Бързи здравословни въпроси и отговори – 2

• 84 213
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Вчера изпих и 5тото хапче от Клацид. Нямам особено подобрение (вече 3та,седмица възпалено гърло, понякога,и лека кашлица), дробовете са ок, според лекарката.
Яд ме е, че не взех опаковка със 7таблетки.
Сега да продължа ли? Вечер го приемам.

След като нямаш подобрение защо да го продължиш?
Пробвай с Хербитосин за гърло и кашлица + гаргара с оцет.

# 181
  • София
Ок, ще пробвам и това, содата нямаше особен ефект.

# 182
  • на острова на мечтите
Мими, имай предвид,че тук тази отвара я дават и на малки деца. Аз пия при нужда,болки в корема, трудно храносмилане. Онзи ден се зарових из нета, за да видя защо е толкова опасен дафинов история лист, но не намерих нищо чак толкова страшно и опасно за здравето. Напротив, има много положителни функции.
https://www.google.it/url?sa=t&source=web&rct=j&url= … Tcc_LpdFsM5DrKEzQ
Тук на стойката е от 5 / 6 листа. Но аз слагам най много 2 , когато са по малки.

# 183
# 184
Момичета, благодаря ви....по една случайност професията ми е свързана с лечебни растения....и конролът на тяхното ползване Simple Smile И двете сте прави...много дори отровни растения са лечебни ....мярката е в дозата

# 185
  • на острова на мечтите
Момичета, благодаря ви....по една случайност професията ми е свързана с лечебни растения....и конролът на тяхното ползване Simple Smile И двете сте прави...много дори отровни растения са лечебни ....мярката е в дозата
bouquet Peace

# 186
Взел съм направление за специалист на 08.03. Използвал съм го на 04.04. Той ми издава направление за изследване обаче няма да стане до 04.05. Трябва пак да ми дава направление. Ще трябва ли направление за специалиста отново?

# 187
Най-вероятно - да, ще се наложи да вземеш ново направление за специалиста. Как иначе ще се видиш с него отново, за да ти издаде направлението? Не разбирам защо си взел първото направление, ако си бил наясно, че няма как да го оползотвориш в обозначения срок.

При мен се получи същото преди време, с тази разлика, че второто направление, за да си спестя повторния преглед при специалист, ми го издаде личната лекарка, обаче то беше за хоспитализация.

# 188
Е не иска да ме послуша. Каза ако не стане ще трябва пак да издаваме ама да видим сега какво ше каже. Ако ЛЛ имаше право щеше да е добре ама не.
Нали направленията са за две посещения в рамките на 45 дена? Може би ще успея да влеза в 45 дневен срок. Чудно от кой ден да ги броя, но най-логично от 04.04.

http://www.bgstuff.net/zdrave/drugi/7733-kolko-dni-vazhi-napravl … to-za-spetzialist - 45 дни откакто ме е видял специалиста. с други думи от 04.04 мога да броя 45 дни.

Последна редакция: нд, 17 апр 2016, 19:23 от Damarcus

# 189
Преди 17 дни на детето му биха Тетанос, толкова дни по късно мястото е червено, леко надуто и го боли. Това нормално ли е newsm78

# 190
Преди 17 дни на детето му биха Тетанос, толкова дни по късно мястото е червено, леко надуто и го боли. Това нормално ли е newsm78

Не. Трябва да го види лекар.

# 191
  • София
Имам спомен, че се образува топче колкото орех и е болезнено и минава доста бавно.... но за всеки случай попитай лекар.

# 192
Имам спомен, че се образува топче колкото орех и е болезнено и минава доста бавно.... но за всеки случай попитай лекар.
На мен ми биха тетанус когато ме закачи кърлеж, нямаше нрто топче, нито коричка, нищо нямаше!

# 193
Здравейте,имам камъни в жлъчката и мисля да се оперирам лапароскопски в Света Анна в София (Младост 1) ,някой правил ли си в такава операция там (може и ваш познат) и при кого,имате ли впечатления? Че ме е яко страх Simple Smile

# 194
Здравей  Liberty ? Libberty
През 2003г. ми беше направена лапароскопска  операция и ми беше отстранен жлъчния мехур в същата болница от проф. Пожарлиев. Не се притеснявай, операцията не е сложна и много бързо се възстановяваш. Майка ми е с конвенционална операция, с дълъг следоперативен период в болница и с дълго възстановяване впоследствие. А аз 3 часа след операцията станах, на 3-тия ден ме изписаха, спомням си че  6 месеца ограничавах жълтъци и това е. Тези операции вече са рутинни, хирурзите са им свикнали  Laughing
Успокои се, всичко ще е наред  Hug

Общи условия

Активация на акаунт