"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 2

• 72 244
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Действието се развива февруари/март 2016. Има време до рождения ден.  Wink

# 166
  • Пловдив

То е ясно, че ще се разбере чии син е Василев, но май няма да е с гръм и трясък.  
Подозирам, че ще ни скъсат нервите докато дойде сакралният момент. Първо кардамона и белега /странно как Биляна с никой не го коментира, при все че едва не припадна младежът/, струва ми се, че и Нова година наближава и ако е така, ще стане интересно покрай рождените дни на двамата лекари.

Действието в настоящето започна на 10.02.2016, та ми се струва далечно да празнуват рожден ден. Не мисля, че се движат с толкова бързи темпове, за да е вече ноември месец примерно.

# 167
Здравейте, и аз загледах сериала, но още се колебая за оценката си.
Относно разкритието за подмяната, аз подозирам, че другият баща, който се е пропил и е станал комарджия ще се появи в болницата.

# 168
Стига да помни лекаря израждал жена му, по име (щот' физиономиите отдавна не са същите), ма след толкоз ракия... и терца майорна   #Silly

ПП Зъбките на Сашко не ме дразнят  33uu, ... дразнят ме холивудски идеални смайли  Mr. Green

# 169
Или тип Калин Врачански. Толкова изкуствено бели зъби не съм виждала никога.

# 170
НА мен пък сцената с чая не ми допадна ! Thinking
И в следващата серия пак се обръща към нея с "госпожо Генадиева",не ми харесва подобен тип общуване.Колкото и да са по-високо от него в обществото ,изкуствено ми звучи,най-нормалото нещо е да се обръща към нея по име!
И аз така го усещам. newsm10

Алена по-назад се чудеше дали някой ще забележи прилика между професора и Сашко. Приликата е очебийна, та би трябвало все някой да я забележи, все някога. Имам предвид, че майка му би се впечатлила от приликата с мъжа ѝ, докато се вглеждаше в него на масата, а не толкова от кардамона, поне аз така мисля. tooth
 Видях му зъбите на Сашо най-сетне, разгледах снимки в нета, че не ги видях добре по телевизията. Или няма втори горни резци, или са много дълги, не можах да преценя. Но по-хубави от истинските зъби няма, макар да са ми трън в очите неговите tooth .

Скрит текст:
Много му отива с гола глава, прилича на сериен убиец Laughing

А тук все едно гледам баща му на младини -

И зъбките, малко вампирски вид му придават tooth

Май са резци вторите, не са кучешки, но не съм напърно сигурна -

Момчето било много малко на възраст, завършил е гимназия през 2007г, последният в списъка е той -

http://ivanapostolov.bg/?cat=43

Благодаря за снимковия материал и коментарите към него. bouquet Беше ми много интересно..На снимката с голата глава е голям пичага Heart Eyes

# 171
Рисковете за бебето по време на нормално раждане са по-големи, отколкото при секцио.Не познавам бебета/деца с родови травми от секцио, но от нормално раждане - да, за жалост, инвалиди за цял живот. Tired

Настина , нямат травми, само по един огромен белег на челото от скалпела на доктора......

Болестта на героя няма нищо общо с начина на раждане, така че няма какво да се обсъжда. И да, ехографи е имало, но не като сега...два пъти през бременността ми за по 100лв преглед оглеждаха всички органи на детето и пъпната връв.....В момента се обсъжда един от тези прегледи да мине по здравна каса Simple Smile

Аз да споделя , че Биляна и Александър изобщо не ме впечатляват, никаква химия не усещам между тях.

А Буковска каза, че героинята й е с 10г по - стара от нея и гримьорите са направили всичко възможно Joy Толкова ли нямаме възрастни актьори....

А Генадиев изобщо не очаква синът му да е жив, той го е отписал, ако се интересуваше щеше да разбере още при раждането имената му и най - малкото на гроба му да отиде...

# 172
Тета,  Hug  Laughing
Белег на челото от скалпела, има ли такива касапи доктори Shocked ...  ooooh! , стига де..... ooooh!
Скрит текст:
Умишлено не използвах правилния термин - ценен плод, защото още повече неразбрали щеше да има. А този термин не е от вчера.
Наистина е вариант да дойде бащата от Варна в болницата, натам ясно - да разкаже на всеослушание историята си, така че да стигне и до ушите на професора. Ще видим, заради тази развръзка гледам сериала, но ще почакам сигурно доста. Flutter
А за зъбите на Сашо Simple Smile :
Скрит текст:
Пак се загледах, няма втори резци, на тяхно място са си кучешки, доста дълги спрямо централните резци, странна усмивка имат такива хора. Но не всеки иска да му се пилят здрави зъби, за да се коригира с корони/фасети/мостове, защото това е начинът. Пък и не е нужно, щом той се приема така. Има някакъв странен чар в тези зъби. Laughing

Последна редакция: нд, 20 мар 2016, 11:45 от Ензим®

# 173
Развръзки и последващи завръзки и т.н. ... , май зависи от количеството планирани серии/сезони  newsm78

Скрит текст:
Секси вампайър стайлинг смайл  Laughing

# 174
За размяната знае и педиатърката.Това може и да е обяснението и за алкохолизма й.Засега пази тайна,но ще видим по коя линия ще започнат да се разбират нещата.При едно разследване веднага ще изкарат дежурните във въпросната вечер,освен ако архивът не е затрит.

Този Управителен съвет в промото може да поиска от Генадиев да върнат д-р Василев Peace

За секциото-моите деца са родени със секцио.И двамата имат петънца на десятката,а ги вадиха двама различни доктори.При големия вече с израстването се позаличава.Така и не съм питала от хващането ли се получават,от утробата ли са още или от кислородните маски,с които им подават въздух.Пред мен се роди дете с дефект на коремна стена.Знаеха предварително и бързо го преместиха в друга болница,детето се роди нормално.
Някой по-нагоре беше питал дали в наши дни има такива внимателни към пациентите си доктори.Срещат се.Има такива,които в почивния си ден ходят да видят пациентите си в хирургията.

Последна редакция: нд, 20 мар 2016, 13:33 от eti_bs

# 175
  • Mediterraneo
Момиченцето беше голямо за Бронхиолит...

А, точно това коментирах с мъжа ми онази вечер! Че или не са подбрали добре детето, да го играе максимум двегодишно, или не са избрали добре диагнозата, за която да иде реч!

# 176
Калин Врачански си има съвсем нормални ествествени зъби, много хора имат такъв цвят. Моите също са най-белите възможни.
За приликата между баща и син - в случая наистина има някаква прилика, но се забелязва по-скоро ако знаеш, че са баща и син. Ако не знаеш няма да обърнеш внимание. Моите деца ни едно не прилича на мен по НИЩО. Все едно не съм ги аз раждала. На баща си две приличат малко сега, но пък като дете е приличал много на тях. Третото все едно не е наше дете - не прилича на никой от нас или наш роднина по нищо. Освен това са толкова различни от нас по характер, че дори не ги усещам като мои деца. Синът на сестра ми го усещам като моя кръв повече от моите собствени.
Ако наистина Генадиев не знае, че Алекс му е син ще съм ужасно разочарована от сценаристите. Според мен знае, но умело го прикрива от всички. Логично е да е така

# 177
  • Mediterraneo
Ако наистина Генадиев не знае, че Алекс му е син ще съм ужасно разочарована от сценаристите. Според мен знае, но умело го прикрива от всички. Логично е да е така

Аз пък ще съм разочарована, ако знае  Tired

# 178
Генадиев не знае засега.
Нали още преди старта вървеше промо с кошмарите му и реплики от сорта на:..."Ако е жив, дали това ще ме направи по-малко виновен?!"

# 179
И аз мисля, че не знае.

Общи условия

Активация на акаунт