Всякакви въпроси относно съдомиялните - 18

• 85 671
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
  • Русе
С две деца - да, но тя каза, че са 3-ма и ако шкафа й е такъв, по-добре поне 45 см. Тези кубчета нямат голям смисъл.

# 391
Тази, която аз искам е за шест комплекта. Двама възрастни с едно дете ученик сме. През седмицата само вечер се храним в къщи. Затова си мисля, че за шест комплекта ще ми стига, ако я пускам веднъж на ден.

# 392
Ние сме двама. Имам 45 см. и зависи от готвенето и големите съдове/тенджери,купи,тави/ ,които имам за миене, я пускам или веднъж на ден или на два дни веднъж. Не зная производителя какво има предвид под 10 комплекта/моята е таква/,но това е така, ако слагаш вътре само чиниите,чашите,малки купички разни.  Ако почна да слагам големи купи,тенджери и тави, я събера 5 комплекта,я не.

# 393
  • София
ООо, не се заблуждавай. То, ако ще миеш тави и тенджери на ръка, какъв е смисъла. Другото се мие бързо. Вземи си поне 45 см и не си мисли, че няма да я пълниш. Може да ти е много удобен шкафа, но още по-удобна е миялната. Simple Smile

Съвсем съм съгласна!  Mr. Green
И аз умувах 45 см или 60 см, колко комплекта и т.н. Взех голямата и не само, че я пълня, ами през почивните дни не ми стига. Joy
+1 и за двтата поста.
Кубчетата са за сам човек или ако са двама - предимно да се хранят навън по цял ден. А да си купиш машина само за чаши и чинии или за по 2 купи /само те/ няма смисъл. По-добре се лиши от 1 шкаф, ще го оцениш после. Ако в шкафа има място вземи 60см., ако е тесен - 45см. Ако не вярваш иди в магазина и отвори 1 куб да видиш колко място има вътре - почти никакво. Една 60см. дори и да я пълниш за 2-3 дни не е проблем. Обаче свободното време и несъсипаният маникюр, които ще получиш в замяна са незаменими. Някои пълнят по 60см. за 1 ден. /Къде е сега Янтра да каже по колко пъти на ден пълни нейната 60см. и да покаже тавата с чушките  Grinning/ Майтапа на страна, вземи си голяма няма да сбъркаш.

# 394
Еййй, много сте лоши, искате да се разделя с шкафа си  Joy
Той беше предвиден за място за голяма съдомиялна, така че явно ще трябва да го прежаля.

# 395
  • София
Еййй, много сте лоши, искате да се разделя с шкафа си  Joy
Той беше предвиден за място за голяма съдомиялна, така че явно ще трябва да го прежаля.
И след като ти заработи машинката в него, няма да мислиш, че си го прежалила, а ще се чудиш защо по-рано, не си си я купила Wink.

# 396
Аз пак с въпрос.Утре ММ ще ходи да взима съдомиялна вече ,но пък той се за плена по едно беко  #Cussing out .Което е на промоция и е с 5 години гаранция.Продавача го е убедил ,че ако взимаме бош от малките висок клас са тези с цена окола 1200. За малка съдомиялна 45 см по добре да изберем нещо по евтино и му е предложил бекото .Обешах му да си помисля ,но съм скептично настроена.Моля притежателите на беко да споделят доволни ли са и имат и имали ли са много проблеми.

# 397
  • Русе
Отпреди повече от 10 г бях с малко Беко, супер, супер машинка. Сега с Бош, не, че е лоша, ама нищо повече от бекото. Не бих дала повече пари заради марката. При правилни настройки и препарати, всичко е наред.

# 398
  • На брега на реката
Аз имам Беко от три години и половина, 45 см. Страхотна е  и досега не съм имала никакви проблеми с нея. Пу-пу, дано да е все така. Няма да съжаляваш, ако се спреш на марката. Добро качество, хубави програми, на добра цена. Какво повече му трябва на човек. Laughing

# 399
ММ много държи на това беко.Според него ще върши същата работа  ooooh! и няма излизане на глава с него Sad
Най-вероятно ще вземе бекото .
Чел из чуждестранните форуми хубави отзиви за техните съдомиялни.
А така се бях настроила за бош със само почистващ филтър със светлинен индикатор . Sad .
Надявам се и бекото да върши хубава работа .От беко съм доволна като марка имаме сушилня вече три години караме 4 та .Зимно време я пускам през ден а се случва и по два -три пъти на ден.Нямаме никакви проблеми за сега /надявам се така да бъде и занапред/ и съм изключително доволна от нея .

# 400
  • София
Аз съм с Беко за 14 комплекта, 60 см. Имам я от 6-7 години някъде. Единствения проблем, който съм имала с нея е, че светеше датчика за сол дори и при заредена сол. Оправи се, след като нагласих на по-ниска доза след указания в тази тема. С една дума-много съм доволна!

# 401
Моя приятелка консултира всичките си покупки със служител на една от големите вериги. За съдомиялната също й беше препоръчал изрично Беко. Много е доволна.

# 402
Моя приятелка консултира всичките си покупки със служител на една от големите вериги. За съдомиялната също й беше препоръчал изрично Беко. Много е доволна.
И при нас консултат препоръча беко пред бош  Shocked .
Ако е бош ни препоръча съдомиялна за 1200 а толкова пари не сме отделили и предвидили за съдомиялна .
В плюс било гаранцията която е 5 години .
Toва е въпросното беко http://www.technopolis.bg/bg/Dishwashers/Built-in-dishwasher-BEK … IS-26020/p/680620

# 403
  • София
И при нас консултат препоръча беко пред бош  Shocked .
Ако е бош ни препоръча съдомиялна за 1200 а толкова пари не сме отделили и предвидили за съдомиялна .
В плюс било гаранцията която е 5 години .
Toва е въпросното беко http://www.technopolis.bg/bg/Dishwashers/Built-in-dishwasher-BEK … IS-26020/p/680620
Във видеото се говори за самопочистващ се филтър. Това Беко изглежда добре.

# 404
  • На брега на реката
Моята е подобна, но по-стария модел. Според мен машинката си има всичко необходимо и мисля, че няма да съжаляваш.

Общи условия

Активация на акаунт