Всякакви въпроси относно съдомиялните - 18

• 86 957
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
  • sofia
eccentric, имаш съдомиялна Бош вече 15г, пък се чудиш следващата каква да е, аз бих се спряла отново на Бош/ както и направих де/, само недей Канди!
bojko7, за петната, не знам дали са от липсата на гел/ за блясък/, аз не съм използвала никога, и петна не съм имала по съдовете, някъде другаде е проблема.

Последна редакция: вт, 17 май 2016, 21:41 от Turquesa

# 136
  • София
Здравейте!Моля за помощ!В 99% от случаите пускам миялната на кратката програма-55мин. и ползвам прах на Кауфланд,но в повечето пъти съдовете ми стават на петна.Има си сол и гланц,но резултата не е добър.Не предозирам прахта-само една чаена лъжичка,но......Чула съм,че таблетките са най-добри за по-дълги програми.Не знам дали е вярно.Опитах и с таблетки и пак стават на петна.Моля за вашите съвети!

# 137
  • 1st floor
Аз пък започнах да имам проблем с таблетките на Лидл на кратката програма. С Финиш всичко е  шест, но с Лидлските не се измива нищо. Трябва да пускам на по-висок градус и на по-дълга програма... При вас така ли е? newsm78
С малка Бош за шест комплекта съм.
eccentric, виждам, че до сега ти си била с такава. Имаш ли идея от къде се регулира степените за сол и гланц? Или не се регулират? newsm78 Карам си с фабрични настройки, защото не видях как става...

# 138
  • sofia
И аз съм с Бош, 60см, използвам често кратката програма, която е 30 мин. и от доста време съм само с таблетки на Лидл. Много съм доволна, всичко е измито прекрасно, гланц не ползвам, може би трябва да си регулираш солта, не знам.

# 139
  • София
Здравейте!Моля за помощ!В 99% от случаите пускам миялната на кратката програма-55мин. и ползвам прах на Кауфланд,но в повечето пъти съдовете ми стават на петна.Има си сол и гланц,но резултата не е добър.Не предозирам прахта-само една чаена лъжичка,но......Чула съм,че таблетките са най-добри за по-дълги програми.Не знам дали е вярно.Опитах и с таблетки и пак стават на петна.Моля за вашите съвети!
Петната белезникави ли са или лилавеещо цветни? Първото се получава от сол, второто от гланц. Или петната са от неизмита храна? Не разбрах какви петна имаш точно. Таблетките са за по-дълги програми - да, иначе не е гаранция, че ще се разтворят докрай. При някои се разтварят при други не, зависи от таблетките и от самата машина /цикъла й на измиване/. Съвет - купи си качествен препарат. Прах или гел за кратките програми, за дълга прогр. може и таблетка.

# 140
  • 1st floor
И аз съм с Бош, 60см, използвам често кратката програма, която е 30 мин. и от доста време съм само с таблетки на Лидл. Много съм доволна, всичко е измито прекрасно, гланц не ползвам, може би трябва да си регулираш солта, не знам.
Моята съдомиялна е от най-малките, но явно при същата 30-минутна програма не ми е ОК лидълската таблетка. При Финиш-а с розовото топче по средата нямам този проблем. Лошото е, че не ми се чака два часа всеки ден...

# 141
Аз пък започнах да имам проблем с таблетките на Лидл на кратката програма. С Финиш всичко е  шест, но с Лидлските не се измива нищо. Трябва да пускам на по-висок градус и на по-дълга програма... При вас така ли е? newsm78
С малка Бош за шест комплекта съм.
eccentric, виждам, че до сега ти си била с такава. Имаш ли идея от къде се регулира степените за сол и гланц? Или не се регулират? newsm78 Карам си с фабрични настройки, защото не видях как става...
При мен се появи същия проблем с лидълските таблетки имам програма за 1 и 10 мин ,която доскоро ползвах и всичко си беше ок,но сега виждам петна по чашите и по някои от чиниите.Преминах на по дълги програми от 1.30 мин и нагоре и проблема се реши .
Явно наистина ше трябва да се минава на Финиш ако искаме да ползваме по кратки програми.....така си мисля newsm78

# 142
  • Варна
Мия и на къси и на дълги програми с Fairy и нямам никакъв проблем Simple Smile
Незнам какво все го дъвчета този финиш Simple Smile

# 143
Благодаря за споделеното ,ще го пробвам bouquet

# 144
  • 1st floor
Дъвча това, което съм ползвала.  Mr. Green Иначе до нас открих магазинче за паралелен внос и там се загледах в огромни кутии 110 таблетки Финиш за 24-25лв. Чудя се дали да не пробвам, надявам се, че ще са със същото или по-добро  Mr. Green качество!!! Или ще ме открехнете на по-добро качество и по-добра цена? Laughing Fairy на каква цена го взимате?

# 145
  • Варна
Последно взех 22 лв - 70 таблетки Феъри
При положение,че измива перфектно при всяка програма няма и причина да пробвам 1001 таблетки,гелове и прахове дето все нещо им имало Simple Smile
Качеството поставям преди цената Simple Smile

# 146
  • 1st floor
Последно взех 22 лв - 70 таблетки Феъри
При положение,че измива перфектно при всяка програма няма и причина да пробвам 1001 таблетки,гелове и прахове дето все нещо им имало Simple Smile
Качеството поставям преди цената Simple Smile

Това редовна цена ли е или някаква промоция,  и от къде? Simple Smile

# 147
  • Варна
Това е от http://tiptopbg.com/bg/40-preparati-za-sdove

Този сайт,в момента цената на 70 бр Феъри Платиниум е 23 лв
За Варна- безплатна доставка  Peace
Когато ми ги донесоха казаха,че могат да ми предложат - Финиш - 120 таблетки за 20 лв,но им казах,че не ползвам Финиш
Та може да ги питаш,сигурно ще имат някоя останала бройка от промоцията Simple Smile

# 148
Феъри няма грешка, лошо че е по-скъпо и се намира само по магазини за паралелен внос.
Боряна Георгиева какво стана със сушилнята Ви?

# 149
  • Варна
Ами нищо,пускам я по няколко пъти докато исуши Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт