Хипохондрия - за хипохондрички по цвички и техните горкички близки

• 67 872
  • 762
  •   1
Отговори
# 585
На мен ми се случва.Мисля, че е от стрес, притеснение, уплаха. Това не е симптом на инфаркт мисля. Има съвсем различни проявления.И на мен ми се е случвало да заспивам и сърцето !хоп! Прескача. 

# 586
Благодаря ти, пух таласъм! Heart Дано мине скоро, много е неприятно и все повече ме притеснява, има дни, в които просто започва да ми прескача, друг път по седмица не ми  newsm78

# 587
Според мен тялото ти реагира на емоционалния стрес, който изживяваш. С него трябва да намери начин да се справиш  Hug За собствено успокоение можеш да идеш да ти направят една кардиограма и без това май влиза в годишната профилактика.

# 588
Да, знам, но си правих кръвни изследвания, ходих на гинеколог, писна ми вече от лекари, искаше ми се да прекарам едно спокойно лято без изследвания и без това имам нужда да се успокоя и да си почина :/ хич не ми се ходи, наистина...това, което ме успокоява е, че не е аритмия, а просто единични прескачания.

# 589
Ново 20, на венеца на извадения зъб ми се появи нещо като пъпка, която ме боли.
А сега де?

# 590
Момичета, имам нужда от помощ! Вчера през нощта ме заболя стомаха, ама много, събудих се от болка. През деня ме понаболяваше, сутринта повече после поотмина малко( нищо не съм пила). Изхожданията сутринта бяха нормални, но преди час-разстройство основно слуз. Сега ми е още къркорещо и не съвсем тамън. Та, въпроса ми е: Според вас може ли да е чревен вирус? Много се надявам да е това, защото знам че ще мине, ама тази слуз каква е.. Нали при чревния е само разстройство.... ?!

# 591
Elfreya,и аз имам прескачания,когато ми е много напрегнато се усилват,забелязах че оня ден когато много се бях изнервила имах,също така от жегите .Дори понякога ако се зачета в нещо и забравя да дишам ми се случва.

# 592
Елла80, възможно е. Хора около мен изкараха нещо подобно. Внимателно с храната в горещото време. Аз наблягам на чесън, лук, плодове , люто. При мен е основно заради гъбите. Например когато пиех микомакс редовно правех такива чревни неразположения. Дори пробиотиците не помагаха толкова. Не се притеснявай толкова.

# 593
online Simple Smile, точно същото е и при мен! Просто от нищото се появяват... Rolling Eyes

Елла80, и около мен изкараха подобен вирус, през лятото е така. Пий много течности и, ако вдигнеш температура или продължи по-дълго от обикновено, се обърни към лекаря си. Аз препоръчвам биогайа за подобни стомашни раздразнения, много помага! Simple Smile Успешно възстановяване! Simple Smile bouquet

# 594
А с това кокосово масло не може ли например да си сготвиш нещо, защо точно в кафето? Гледах едно момиче в ютюб си го ползваше за печене на картофи.

# 595
Кити, сигурно може. Не искам да го обработвам термично. Мисля да пробвам някой път върху филийка черен хляб.

# 596
Мерси, ще пробвам и аз, ще видя как ще е най-вкусно за мен.

# 597
Благодаря, момичета! Днес съм по-добре!  Hug

# 598
Аз пък сега съм решила, че астма развивам.

# 599
Олеле, момичета! Аз вече си се смея Grinning Сега си седя на работа и ми се случи ново 20 - както си стоя и усетих чувство на пропадане, все едно някой ме пуска в асансьор, за секунди беше, но много се изплаших. Някой от вас усещал ли е такова нещо? На какво се дължи? Знам, че тези дни има много магнитни бури, може и от тях да не се чувствам ок, но това чувство за пропадане, ме шашна! Помагайте  bouquet

Последна редакция: пн, 25 юли 2016, 15:20 от Elfreya

Общи условия

Активация на акаунт