Всякакви въпроси относно съдомиялните - 18

• 85 701
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Много съм завеяна ...

За тази съдомиялна исках да мнение...
http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=13&c=21&pid=1234

Търсих мнения за марката и съм сложила грешен линк #Crazy
OOo това е съвсем друго. Такава не бих взела. Изключително шумна, няма автоматична програма /нещо което аз лично харесвам/, отложения старт е през интервал от няколко часа / до 3 / 6/ 9 /, а не през 1 до 24, както са повечето миялни и съм чувала лоши отзиви за марката. Отделно никъде не я намирам отворена, за да се види разположението вътре, дали ще е удобно. За тези пари аз бих взела елекртолукс. Може и АЕГ, но за тези пари /около 600/ ще е базовия модел.

# 346
  • някъде там
Много съм завеяна ...

OOo това е съвсем друго. Такава не бих взела. Изключително шумна, няма автоматична програма /нещо което аз лично харесвам/, отложения старт е през интервал от няколко часа / до 3 / 6/ 9 /, а не през 1 до 24, както са повечето миялни и съм чувала лоши отзиви за марката. Отделно никъде не я намирам отворена, за да се види разположението вътре, дали ще е удобно. За тези пари аз бих взела елекртолукс. Може и АЕГ, но за тези пари /около 600/ ще е базовия модел.

Марката отново е Електролукс.Вече я поръчах...каквато такава,следващата ще е по–хубава Simple Smile)

# 347
  • София
Много съм завеяна ...

Марката отново е Електролукс.Вече я поръчах...каквато такава,следващата ще е по–хубава Simple Smile)
Първата която показа и после каза, че е грешен линк е електролукс. Тази втората, която е в сегашния цитат е Еуролукс /Eurolux/. Двете марки нямат нищо общо, нито като марка, нито друго. Не разбрах коя от двете марки си поръчала, но честито и дано те радва Simple Smile.

# 348
  • Sofia
Евролукс за мен са с ужасно качество. Нито един уред техен не искам в къщата си. Електролукс са доста добри според мен.

# 349
  • Somewhere beyond the moon and stars
Здравейте, дами!

Да се включа и аз: обзаведохме се с Bosch преди няколко дни, 12 комплекта и сега съм изправена пред следната  (вероятно малко глупава) дилема:
Къде да слагам мръсните чинии? Вие директно в миялната ли ги слагате? Има ли опасност да се вмирише?

За жалост, пространството ми в кухнята е ограничено откъм мивки и плотове и в тоя ред на мисли се чудя дали е лошо да се слагат директно вътре, докато се напълни?
Плюс това не ми харесва идеята да са изложени на показ.... Но знам, че за пералните е лошо да се слагат директно вътре, че се вмирисва, а и се сортират все пак по материи и  цветове.

Предварително благодаря!  Hug

# 350
Аз имам същия проблем с мястото.  Изплаквам съдовете и ги слагам в миялната.  Не е кой знае какво, да паднат хран. остатъци само. Вратичката стои притворена.

# 351
wilian,

Благодаря за отговора! И аз си мислех да направя същото, с леко отворена вратичка, нали все пак ще измие и себе си, като се пусне!

Хубав ден от мен!  Hug

# 352
  • София
Аз имам същия проблем с мястото.  Изплаквам съдовете и ги слагам в миялната.  Не е кой знае какво, да паднат хран. остатъци само. Вратичката стои притворена.
И аз така процедирам. Небрежно изплакване и в миялната. Държа вратат леко отворена.

# 353
  • София
Правите грешка, като държите вратата леко отворена. Миялните са предвидени да бъдат плътно затворени, дори и когато са наполовина пълни.

# 354
  • На брега на реката
Преди години, имаше един потребител Дедо, който казваше, че миялната докато се напълни, се държи затворена и като е празна, също.  Влагата не позволява на храната да изсъхне върху съдовете и се запазвал микроклимата в машинката.
Отворена се държи само, когато е измила, съдовете са вътре и нямамте време да ги извадите.

# 355
  • Бургас
Съгласна съм с последните две мнения.  Peace
Аз също я държа плътно затворена, докато трупам мръсни съдове. Пускам я вечер и на сутринта, ако нямам време да извадя измитата посуда, я открехвам леко.

# 356
  • 1st floor
Миризмата от застояла храна я разкарах с ароматизатор за съдомиялна. Плътно затворена я държа.

# 357
Не го знаех това, благодаря за съвета!

# 358
И аз благодаря много!  Hug

Учим се бавно, малко по малко...

# 359
Миризмата от застояла храна я разкарах с ароматизатор за съдомиялна. Плътно затворена я държа.
Какъв е този ароматизатор би ли споделила?
А когато е самопочистващ филтъра на съдомиялната отново ли има мирис на застояла храна?
И да попитам таблетките имат ли срок на годност? Имаме едни които са си пакетирани на финиш , само кутията е отворена .Гледах но не открих за срок на годност да пише нещо.Ще си купувам,е  тази или по другата седмица съдомиялната най накрая  Joy .
На тази се спряхме
 https://www.tehnomix.bg/bosch-SPv40E80EU

Последна редакция: ср, 31 авг 2016, 07:41 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт