Всякакви въпроси относно съдомиялните - 18

• 86 989
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
# 151
  • София
Здравейте, пиша тук с надеждата да намеря компетентен отговор, както съм получавала много пъти на различни въпроси във форума.
Използвам съдомиялна от няколко години. Случвало се е да намеря неразтворена таблетка на дъното, но обикновено съм отдавала този проблем на подреждането на съдовете по начин, който пречи на таблетката да падне на пода на съдомиялната (обикновено причината е, че е паднала на дъното на чаша (от външната страна) и едва в края на миенето е паднала на пода на съдомиялната). Сега ми се случи два поредни пъти да намирам неразтворена таблетка и съм убедена, че няма причина за това в подредбата на съдовете.
Къде да търся проблема? Дали е възможно да има запушени дюзи? Надявам се на съвети.

# 152
Здравейте! От две седмици ползвам съдомиялна Беко 28020.  Когато я отворя, ми се струва, че е доста мокро. Така ли е по принцип? Изсушаването е в самата програма. Досега основно съм ползвала 4-та програма. Вие коя ползвате(ако има някой такава съдомиялна)?  По- кратките програми се страхувам, че няма да измият съдовете.
Какъв препарат трябва да си купя за почистване на самата съдомиялна?

# 153
Последно взех 22 лв - 70 таблетки Феъри
При положение,че измива перфектно при всяка програма няма и причина да пробвам 1001 таблетки,гелове и прахове дето все нещо им имало Simple Smile
Качеството поставям преди цената Simple Smile

а могат ли да се ползват за половин зареждане?

# 154
  • София
Здравейте!Моля за помощ!В 99% от случаите пускам миялната на кратката програма-55мин. и ползвам прах на Кауфланд,но в повечето пъти съдовете ми стават на петна.Има си сол и гланц,но резултата не е добър.Не предозирам прахта-само една чаена лъжичка,но......Чула съм,че таблетките са най-добри за по-дълги програми.Не знам дали е вярно.Опитах и с таблетки и пак стават на петна.Моля за вашите съвети!
Петната белезникави ли са или лилавеещо цветни? Първото се получава от сол, второто от гланц. Или петната са от неизмита храна? Не разбрах какви петна имаш точно. Таблетките са за по-дълги програми - да, иначе не е гаранция, че ще се разтворят докрай. При някои се разтварят при други не, зависи от таблетките и от самата машина /цикъла й на измиване/. Съвет - купи си качествен препарат. Прах или гел за кратките програми, за дълга прогр. може и таблетка.

Благодаря за отговора!Петната са белезникави.Моля да ми препоръчате марки  препарати за добри резултати при кратка програма.

# 155
  • Варна
Последно взех 22 лв - 70 таблетки Феъри
При положение,че измива перфектно при всяка програма няма и причина да пробвам 1001 таблетки,гелове и прахове дето все нещо им имало Simple Smile
Качеството поставям преди цената Simple Smile

а могат ли да се ползват за половин зареждане?

Не съм сигурна защото ние сме 3членно семейство и пълня една съдомиялна на ден,често и по два пъти на ден я пускам Simple Smile

# 156
  • София
Тъй като съм лаик в темата,моля да ми кажете къде в София има магазини с паралелен внос от където мога да си купя Fairy Platinum Таблетки за съдомиялна.Благодаря предварително!

# 157
  • София
Тъй като съм лаик в темата,моля да ми кажете къде в София има магазини с паралелен внос от където мога да си купя Fairy Platinum Таблетки за съдомиялна.Благодаря предварително!
Аз пазарувам от тук: http://www.chistdom.com/

# 158
  • София
Скрит текст:
Здравейте!Моля за помощ!В 99% от случаите пускам миялната на кратката програма-55мин. и ползвам прах на Кауфланд,но в повечето пъти съдовете ми стават на петна.Има си сол и гланц,но резултата не е добър.Не предозирам прахта-само една чаена лъжичка,но......Чула съм,че таблетките са най-добри за по-дълги програми.Не знам дали е вярно.Опитах и с таблетки и пак стават на петна.Моля за вашите съвети!
Петната белезникави ли са или лилавеещо цветни? Първото се получава от сол, второто от гланц. Или петната са от неизмита храна? Не разбрах какви петна имаш точно. Таблетките са за по-дълги програми - да, иначе не е гаранция, че ще се разтворят докрай. При някои се разтварят при други не, зависи от таблетките и от самата машина /цикъла й на измиване/. Съвет - купи си качествен препарат. Прах или гел за кратките програми, за дълга прогр. може и таблетка.

Благодаря за отговора!Петната са белезникави.Моля да ми препоръчате марки  препарати за добри резултати при кратка програма.
Somat

# 159
С таблетки на Сомат ще се махнат белезникавите петна Shocked

# 160
  • София
Не знам дали ще се махнат, момичето искаше съвет за хубав препарат за миене на кратка програма и за мен този е добър. Белезникавите петна предполагам са от не добре регулирана сол. Ако се регулира правилно солта, който и да е препарат би следвало да измие тези петна, при следващото измиване на посудата.

# 161
  • Ямбол
Здравейте , ще помоля за съвет коя съдомиялна да избера http://www.emag.bg/sydomijalna-mashina-za-vgrazhdane-whirlpool-1 … 201/pd/DV7G0YBBM/  или тази Беко http://www.emag.bg/sydomijalna-mashina-za-vgrazhdane-beko-10-kom … 010/pd/DWHDBYBBM/   . 

# 162
  • Burgas

Съвет не искам да давам,но ще изкажа моето мнение- имам този модел на Беко,за който се колебаеш.Вярно ,че е от скоро, но ми върши много добра работа. Изчетох почти всичко тук за съдомиалните и доста от момичетата бяха доволни от марката PeaceКато функции си има всичко необходимо,резултата от измиването е перфектен, слагам в нея дори кристални чаши-без проблем!
Оказа се добър избор,независимо ,че в началото и аз имах съмнения  Laughing

# 163
  • Русе
Аз съм твърдо за Бекото, още преди 10 г бях с по-стар модел, много много съм доволна от него.

# 164
  • Ямбол

Съвет не искам да давам,но ще изкажа моето мнение- имам този модел на Беко,за който се колебаеш.Вярно ,че е от скоро, но ми върши много добра работа. Изчетох почти всичко тук за съдомиалните и доста от момичетата бяха доволни от марката PeaceКато функции си има всичко необходимо,резултата от измиването е перфектен, слагам в нея дори кристални чаши-без проблем!
Оказа се добър избор,независимо ,че в началото и аз имах съмнения  Laughing

Благодаря ви за отговорите Simple Smile За съжаление от чудене промоцията на модела свърши , ще дебна пак , но като цяло и аз се ориентирах към маркта Беко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт