Бързи здравословни въпроси и отговори – 2

• 84 315
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Свежина понеже каза, че имаш 10 yмъртвени зъба. Те променят ли си цвета с времето?
Може ли да се опази някак човек от такова нещо и да не се отличават зрително от живите?

# 586
Препоръчайте ми витамини за коса,кожа и нокти.От известно време съм направо пред разруха. Mr. Green Пъпки по лицето , кожната ми алергия се е активизирала навсякъде по тялото,а не се беше появявала толкова интензивно от години.От косата си свалям кичури при къпане и ресане. Rolling Eyes Ноктите изрязани до край,а пак се цепят.

# 587
Анчето, препоръчвам изследване на щит.жлеза. Иначе Герикапс не са лоши за косата. Но действат с натрупване.
Момичета, претърпях травма на главата и искам да си направя ЕЕГ, записах си час в Кортекс. Имате ли отзиви за тях, а мнения за невролозите им? Ако има проблем ще трябва да се консултирам с невролог и се оглеждам/ослушвам за добър такъв.

Последна редакция: пн, 04 юли 2016, 14:31 от Kaktus s usmivka

# 588
luciernaga, пожълтяват зъбите и изобщо не изглеждат добре, но важното за мен е, че няма болка! Не съм сигyрна дали не стават и по-чyпливи, защото ми се е слyчвало да ми се строши yмъртвен зъб от ядене на морков. Не знам дали може да се опази човек. Моята зъболекарка казва, че миенето на зъби и начинът на хранене имат значение, но от значение за здравите зъби е най-вече генът. Чyвала съм за фасети, но лично аз не бих си сложила, защото четох много противоречиви мнения за тях. Може и коронки май да се сложат, но изобщо не съм наясно. Засега не смятам нищо да правя. Поддържам добра yстна хигиена и до тyк.

# 589
Умъртвения зъб не е за предпочитане, не се кръвоснабдява, пожълтява, става лесно трошлив, всеки зъб ако мога пазя до последно 'жив'

# 590
  • Sofia
Желателно е да се направи коронка на умъртвен зъб,стават много чупливи

# 591
# 592
  • Mediterraneo
Желателно е да се направи коронка на умъртвен зъб,стават много чупливи

Така е, за съжаление потвърждавам от личен опит. Почти нямам здрав зъб в устата си- умъртвен, после счупен, после изграден с щифт...

# 593
СПЕШНО !!! Къде в ПЛОВДИВ може да се намери Фенобарбитал за инжекция , моля Ви помогнете ми ,спешно Е  ....

# 594
  • в Низината
СПЕШНО !!! Къде в ПЛОВДИВ може да се намери Фенобарбитал за инжекция , моля Ви помогнете ми ,спешно Е  ....

Виж в Аптеки Запад, на ъгъла на "Пещерско шосе" и "Царевец", кръстовището на Хирургии. При тях съм намирала изключително редки лекарства, които няма в никоя друга аптека в града. Денонощни са.

# 595
  • оттам, откъдето започва България
Като краен вариант не може ли да се ползва Спешна помощ.  newsm78

# 596
Дано да може! Че моя позната ходи в спешното посред нощ и карали мъжа й да ходи да търси някакво лекарство, защото го нямали, ама да вземел и спринцовка и игла, и марлички.

# 597
Здравейте, мами
Направих си тест за алергии в интернет, защото имам много кофти алергия, изкара ми че трябва да пия алегра и шуслерова комбинация.

Някой да е опитвал преборването на алергия с тези 2 средства?

# 598
За зачервено гърло как е по-добре да се ползва гронофорин? С помпичка или с мазана / май е трудно/ ?

# 599
Бърз въпрос: за гъбички на тестисите Канеспор или Канестен? Щото има разлика очевидно. Заради, която може да съм сбъркал.
Относно доктор: аз мисля че каза Канеспор обаче наличието и на Канестен вече ме притеснява.

"Clotrimazole, which is also known as Bifonazole and betamethasone, is an antifungal agent used majorly for the treatment of major fungal pathogens such as yeast fungi that are responsible for human diseases". А клотримазол със сигурност е изписван за целта. Може би и двете стават. Чудно кое е по-добро.

Последна редакция: вт, 05 юли 2016, 14:50 от Damarcus

Общи условия

Активация на акаунт