Всякакви въпроси относно съдомиялните - 18

• 87 096
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
И на моята махнах тези неща отгоре , още като я взехме , така ме посъветва консултанта в магазина.

# 211
  • Варна
И аз не се бях сетила и си миех по-едрите прибори на ръка  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 212
В същност горе или долу държите кошничката за прибори .аз горе пак ,защото така ми казаха в магазина

# 213
  • София
Долу я държа. В горната кошница няма къде да я сложа, защото не е хоризонтална като долната кошница, а пръчките й са под наклон, т.е. и кошничката за прибори ще стои килната на една страна.  Grinning  А пък и разни по-високи ножове и прибори ще опират горе. А и мисля, че приборите са от трудно миещите се неща за миялната, т.е/ мястото им е в долната кошница, където по принцип се слагат по-замърсени неща.  Peace

# 214
  • На брега на реката
Бях чела някъде /мисля, че в упътването/, че ножовете се слагат с острието нагоре, защото с острието надолу има опасност да се прореже кошницата с течение на времето.

# 215
  • Варна
Моята е долу,то горе нямам място където да я сложа,даже имам две,но съм махнала едната за да имам място за тенжерите
 Mr. Green

# 216
Как подреждате вилици и лъжици,надоли с дръжката нали.случва ми се винаги да има по една две не измити добре...как са ги подредя правилно
Вилици и лъжици с дръжките нагоре, ножовете с дръжките надолу. Това го гледах в един рекламен клип на youtube. Кухненските мия на ръка, чувала съм че изтъпяват.

# 217
  • София
Кошничката с прибори си държа в долната кошница, тях си ги редя в нея с капачето отгоре (няма как лъжиците и вилиците да не са с дръжките надолу, няма да минат през дурките на капачето), ножчетата ги обръщам само с остриетата надолу, всичко винаги ми е измито идеално. Може би я препълваш, прекалено се застъпват приборите и а това да не се измиват добре.

# 218
Явно за това не ми се измиват добре , аз ги държа на горната кошница още ,от както я имаме.
Нещо ново , което ми се случи днес-от 3 дена съм с други таблетки за миене и днес след като отворих съдомиялната , стените и бяха сухи

# 219

Вилици и лъжици с дръжките нагоре

С това изобщо не съм съгласна  Naughty Дръжките са си надолу, няма как да минат през дупките, както вече някой каза.
Моята кошничка си е долу, има си определено място, и да искам няма как да сбъркам  Mr. Green
Тия, които я махате заради място, сигурно са ви от по- тесните модели  newsm78 моята си е 60 и място има предостатъчно  Peace

# 220
Моята е 13 комплекта и е голяма,кошничката ми се мести , където искам да си я сложа.в Технополиса тогава ми каза момчето , да си я държа горе , че той така правел.не бях се замислила до сега да я преместя

# 221
  • В царството на мечтите
Моята си има трети ред за прибори.

# 222
  • София
Моята си има трети ред за прибори.
е, явно питането не е за такъв тип миялна с трета кошница...

Моята си има място общо взето. Те по принцип са две, аз ползвам само една, стига ми(теснички са). Горе съм я качвала само 1-2 пъти, като съм пускала половин зареждане, само на горната кошница, пак си бяха чисти приборите.

# 223
  • 1st floor
Аз си имам само един етаж, та няма какво да му мисля! Mr. Green Днес пробвах с отворено капаче на кошничката за прибори - става по-лесно и се изми всичко перфектно. Peace

# 224

Вилици и лъжици с дръжките нагоре

С това изобщо не съм съгласна  Naughty Дръжките са си надолу, няма как да минат през дупките, както вече някой каза.
Моята кошничка си е долу, има си определено място, и да искам няма как да сбъркам  Mr. Green
Тия, които я махате заради място, сигурно са ви от по- тесните модели  newsm78 моята си е 60 и място има предостатъчно  Peace
Не, нормална, стандартна, не е от тесните, има си място долу за кошничката /подвижна е/, водата си минава през дупките. Аз вече толкова години я ползвам, ако не се миеха щях да потърся вариант, учуди ме това което си написала.

Общи условия

Активация на акаунт