Бързи здравословни въпроси и отговори – 2

• 84 188
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Нарцис, на мен много ми помага капането на топъл зехтин в ухото и налагане с леко топла кърпа. Обръщам внимание, че трябва много да се внимава с топлия зехтин, да няма изгаряне. Първо се капе на китката и после в ухото.
Ако до ден два след антибиотика няма подобрение трябва пак да се иде на лекар, защото все пак е инфекция в главата и стават големи поразии.

# 271
аз от година и половина имам проблем с ушите и лимфни възли и вече нямам надежда, че ще се оправя. Докторите ми внушават че ми няма нищо и че е нормално да имам болки в ушите.

# 272
Класи, ушите нелекувани навреме....се хронифицират и при всеки вирус и настинка се обострят наново, затова се старай да подържаш имунната система на ниво и винаги, когато е необходимо антибиотик Naughty
С времето ще се отървеш от това....!

# 273
  • София
От 2-3 дни ме е хванала суха кашлица.
Преди това беше гърлото.
Взимах няколко дни Трахизан и положението се стабилизира.
За суха кашлица,личната ми предписа Димекс.
Знаете ли народни методи против суха кашлица /пушач съм/
И може ли Димекс да се съчетава с трахизан и парацетамол?

Последна редакция: нд, 08 май 2016, 21:01 от Wind .

# 274
Може да се съчетава димекса, Трахизана е антибиотик локален, парацетамола за болка и температура!

# 275
  • София
Може да се съчетава димекса, Трахизана е антибиотик локален, парацетамола за болка и температура!
Благодаря

# 276
За суха кашлица можеш да пиеш чай от липа, мащерка, лайка, омекчаващи лигавицата на дихателните пътища!

# 277
Айде пак с тъп въпрос...
Правих аборт на 29.03, имах съвсем малко кръв на същия ден, след това вече нищо.
Дойде ми на 27.04 (сряда), като беше смао няколко капки, и така до събота. В събота си тръгна нормално и до днес все още тече. Седмица и повече.
Доктора, който ми прави аборта каза че е нормално заради хормоните , а и защото още с първия ден започнах пак противозачатъчни.
Та се чудя дали е нормално толкова време да ми върви, не му вярвам съвсем на тоя доктор, това са 10 дена вече, че и повече.... А не е лесно в района да намеря друг доктор, а явно ще се наложи...

# 278
  • Варна
Мисля,че е нормално да се поразбутат малко нещата покрай аборта.Но не е лошо една консултация с гинеколог поне по телефона.

# 279
  • на острова на мечтите
Айде пак с тъп въпрос...
Правих аборт на 29.03, имах съвсем малко кръв на същия ден, след това вече нищо.
Дойде ми на 27.04 (сряда), като беше смао няколко капки, и така до събота. В събота си тръгна нормално и до днес все още тече. Седмица и повече.
Доктора, който ми прави аборта каза че е нормално заради хормоните , а и защото още с първия ден започнах пак противозачатъчни.
Та се чудя дали е нормално толкова време да ми върви, не му вярвам съвсем на тоя доктор, това са 10 дена вече, че и повече.... А не е лесно в района да намеря друг доктор, а явно ще се наложи...
според мен не е нормално цикълът да продължава толкова дълго. Вземи мерки.

# 280
Айде пак с тъп въпрос...
според мен не е нормално цикълът да продължава толкова дълго. Вземи мерки.

И аз мисля, че не е редно толкова време да кървиш.

Витамин Ц, калций, а като отвара - овчарска торбичка спира кървенето. Но най-вероятно правиш реакция на противозачатъчните.

# 281
Angun , недей само да се чудиш. Просто отиди на доктор отново

# 282
Дами , какви вируси върлуват сега ?
Че нещо или съм настинала или лепнала вирус- засегс болки в гърло и хрема ...

# 283
На какво може да се дължи подраняването на мц с 7 дни,предния месец пак беше така.От няколко години винаги ми подранява с 3 или 4 дни,също последната година напълнях с 8 кг и то при условие, че се движа доста и ни ям много.На 40 г.съм.

# 284
Доста обширен е въпросът ти! Това може да го каже ендокринолог и гинеколог, след обстойни прегледи на хормони, жлези с вътрешна секреция, яйчници и прочие! На тази възраст трябва да правиш контролни прегледи, защото тялото, метаболизма, синтезирането на хормони, почват доста да се променят!

Общи условия

Активация на акаунт