен гаф с ФБ. Надявам се,няма да се сърдите,че не е съвсем по темата.
Принципно, не влизам често във ФБ,нямам много приятели, а на работа нямам достъп.Най-често следя групата на класа на детето за някое съобщение или като е болно, да питам за уроци и домашни.
Тези дни синът ми е болен. Чакам във ФБ групата да съобщи някой домашните. М-увременно, да се разсейвам взех да разглеждам приятелите на една моя приятелка, която е от Москва. С нея се запознахме преди много години, даже десетилетия на една студентска бригада, после си гостувахме, после се позабравихме и изгубихме дирите.И след време отново се намерихме във ФБ.
Разглеждам аз приятелите на тази приятелка, която все още си живее в Москва и какво да видя- учителка от училището на сина ми!Не му преподава в момента, но преподава на съседен клас.Снимката същата, името малкото на учителката не зная, но фамилията същата.Отивам да разказвам на мъжа ми, каква интересна находка съм намерила. Чудя се, дали е българка учила в Москва или рускиня, омъжена за българин. С тази учителка съм говорила само веднъж, но в момента, в който направих откритието се сетих, че учителката говори с руски акцент
Тук добавям,че синът ми учи в руско училище.
Викам детето, питам го-това вашата учителка по... ли е, той казва:Не, това е учителката на Б клас.
И аз въодушевена, едва ли не на др. ден ще ходя да я разпитвам откъде тя познава Инна...Еди коя си/ московската ми позабравена приятелка/, дали са учили заедно и т.н. Обаче, детето болно тези дни и нямам работа на училище, ама изгарям от нетърпение да разнищя случая.
На другия ден, нещо търся в сайта на училището на детето и с гръм и трясък ме осенява прозрението, че фамилията на въпросната учителка и фамилията на приятелката на приятелката ми са коренно различни

Що съм решила,че са еднакви, не зная. Но снимката- абсолютно идентична, щом и детето си "разпозна" учителката
Добре,че детето е у дома/ не е добре, де, защото е болно/, че да не изтърча при учителката да взема да я разпитвам какво е правила в Москва

телефони, таблети, компютри, за грешки с всякакви неща, при които сме на разстояние 

):
извиних се и питах пак
,вижда се отвореният скайп и какво съм писала,както и всичко друго.Преди това говорих с друга приятелка за нея(нищо лошо) ,бях го затворила вече,но ще имам едно на ум като пращам линкове друг път.