Хипохондрия - за хипохондрички по цвички и техните горкички близки

• 67 884
  • 762
  •   1
Отговори
# 570
Интересното при мен е че няма болка при преглъщане. Нищо не усещам. А пък вече съм убедена, че вдигам температура на нервна почна. Някои кръвно, а аз температура.

# 571
Да се включа и аз за ангиноте,понеже съм стара пушка и винаги по това време имам...
Ангината може да е микотична,има бели налепи,има болка но няма висока Т ( биопарокса върши идеана работа.Трахизана няма АБ има лидокаин и хлорхексидин.
Аз пък имам от онези гадни бели топчета в каверните на сливиците,боли ме много докато успея да ги изкарам ,ама нямам голям избор.
За гърлобола препоръчвам чяй от лайка с настърган пресен джинджифил
За гъбички в устата да допълня с другите алтернативи фунгостатин и дактарин, които действат добре при мен.
И аз имам бели топчета в сливиците, т.нар. камъни в сливиците - чистя ги с клечка за уши.
Радвам се, че детето е добре.  Peace

# 572
Трахизана няма АБ има лидокаин и хлорхексидин.

И да ви кажа ,детенце чувствително се подобри,даже започна да се храни.Сега сме на имуностимулатори един месец,странното обаче е ,че педиатърката не иска втора влагалищния проба ....ми тя как аджеба разбра че гадовете се изтрепани newsm78

Има, има - ако не греша има тиротрецин. Ммда, ето листовка

Радвам се, че дребосъчето е по-добре  Hug

# 573
  • Варна
Бряяя,виж ти.....пък аз го ям кат тик так.....

# 574
Днес си взех малко бурканче кокосово масло. Утре с дозата чай ще си добавя лъжичка. Сглупих сутринта да си поръчам безкофеиново кафе, не успях и половината да изпия. Стана ми лошо и в корема ми започна пук-пук-пук. Трябва само да си го душа кафенцето 😂

# 575
Дорис, стана ми любопитно за хормоните. Има нещо вярно, че управляват живота ни. Действат на всички фронтове.

# 576
  • Варна
Кити,веднага в изповедалнята....,
Пробвах го тоя номер с клечките за уши,щях да,си повърна джигера ама излезе малка част от,тая,гадост.Проблема е,че сега,много ме боли сливицата

# 577
Кити,веднага в изповедалнята....,
Пробвах го тоя номер с клечките за уши,щях да,си повърна джигера ама излезе малка част от,тая,гадост.Проблема е,че сега,много ме боли сливицата
Много натискаш. Номерът е така отстрани на камъка да го падхванеш с клечката и да натискаш леко и постепенно навътре към него, за да изкочи. Той малко по малко започва да се появява и виждаш колко е голям всъщност.  Mr. Green Голяма гадост, ама мен ми е интересно да си ги вадя. После може да си направиш гаргара с вода за уста за дезинфекция - трябва да е с хлорхексидин има на Елудрил и по-евтин вариант на Арома, който аз лично ползвам.  Peace
Пух таласъм, как така кокосово масло в чай - не е ли гадно? С каква цел го ползваш?

# 578
Не знам дали е гадно, ще го пробвам утре. С цел борба с гъбите, да видим. По препоръка на Дорис. В комбинация с чайовете ми, много чесън и люто дано има още по-голям ефект.

# 579
Не знам дали е гадно, ще го пробвам утре. С цел борба с гъбите, да видим. По препоръка на Дорис. В комбинация с чайовете ми, много чесън и люто дано има още по-голям ефект.
Оф тея гъби, ще взема и аз да пробвам. Какво кокосово масло си взе?
Аз сега пия кориолус, коластра и мултивитамини уж да си засилвам организма и да трепя гъбите. Но най-голям ефект виждам, когато не си слагам никакви глобули, странно, но факт.

# 580
Аз си слагам кокосовото масло в кафето + канела и ми е много вкусно. Вижда се малко мазничко отгоре, но е много приятно. Над 25 градуса маслото е напълно разтопено и течно. Има лек дъх на кокос.  Flutter

Не съм станала по-голяма прекрасница откакто го пия.  Mr. Green

# 581
"Dragon" пише на бурканчето. Само такова имаше в билковата аптека. Наистина в момента е течно. Не знам още как е на вкус. Това за вагиналните глобули и аз мисля, че е вярно. С тях симптомите се засилват. Не слагам нищо и промивки вече не правя.

# 582
Здравейте! Пробвах го маслото! Приятен, лек аромат на кокос! Не е лошо.

# 583
  • някъде
В кафе ли го сложи? И аз от няколко дни го пия вътре в кафето, но си вземи от тези бъркалки (бжътки) като за фрапе, за да го разбиеш хубаво, че иначе седи отгоре на кафето като олио.
Прочети за бронирано кафе (ако не си го чела вече).
p.s. прочетох нагоре, че в чая ще го слагаш Simple Smile

# 584
Ох, момичета...пак съм аз. Преди ви писах за потрепванията мускулните, разбира се, те си продължават. Ще си взема магнезий да пробвам дали ще спрат. Сега ме тревожат прескачанията на сърцето. Появиха ми се пак така, след смъртта на тати. Получавам прескачания по 1 2 пъти на ден, единични, не е аритмия, просто имам чувството, че сърчицето ще ми изхвръкне от гърдите. Правих си пълни кръвни изследвания преди месец всичко е наред с тях. Сега от жегата и може би от вътрешния стрес и тревога ги получава, но хората около мен никак не ме успокояват. Като попитам някой дали му е прескачало сърцето, реагира, че това е инфаркт, и е опасно и тн. или, че не му се е случвало. Случвало ли ви се е да ви прескача сърцето? Много ми се иска да се успокоя по някакъв начин ...преди пушех и никога не ми е прескачало, а сега ми се случва и в спокойно състояние, когато се унеса и заспивам и хоп...ей така по веднъж. Благодаря ви предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт