Всякакви въпроси относно съдомиялните - 18

• 87 072
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
Какво е предимството на третата кошница? Въобще кои са новите екстри /ако моята не се оправи де  Wink/

# 196
Моля, препоръчайте 45 см.  свободностояща миялна машина, ако някой е купувал скоро.
Благодаря.

# 197
  • на Мелмак
Благодаря за отговорите Simple Smile аз съм се спряла за всички уреди на Тека, защото повечето коментари в нета бяха добри и доста хора препоръчват марката. Добре е да чуя и от някой, който я ползва тяхна съдомиялна, че е доволен. Иначе си имат 3 години гаранция, което мисля, че също е Ок
Аз имам индукционен котлон , абсорбатор , МВ и съдомиялна на Тека , от всичко съм доволна , работят си без проблеми уредите Grinning
Ако отидеш до представителството , ще ти дадат мисля че по- голяма отстъпка за всички техни уреди .

# 198
  • Добрич
Какво е предимството на третата кошница? Въобще кои са новите екстри /ако моята не се оправи де  Wink/
Предимството на третата кошница е, че там редиш всички вилици, лъжици, ножове, капачки и тн. и долу се отваря повече място, защото не слагаш допълнителния кош за приборите.

# 199
Благодаря за отговорите Simple Smile аз съм се спряла за всички уреди на Тека, защото повечето коментари в нета бяха добри и доста хора препоръчват марката. Добре е да чуя и от някой, който я ползва тяхна съдомиялна, че е доволен. Иначе си имат 3 години гаранция, което мисля, че също е Ок
Аз имам индукционен котлон , абсорбатор , МВ и съдомиялна на Тека , от всичко съм доволна , работят си без проблеми уредите Grinning
Ако отидеш до представителството , ще ти дадат мисля че по- голяма отстъпка за всички техни уреди .
Аз ще купувам тези уреди + фурна на Тека. Сега им писах дали ще ми направят отстъпка, иначе в техномикс видях, че са на промоция доста от нещата, които си харесах и казаха, че ще ми направят още 3% отстъпка - все е нещо Simple Smile

# 200
Как подреждате вилици и лъжици,надоли с дръжката нали.случва ми се винаги да има по една две не измити добре...как са ги подредя правилно

# 201
Моля, препоръчайте 45 см.  свободностояща миялна
 машина, ако някой е купувал скоро.
Благодаря.
Моят е Беко и съм си супер доволна.безшумна е ,чува се само леко как водата вътре се блъска по стените.
Модела не го знам обаче  Mr. Green беше на промоция за Коледа в Технополис с инверторен мотор е,каквото и да значи това за съдомиялна

# 202
Как подреждате вилици и лъжици,надоли с дръжката нали.случва ми се винаги да има по една две не измити добре...как са ги подредя правилно

Да, със зъбите нагоре. Всяка в дупчицата в кошничката, измиват се, само ако съм панирала нещо понякога остава

# 203
Значи само по една вилица в дупка така ли...аз слагам по две ,че и по три.имам 8 дупки мисля,не съм вкъщи да видя  newsm78

# 204
Значи само по една вилица в дупка така ли...аз слагам по две ,че и по три.имам 8 дупки мисля,не съм вкъщи да видя  newsm78

Ааа, моите дупки са много, явно са различни кошничките  Peace

# 205
Моите по памет са 8 и са големи ,около 5см , квадратни са и еднтата е по-голяма правоъгълна

# 206
  • София
Моята кошничка е с 8 дупки, но съм махнала половината и пак ми се измиват идеално приборите. Проблема ми е при чиниите, там понякога има нещо недоизмито, примерно чиния, в която съм слагала брашно за паниране.

# 207
  • София
Какво по - добро би предложила? Това ще ми е първа съдомиялна, защото досега живеехме на квартира и нямаше, затова ще се радвам на препоръки.
AEG

# 208
  • София
Моята кошничка за прибори има решетка отгоре, която позволява всеки прибор да е в отделна дупчица, но аз съм я махнала и така кошничката е останала със седем по-големи разделения. Първоначално ползвах решетката, но ми писна да редя приборите дупка по дупка, пък и имам някои прибори, които не влизаха във всяка дупка, заради по-широка дръжка и общо взето най-голямата играчка беше с реденето на приборите. Махнах решетката и сега мия приборите така :

https://drive.google.com/file/d/0Bx4idU-d6npMMkgya3c4cGFsNHhJZnJ … /view?usp=sharing
https://drive.google.com/open?id=0Bx4idU-d6npMVVl0OHl6OTBfbjN1cE … 6eS1wSHF1OHhJQkVr

Само ножовете редя с дръжките нагоре, за да ми е по-удобно, когато ги вадя. Всичко се измива. Simple Smile

Последна редакция: ср, 08 юни 2016, 19:41 от Рошличка

# 209
  • 1st floor
И моята кошничка е с махащ се капак, но хич не съм се сетила да го махна. Вярно е голяма играчка това редене, пък някои от ножчетата ми влизат само в определени дупки и под определен ъгъл.  Crazy Ще пробвам и аз без капак да видя дали ще се мият читаво в моята машинка. Благодаря за идеята.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт