"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 2

• 72 139
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Харесва ми сериала  Peace
Има недостатъци, но няма идеални неща, по-добре това да гледам отколкото разните брадъри и др подобни идиотщини.

Генадиев не знае, че Алекс му е син, според мен въобще не се е интересувал от него след размяната. В рекламата в началото говореше, че иска синът му да е жив, така поне малко да успокои съвестта си.

# 61
  • гр. Варна
А родилката си е добре все още нали /все я мисля и нея  Laughing/

Скрит текст:
Намесиха темата за недолюбваната хомеопатия, но явно докторката се оказа права, така ли излезе? Кога пуснаха източник на детето, нали майката се разкрещя...нещо ми се губи тука  newsm78 Само таткото с бонбоните и уискито видях после

И аз я мисля, ама като гледам как върви сериала може към 30та серия да се върнат на нея Wink  Joy

# 62
Засегнати са няколко сюжетни линии, та за 45 мин. кое по- напред да покажат?

# 63
  • гр. Варна
Харесвам сериала и го предпочитам пред турските и индийските, които пускат навсякъде, но засега всичко ми е от "главата за краката". Хубаво е, че случват много неща, но не изкарват случките до края.

# 64
  • Mediterraneo

Опитват да има някаква динамика, ама хич не им се получава. Слабата актьорска игра много ги спъва.
Хем станаха доста неща за няколко епизода, хем действието по време на самите епизоди се развива страшно бавно. Едни такива бавни диалози, едни погледи...

Абсолютно! Никаква динамика! Идва спешен случай, те се мотаят по коридорите, търсят се от стая в стая. "Хайде, бързо!" се изрича с такъв заспал тон, че и умрелият ще умре, докато ги чака да се раздвижат.

# 65
Да... д-р Захариева, изглежда към 30-34годишна .. и не е добре визуално да е дъщеря на Буковска.... , но това не е най - важното.
Подменения доктор, /Василев/  е много слаб актьор, плосък равен..незабележим.. къде е играл , до момента,  имам усещането за шуробаджанащина , за да го вземат за главна роля  Mr. Green
Много е зле !

Гледах го при Гала. Казаха, че е учил в САЩ май, играл е в някакви холивудски филми уж... И на мен ми изглежда малко слаб като актьор. А пък този санитарчето - актьор ли е изобщо, една реплика не може да каже като хората?! Излишен ми е малко...

# 66
Д-р Кръстева явно се върна в болницата, за да се доказва като добър специалист - напук на мнението на Генадиев старши и на всички останали, че е алкохоличка Simple Smile . Във всеки случай беше много горда, че е открила бронхеолит при детето. Намирам, че е глупаво да се изживява като отличен професионалист, когато в повечето случаи е на градус и застрашава живота на хората.

А Калин ме изненада с реакцията си по случая с влошеното след операция момче.
При такава симптоматика добрият хирург отваря, прави ревизия на операцията и то лично. А това да си отиде вкъщи, за да готви вечеря ... някак не ми се вързва с представите ми за него до момента. Прекалено самоуверен ли искаха да го покажат, знам ли?

Иначе  продължава да ми харесва като образ. Като мъж е почти съвършен - чувствителен, откровен, умее да се извини, когато е сгрешил, че и готви Simple Smile  ... Направо й се чудя на Биляна какво не му харесва newsm78. Тук сценарият им нещо куца, а и при Александър тя няма кой знае какво да намери. Дори не е ясно какво точно я привлича в него. Кой знае пък, може пък само на мен Сашо да ми скучен и безинтересен Rolling Eyes.

# 67
Д-р Кръстева явно се върна в болницата, за да се доказва като добър специалист - напук на мнението на Генадиев старши и на всички останали, че е алкохоличка Simple Smile . Във всеки случай беше много горда, че е открила бронхеолит при детето. Намирам, че е глупаво да се изживява като отличен професионалист, когато в повечето случаи е на градус и застрашава живота на хората.

Не съм видяла сцена, в която застрашава нечий живот. Е, лепна слушалка на обгорено, не е толкова страшно. Wink
 А защо лекуващият хомеопат не е хванал бронхИолита? Защото не е лекар примерно, а? Мисля, че точно на това искаха да натвръднат, на самозваните хомеопати, които и понятие нямат как и какво лекуват, много са Sick .
Но, всеки да си го тълкува както ще. Wink

# 68
  • София
Няколко пъти прочетох "умее да се извинява". Как? Като я метна в стената и я разтресе с "извинявай, извинявай, извинявай"? Това за мен не е истинско извинение. Rolling Eyes

# 69
И все пак можеха да подберат за някой главни роли по добри актьори...Частните случаи в последните епизоди ми дойдоха в повече.

# 70
  • София
И аз следя сериала, въпреки че някои неща доста ме дразнят.
Биляна хич не ми е симпатична.
Калин ми харесва повече от Александър.
Дали ще се вземат с ПР-ката? Според мен много ще си паснат Mr. Green
Много ми е странно, че Генадиев старши изобщо не се е поинтересувал какво става с биологичния му син- не пасва.
Играта им не ме дразни чак толкова, но през повечето време нищо не им разбирам.

# 71
В анонса са следващият епизод, ми се стори, че някакъв мъж се опитва да се самоубие. Стори ми се, че е бащата на Василев. Само аз ли съм го видяла, или вече сте го обсъдили?

# 72
Недоумявам как е възможно да се сравнява "Откраднат живот" с турските и индийските бози.

# 73
  • гр. Варна
В анонса са следващият епизод, ми се стори, че някакъв мъж се опитва да се самоубие. Стори ми се, че е бащата на Василев. Само аз ли съм го видяла, или вече сте го обсъдили?

И на мен ми се стори, че е баща му. Видя ми се и, че Генадиев старши му връща молбата за напускане, ама...ще видим  Simple Smile

Недоумявам как е възможно да се сравнява "Откраднат живот" с турските и индийските бози.

Ако визираш мен - не ги сравнявам. Обикновено по това време дават такива бози и със сигурност предпочитам "Откраднат живот"  Peace

# 74
  • София
Да... д-р Захариева, изглежда към 30-34годишна .. и не е добре визуално да е дъщеря на Буковска.... , но това не е най - важното.
Подменения доктор, /Василев/  е много слаб актьор, плосък равен..незабележим.. къде е играл , до момента,  имам усещането за шуробаджанащина , за да го вземат за главна роля  Mr. Green
Много е зле !

Гледах го при Гала. Казаха, че е учил в САЩ май, играл е в някакви холивудски филми уж... И на мен ми изглежда малко слаб като актьор. А пък този санитарчето - актьор ли е изобщо, една реплика не може да каже като хората?! Излишен ми е малко...

Завършил бил актьорско майсторство в Лондон, играл в Холивуд някакви малки роли. Може би на български не му върви играта. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт