Всякакви въпроси относно съдомиялните - 18

• 85 706
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Важно е и да са икономични, и безшумни. Бекото е шумен уред, за перални, за съдомиялни. Ако за някой това не е от значение, не е проблем значи. Общо погледнато по-евтините уреди не са толкова икономични, те хората са го сметнали, купуваш по-евтино, ама после си го доплащаш, но пак имаш евтин уред.

# 601
  • Русе
Дори и в горните линкове Бекото е по-безшумно от Аег-то мисля. Моето Беко също беше по-безшумно от сегашня Бош. Примерно. Така че трбява да се гледат конкретните модели. Недейте еднозначно да мислите,че автоматично Бош, АЕГ, ... са по-добри. Сравнявайте

# 602
  • Бургас
Днес пак обикаляхме магазините, но все още не сме взели нищо. Гледах и по-марковите машини, но те пък са произведени в Китай, Полша или Турция. Май все пак ще си взема откровено турското Беко ,:)

# 603
  • На брега на реката
vion,
Имаш ли уред на Беко или "говориш" по спомени на очевидци?
Аз също не харесвах марката, но си купих съдомиялна Беко и съм много доволна, въобще не се чува, когато работи. На големия ми син също е Беко и неговата е безшумна. След това си купих и сушилня Беко и също съм доволна. Приятелки имат Електролукс и АЕГ, ами шумни са, колкото моето Беко.
Нека всеки да споделя мнение, но за уред, който притежава, така ще сме си най-полезни.

# 604
Свекърва ми има Беко и не мога да кажа,че е шумна,но не е и от най-безшумните.Аз имам Whirlpool и въобще не я чувам,даже се заслушвам дали работи.

# 605
  • София
Аз ползвах аристон, смених го с беко, трябваше ми по-голяма.
Бекото е доста по-тихо, не съм доволна само от сушенето, иначе мие перфектно.
Надничах във всякакви модели в магазина, нищо различно не видях по кошници и покритие.

# 606
  • София
Днес пак обикаляхме магазините, но все още не сме взели нищо. Гледах и по-марковите машини, но те пък са произведени в Китай, Полша или Турция. Май все пак ще си взема откровено турското Беко ,:)
Това се отнася за ниския им ценови клас. При среден и висок клас не е така. А за китай - има много качествени китайски неща, но не са от ниския клас. Лошото е, че в БГ сме заляти от китайски боклуци и всеки свързва китайското с най-големия боклук. Има обаче малки изключения, за съжаление наистина малко от качествените им стоки пристигат в БГ - не говоря само за съдомиялни.

# 607
  • Бургас
Слез дълго мислене и четене тук, днес купихме Беко-то. Реших да заложа на повече функции, които исках да има съдомиялната, отколкото на марката. Да се надяваме, че ще се присъединя към групата на доволните от тази марка Simple Smile

# 608
  • на Мелмак
Скоро в Технополис се загледах в сет сушилня и пералня на Сименс , всяка една от тях малко над 3000 лв -Китайски. При положение, че произведените в Германия са макс 2000.
Да Ви е честито и да си я ползвате дълго!
Важното е, че някой друг ще мие всичко Wink

# 609
  • София
Някои китайски неща са доста качествени. Лошото е, че толкова сме "засипани" с китайски боклуци, че всички си свързват китайското с много лошо качество и магазини тип левче.

# 610
  • Русе
Някои китайски неща са доста качествени. Лошото е, че толкова сме "засипани" с китайски боклуци, че всички си свързват китайското с много лошо качество и магазини тип левче.

Абсолютно вярно.

Все си мисля, че за тези пари обаче едва ли са Китайски, да не са объркали етикетите?

# 611
  • София
Може и да няма грешка. Виждала съм скъпи и много качествени уреди правени в Китай. Нямат нищо общо с всеобщото възприятие "китайско=голям боклук".

# 612
  • на Мелмак
Почти всичко се произвежда в Китай, въпрос е, какво качество влиза при нас, за кой вид стока  Peace

# 613
  • Бургас
Купих си съдомиялнa BEKO DFN 26220 W - http://www.technopolis.bg/bg/Freestanding-dishwashers/Dishwasher … -26220-W/p/680613
Преди два дни и изтече промоцията в Технополис. С инвенторен мотор е. Промоцията включваше и 5г гаранция. Купих и пералня на същата марка при същите условия. Гледах само тази марка, защото всеки я препоръчва и особено техниците, въпреки, че дизайна им никак не ми допада.
И двете работят прилично тихо. За сега съдомиялната надхвърли очакванията ми, а пералнята ме разочарова. Дава някакъв дефект и ще викам техник. Старата ми пералня, без да е супер бранд направи същото при закупуването и после безусловно ми служи 24г, дори още работи и ми е жал да я пратя за отпадъци. Май и късмета е важен....
Та за съдомиялната:
Оборудвам се с консумативи. В машината намерих таблетки и гланц с марка Финиш за начлните пускания. Пробвах и ми допаднаха, всъщност нямам и база за сравнение. От утре пускат в Лидл промоционално таблетки - http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=49365
Доволни ли сте от тях, че мисля да си купувам?  newsm78

# 614
  • София
Защо имам сомени, че този модел нямаше настройка на солта? Или го бъркам?

Общи условия

Активация на акаунт