Бързи здравословни въпроси и отговори – 2

• 84 220
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Въпрос.  При раничка на шийката на матката прави ли се тест за хламидия,  защото ако има не може да зарастне раничката и при нераждали опасно ли е да се гори раничката? Защо не се прави директен тест за HPV, а първо се гори? 

Не съм много компетентна, но раничка винаги се гори и не е редно да се оставя. Но те съветвам да те види и втори лекар, че на някой им се привижда.

Хламидия и HPV не се ли изследват с вземане на кръв? Така че ти като искаш се изследвай, но раничката трябва да се оправи. Независимо дали си раждала или не раничката се гори. Докато имаш раничка на шийката забременяването е много трудно, почти невъзможно, а и нежелателно докато не си напълно здрава  Peace

# 151
Раничката се гори...няма общо с хламидия и човешки папилома вирус
За папилома вирус се вземат клетки от шийката, изследва се ДНКто на клетката, дали има внедрен вирусът на папилома

# 152
Гледа ме с колпоскоп и имаше едно бяло петно,каза че имам ЧПВ и ми взе биопсия. За раничката каза, че не се гори преди да се види,защото може да се направи беля и да се рязпространи повече. Пак да попитам нещо, как се лекува и мъжът, защото не се ли получавс предаване наново? Има ли ваксина за мъжете и типизиране? Последен въпрос защо е трудно забременяването?

# 153
  • Sofia
На какво може да се дължи треперенето на око?
От няколко дни много неприятно,почти непрекъснато ми пулсира левия клепач.

# 154
Гледа ме с колпоскоп и имаше едно бяло петно,каза че имам ЧПВ и ми взе биопсия. За раничката каза, че не се гори преди да се види,защото може да се направи беля и да се рязпространи повече. Пак да попитам нещо, как се лекува и мъжът, защото не се ли получавс предаване наново? Има ли ваксина за мъжете и типизиране? Последен въпрос защо е трудно забременяването?
Човешки папилома вирус не се лекува, веднъж заразен си го носиш завинаги, той си стои в ДНК на клетката....както вирусът на херпеса, когато на колоскоп се види , че се е активирал, мястото се изследва чрез взимане на биопсия, ако има проблем ще го изрежат, първо ще види резултата от биопсията и тогава ще реши дали да гори раничката....Мъжете са само носители и го разпространяват, те не боледуват....
С ЧПВ се заразяват хора сменящи често сексуалните си партньори, от козметични салони, шезлонги на плаж и пр.

# 155
Добре, тоест не може да се заразя наново, защото гинеколога ми каза,че вируса ще напусне тялото. След това разделяне на двойката за да не се заразя наново. Изглежда компетентен в сравнение с другите при които съм била, но си имам едно наум. До колкото за смяната на партньори, аз съм била моногамна, но до колко другият човек е бил и дали наистина е ползвал презерватив, не се знае. Така, че всичко става много сложно. Тръгнахме да търсим виновник с моят партньор, но такъв не може да се установи, защото няма как да се установи кой, кога и как ме е заразил или заразил него. За сега само се надявам след типизирането да не съм в шок, защото ми е много притиснено и бързо изпадам в някакви нервни кризи.

# 156
Не знам как ще напусне тялото, като е внедрен в ДНК на клетката...може би ако се изреже заразеният участък....за заразяването всеки може да се зарази....знаеш по козметичните салони редовно обезкосмяват с една шпатула подред hahaha не се обвинявайте по голямата част от хората да си носители на заразата....

# 157
  • Deutschland
Един въпрос. Какви са симптомите на колита? Искам да чуя мнения от хора, които са минали през това. Гугъл не ми върши кой знае каква работа. Благодаря предварително

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 17:08 от dpv

# 158
Какви са симптомите на колата колата?
newsm78

Нима думата "кола" има и значение за болест освен напитка, част от книга, превозно средство?

# 159
  • Deutschland
Редактирах. Пишех през мобилния и предсказващия текст е бил включен. Извинявам се. За колит става въпрос

# 160
  • София
Мисля, че е много индивидуално, но лично при мен се прояви с болки освен в целия корем и стомах и с болки в гърба. Приеха ме по спешност в болница.

# 161
  • Deutschland
При мен остри режещи болки и тежест в стомаха. Не са постоянни, рядко са но е отвратително чувството.

# 162
  • на острова на мечтите
При мен остри режещи болки и тежест в стомаха. Не са постоянни, рядко са но е отвратително чувството.
може и гастрит да е на нервна почва.(ох как те разбирам за този програмиран текст Hug аз коригирам нерекъснато)

# 163
  • Deutschland
Възможно е. По едно време работех денонощно, не спях, не се хранех като хората, само нерви и главоболия събирах, дори забравях да посещавам 00  Sick От тогава започна всичко. И до сега ме мъчи страшен запек, болки в корема, тежест и т.н

# 164
  • на острова на мечтите
Възможно е. По едно време работех денонощно, не спях, не се хранех като хората, само нерви и главоболия събирах, дори забравях да посещавам 00  Sick От тогава започна всичко. И до сега ме мъчи страшен запек, болки в корема, тежест и т.н
Опитай с отвара от дафинов лист и кора от лимон био  (само жълтата част, защото бялата горчи Sick), а може и без нея. Много помага при болки в корема bouquet

Общи условия

Активация на акаунт