Всякакви въпроси относно съдомиялните - 18

• 85 585
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
Възможно и от некачествен материял да е  Rolling Eyes Има ли гел на Лидел? И тук има добри отзиви за Лиделските продукти едни от най-добрите таблетки на пазара били, мисля да пробвам, но ако има гел ще е чудесно  Praynig

# 496
  • на Мелмак
Няма лидълски гел.
Точно днес изрових три кутии с прахчета за почистване  Crazy
Ще взема само течен.

# 497
  • София
Ако някой има Miele с функция интензивна долна кошница, моля да сподели мнение. Искам да си взема  Miele от 6-та серия, т.е. да има Power wash и всички останали характерни функции, но стигне ли се до функцията интензивна долна  кошница цената рязко скача (тя и без това е висока). Та питането ми е следното  има ли колосална разлика в измиването  между интензивна програма на 70 градуса и интензивна долна кощница, когато се мият загорели тави, тенджери и такива като  паста, паеля...?

# 498
  • Русе
С обикновеното Беко без такава функция и правилен препарат - има отличен резултат. Така че за мен не е от марката, а от правилни настройки и препарати.

# 499
С обикновеното Беко без такава функция и правилен препарат - има отличен резултат. Така че за мен не е от марката, а от правилни настройки и препарати.
Peace точно така мисля и аз и виждам и резултата, марката е една от най-надежната, но като гледам приятелки с по-скъпи миялни си мисля, че Беко не отстъпва по качество на измиване, екстрите качват само цените нищо повече

# 500
  • Русе
Аз пък лично съм била 7-8 г с Беко и почти 5 с Бош, права сравнение - абсолютно едно и също качество на измиване.

# 501
Ние сме с беко отскоро .Мия основно на тази интензивна програма 70 градуса и то бърза за 50 минути.Резултатите ме изумиха след първо измиване.И аз мисля ,че е от програмата и е достатъчно да има такава програма и да се работи с добър препарат.

# 502
  • София
Ако някой има Miele с функция интензивна долна кошница, моля да сподели мнение. Искам да си взема  Miele от 6-та серия, т.е. да има Power wash и всички останали характерни функции, но стигне ли се до функцията интензивна долна  кошница цената рязко скача (тя и без това е висока). Та питането ми е следното  има ли колосална разлика в измиването  между интензивна програма на 70 градуса и интензивна долна кощница, когато се мият загорели тави, тенджери и такива като  паста, паеля...?
Нашето Miele няма тази функция, но както са обяснили момичетата по- горе- със 70 градусовата програма дава отлични резултати. 

# 503
Моята пък има някаква "джет" функция - демек една пластмасова джаджа с дупки, приличаща на глава на душ слушалка, дето се слага някъде, май на мястото на долната перка. Та тази джаджа била за силно загорели съдове. Ама никога не съм я ползвала. На 70 градуса (интензивната програма) пускам само когато правя профилактика.

# 504
Аз пък не искам да чуя вече за Беко. След втората година / т.е. като изтече гаранционният срок/ започна да се разваля през 4-5 месеца. Елементарна повреда-прекъсва се някакво кабелче в някакъв ел. пакет. След няколко месеца-пак. Друго кабелче. След като виках 4 пъти техник, реших да сменя целия ел. пакет. Поръчаха го хората от сервиза-тече трети месец и не е получен още. Яд ме е ,че не си купих нова.
А иначе миеше добре-с  правилния препарат и на правилната програма. Но не съм имала друга и нямам база за сравнение.

# 505
  • София
Преди две години си взех пералня и сушилня на Miele и оттогава  се глася да си взема  и миялна . За прането и сушенето съм твърдо убедена , че нямат равни. За миялната се ослушвам още защото в България цената е с около 20 процента по-висока от тази в Германия ииии това ме кара, или да направя компромис с броя програми, или да си внеса от Германия без да имам сервиз в България.
Често пътувам и през последните 10 години съм пребивавала в много апартаменти (никога не ползвам хотел), така че имам някаква представа от повечето марки миялни Беко,Уърпуул, Аристон, Тека и икейските. При учителката  ми по френско гурме дори ползвах един SMEG, много висок клас, който мммммного приятно ме изненада Heart Eyes с 4 кратки специализирани програми , орбитална пръскалка отдолу и гъвкава 1/2 програма , т.е. разпознава в коя част имаш малко зареждане и там мие.
Наскоро гледах и едно AEG със силиконови дръжки за столчетата на чашките , имаше сушене и на късата програма, орбитална пръскалка отдолу...
Ама като съм се вторачила в Миелето , та затова и питам за интензивната долна кошница.

Благодаря за вещите съвети, много ви чета и следвам практичните инструкции. Препарата за почистване на миялна днес си закупих от ДМ, четка от ДМ , само гел или таблетки на Грюн Грин  Sick не можах да намеря в София. Към момента съм със Зероват, който макар и несъвършен мие миличкият  Laughing Laughing

# 506
pitia, понякога маркетингови трикове качват цената на уредите без да им каквато и да е основа на декларацията, така, че помисли дали си заслужава допълнителните пари. Аз съм с онова 45 с, Бошче дето ди има всичко и си кореспондира със собствениците чрез светлинни сигнали на пода. Купих го, защото разбрах че се произвеждат само в немско и защото съм влюбена в кошницата-чекмедже за прибори. Ами страхотна е, невероятно добре мие и сама си определя колко е пълна и колк е замърсена. Абе не ме притеснява с излишни изисквания. Са изискането да се настрои степента на мекост на водата преди първото пускане направих и после си е на автопилот.

# 507
  • Варна
 mumbas , BOSCH SPV 69T70EU за тази ли говориш? Че и аз нея купих.

# 508
Да, Flash, точно за тази. Страхотна машинка е. Понеже сега не съм в БГ снахата я ползува и както твърдеше, че за 2-ма души не е спешно да се купува миялня, така сега е очарована и я включи в задължителната пазарна програма за тяхното жилище. Много ще й се кефиш.

# 509
Аз съм с онова 45 с, Бошче дето ди има всичко и си кореспондира със собствениците
От Bosch group
Скрит текст:
съм фен на NEFF (съдомиалната ми е Siemens)
Ето една разкошна такава (60 см)
Скрит текст:
Скрит текст:
https://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%9312169524 … D0%B8%D0%BD%D0%B0

Общи условия

Активация на акаунт