Бързи здравословни въпроси и отговори – 2

• 84 362
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Пуснах тема по въпроса, но да питам и тук. Имам направление от невролог за това изследване - Електромиография. В коя болница / клиника в София бих могла да си го направя, без да се налага да доплащам? Препоръчайте място с модерна техника и добри специалисти, ако това е от значение за изследването. Знам, че е хубаво електромиографията да продължи по-дълго време, за събирането на по-показателни резултати. Така че се надявам, че където и да отида, няма да ме претупат.

Мислих да се насоча към "Токуда". Вие как смятате?

# 631
  • София
Хм, за една сутрешна кашлица, какво бихте ми препоръчали?
Пушач съм. И сутрин кашлям, може би сухо.

# 632
  • Варна
Хм, за една сутрешна кашлица, какво бихте ми препоръчали?
Пушач съм. И сутрин кашлям, може би сухо.

Суха ли ти е кашлицата,моята е по-скоро влажна и аз съм пушач  newsm78

# 633
  • Sofia
Слабакови рекламират нещо за такъв проблем...

# 634
Wind Най-правилната препоръка - спиране на цигарите!  Simple Smile

# 635
  • на острова на мечтите
Wind Най-правилната препоръка - спиране на цигарите!  Simple Smile
точно Peace

# 636
Актуалния вирус болки в гърлото и суха кашлица ли е?

# 637
Актуалния вирус болки в гърлото и суха кашлица ли е?

Може и този да е актуален, но ние (цялото семейство) прекарахме някакъв с повръщане и разстройство, и не постоянна не много висока температура (38 - 39,3). Не ни изписаха антибиотици, а прахчета смекта, хидрасек,глюкоза за детето и строга диета. О, и аналгин за температурата при необходимост. Чувам, че много хора се оплакват от този вирус това лято.

# 638
  • София
Здравейте,

съпругът ми е с пневмония, установена днес. Другата седмица трябваше да сме на море. Лекарката днес е казала, че солената вода е противопоказна при пневмония, да не влизал в морето. Не успях да намеря подобна информация никъде, някой дали е срещал такава?

благодаря

# 639
38-39.3 е не много висока температура? за мен всичко над 37.5 е висока Т  Mr. Green като знам как съм се чувствала със 38 градуса...

# 640
И аз с 38 се чувствам много зле, но откак имам дете знам, че за 38 е рано да се дават температуропонижаващи, а 39,5 не е страхотия на страхотиите и едва тогава може да се говори за висока температура. Казвам "откак имам дете", защото като родих се поинтересувах и педиатърката ми каза, че до 38,5 не се дават лекарства, защото организмът се опитвал сам да се пребори с какво беше там.

Ама всеки си знае него си де. Аз години наред съм пила антипиретици още като видя 37...

# 641
Пуснах тема по въпроса, но да питам и тук. Имам направление от невролог за това изследване - Електромиография. В коя болница / клиника в София бих могла да си го направя, без да се налага да доплащам? Препоръчайте място с модерна техника и добри специалисти, ако това е от значение за изследването. Знам, че е хубаво електромиографията да продължи по-дълго време, за събирането на по-показателни резултати. Така че се надявам, че където и да отида, няма да ме претупат.

Мислих да се насоча към "Токуда". Вие как смятате?

Ако те приемат в болница, отделение по неврология, пътека №7, в самата пътека се включва това изследване.

# 642
  • Mediterraneo
Здравейте,

съпругът ми е с пневмония, установена днес. Другата седмица трябваше да сме на море. Лекарката днес е казала, че солената вода е противопоказна при пневмония, да не влизал в морето. Не успях да намеря подобна информация никъде, някой дали е срещал такава?

благодаря

Не съм чувала и ми е странно. Той няма да я инхалира тази морска вода, че да му пречи на пневмонията  Rolling Eyes Може би от гл. т. на спадналия след боледуването от пневмония имунитет е имала нещо предвид.

# 643
  • София
Благодаря, Тарталета!

# 644
  • Варна
Здравейте,

благодаря

Не съм чувала и ми е странно. Той няма да я инхалира тази морска вода, че да му пречи на пневмонията  Rolling Eyes Може би от гл. т. на спадналия след боледуването от пневмония имунитет е имала нещо предвид.

Много влажен въздух  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт