Всякакви въпроси относно съдомиялните - 18

• 85 679
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
По принцип не е задължително да се слагат. Индикаторите могат даже да се изключат, за да не светят. Но е препоръчително. Аз сол сложих преди два месеца и още не ми е светнал индикаторът. Течността за изплакване/гланц си иска на 3-4 пускания, но се слага много малко. Имам голяма бутилка, която сигурно ще ползвам повече от година. Иначе светлинния индикатор мога да го снимам следващия път и да покажа точно как свети.
Като я отворя всичко е изсъхнало, само на чашите за кафе понякога остава вода отгоре, но имайки предвид дъната им, смятам, че е в рамките на нормалното. По чаши, прибори, чинии няма никакви следи от капки.

# 376
По принцип не е задължително да се слагат. Индикаторите могат даже да се изключат, за да не светят. Но е препоръчително. Аз сол сложих преди два месеца и още не ми е светнал индикаторът. Течността за изплакване/гланц си иска на 3-4 пускания, но се слага много малко. Имам голяма бутилка, която сигурно ще ползвам повече от година. Иначе светлинния индикатор мога да го снимам следващия път и да покажа точно как свети.
Като я отворя всичко е изсъхнало, само на чашите за кафе понякога остава вода отгоре, но имайки предвид дъната им, смятам, че е в рамките на нормалното. По чаши, прибори, чинии няма никакви следи от капки.
Да ще се зарадвам на снимка защото наистина не мога да си обясня как би се виждал този индикатор при напълно вградена миялна машина .

# 377
  • Варна
Ами ние изпратихме моделите и схемите за монтаж на всички вградени уреди на фирмата, която ни прави мебелите за кухнята. Не съм гледала подробно, но е възможно там да е указано точно как да бъде монтирана, за да се вижда индикаторът.

# 378
  • Добрич
Индикаторът свети долу към пода, поне на моята. Всички уреди и шкафове при сегашните видове кухни се монтират на крачета, а отпред се скриват с една декоративна летва, която е по-навътре. Вратата на съдомиялната е леко издадена над тая летва и в долния и край свети индикатор към пода

# 379
  • София
Това с гланца и солта е коментирано многократно, дори и в тази тема. На който му е интересно да се върне и да я прочете. На първа страница съм нахвърляла някои основни неща за препарати и характеристики на миялна, вкл. функция "мултитаб"- за какво служи и какво прави тя с машината, когато е активирана.

# 380
  • Варна
click click 2 - индикаторът на съдомиялната Бош

# 381
click click 2 - индикаторът на съдомиялната Бош
Благодаря изглежда много интереснот.Мисляма, че и при нас ще се вижда Simple SmileЩе снимам веднага когато купим Simple Smile

# 382
Момичета, пиша защото проблемът с оставането на прах по машината се оправи. Оказа се, че се получава когато подредя лошо чиниите. Благодаря на всички, които се отзоваха bouquet

# 383
  • София
Радваме се, че сме помогнали!

# 384
Момичета, имам тъп въпрос: Какво значи 6 комплекта чинии - 12 броя или?  Embarassed

# 385
  • София
Комплект са необходимите съдове за 1 човек за хранене. Не съм сигурна точно какво включват в това понятия. Мисля че 1 голяма чиния, 1 малка чиния, прибори, купичка, чаша.

# 386
за шест човека

# 387
Мерси!
Имаме спор в къщи за колко комплекта да купим. Знам,  че повече е по-добре, но това означава да се лиша от един много удобен шкаф. Ако купим за 6 комплекта, ще я сложим върху плота, до мивката и комина, и няма да ми заема много място. Трима човека сме. Тави и тенджери ще мия на ръка, aко не се побират. Затова си мисля, че шест комплекта ще ми върши работа.

# 388
  • Русе
ООо, не се заблуждавай. То, ако ще миеш тави и тенджери на ръка, какъв е смисъла. Другото се мие бързо. Вземи си поне 45 см и не си мисли, че няма да я пълниш. Може да ти е много удобен шкафа, но още по-удобна е миялната. Simple Smile

# 389
  • Бургас
ООо, не се заблуждавай. То, ако ще миеш тави и тенджери на ръка, какъв е смисъла. Другото се мие бързо. Вземи си поне 45 см и не си мисли, че няма да я пълниш. Може да ти е много удобен шкафа, но още по-удобна е миялната. Simple Smile

Съвсем съм съгласна!  Mr. Green
И аз умувах 45 см или 60 см, колко комплекта и т.н. Взех голямата и не само, че я пълня, ами през почивните дни не ми стига. Joy

Общи условия

Активация на акаунт