"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 2

• 72 163
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Аз пък този Калин не мога да го харесам, особено с тая лимба дето му я гелосват, повече мяза на син на Захариев, от колкото на Генадиев.

gery_to, нищо чудно в един момент да се окаже, че Калин е син на Захариев и полу-брат на Биляна... та тя най-после да си намери основателна и морална причина да го напусне Simple Smile .

Чак толкова сапун не вярвам да вкарат, а и нали Калин е разменено бебе, няма как да е син на Захариев Simple Smile
....
Що? Захариев е голям почитател на нежната част от населението. Биологичната майка на Калин се разбра, че е студентка в София. Що да не са разменили флуиди. Само фантазия да имаш...  Laughing
В ролята на биологичния баща на Калин беше Евгени Будинов (през 1982г), който е доста къдрав. Simple Smile

# 91
Миналата седмица Генадиеви  Mr. Green бяха в "Събуди се" и казаха, ако не се лъжа, че снимат 28-30 епизод в момента  и Димо не каза кога точно ще се разбере за размяната, но намекна, че като научат на героя му всичко ще му се преобърне, така че предполагам до тогава ще се знае, защото той така говореше, сякаш вече го е изиграл и са стигнали до това. Peace
Калин хич не ми се вижда ангелче, самия актьор ми е един такъв перверзен, може би от "Седем часа разлика" съм останала с такова отношение, но си мисля, че каквото и да прави винаги ще има нещо не добро покрай него и въобще не може да се говори, че е жертва във филма.
Стоян Алексиев ми е много симпатичен, има страхотен глас и една чаровност, нищо че преспокойно може да ми е ... дядо Mr. Green А героят му ....... не мога да приема как с лека ръка смени децата. Вместо да се бори, при положение, че не е кой да е..... И сега според мен дори да види белезите или нещо такова няма да се сети от първия път, той тотално е отписал детето и не допуска възможността да е жив, освен него и сестрата никой друг няма представа какво е станало все пак. Може в началото да се сети за неговия син ако чуе за заболяването, но докато стигне до откритието .. а и какъв, за Бога, е шанса от Варна да дойде баш в болницата на баща си ..
Биляна пък, тази мома неориентирана  Stop Stop От две седмици се познава с новия и вече голяма любов, айде бе! Не приемам това да се натиска по ъглите уж невинно при положение, че уж има сериозна връзка, тва си е чисто предателство.... и после да се прави на сърдита за една дума, при положение, че й се извиниха.
А и другото, което ме притесняваше е, че сега нали няколко пъти изкараха Василев герой като спаси няколко пациенти, опълчвайки се на по - главните. Ми ако не беше той!? Няколко човека щяха да умрат от незаинтересоваността на другите лекари, ако не беше Спасителят! Малко ми дойде в повече това величаене.

# 92
  • ES
Скрит текст:
Докторката-пиянка добре си им го каза на родителите на детето. Е, верно че беше груба и отсече, че са малоумници, но в случая майката наистина доста безотговорно поведение имаше. Дори и реакцията й докато врякаше, че иска да говори с началника на отделението ми се видя пресилена.
Ами лично съм изтърпяла едно такова отношение от лекар,  хич не е приятно да ти кажа. Болният отива с болката си и проблема си, а докато бива лекуван, бива и наруган. Хайде в случая лекарката, макар добър специалист има ментални проблеми.
Аз не отивам на лекар, за да се обичаме, отивам да ме лекува. Такива, дето се мазнят и хилят, са ми по-неприятни от онези, които ще те овикат, ако има причина. Добрите и загрижени специалисти са по-склонни да се карат. Малко офтопик http://www.gatchev.info/blog/?p=1811
Мисля, че отдавна съм минала тая възраст, в която да ми се карат и да ми размахват пръст. А това да ти харесва такова държание си е жив мазохизъм. Има си начин да се каже всичко. Но както каза Василев на лекцията всички лекари са циници. (цитирам по памет, сега да не издирите точките и запетайките, които липсват).

# 93
  • ES

...
В ролята на биологичния баща на Калин беше Евгени Будинов (през 1982г), който е доста къдрав. Simple Smile

Както и Захариев.

# 94

...

Както и Захариев.
Но не вярвам да направят чак такава боза.
А за отношението на докторите по болниците, които се нервират на глупави родители (като във филма), ами прави са си. Ти се тръшкай, ако искаш, прави са.
Като ти забие "компетентно" майката, че е лекувано с хомеопатия детето, не ще се нервираш, ами не знам.
И недей да правиш такива генерални заключения за хората в България от една тема, или това, което ти мислиш, че виждаш в нея. Наивно е.

# 95
  • ES
Аз казах за някои хора в темата, за България не съм генерализирала, това в Новините го правят.
Благодаря ти, че ме определи каква съм.... Laughing

# 96
Според мен Алексиев може веднага да се сети, че Алекс му е син и без да види белега или да научи за заболяването, ами ако разбере, че е роден в същата болница точно на Нова година - двамата с Калин са единствените бебета родени тогава. А пък и това не е тайна информация както заболяването и съвсем случайно може да стане тема на непринуден разговор Peace

# 97
  • София
Според мен Алексиев може веднага да се сети, че Алекс му е син и без да види белега или да научи за заболяването, ами ако разбере, че е роден в същата болница точно на Нова година - двамата с Калин са единствените бебета родени тогава. А пък и това не е тайна информация както заболяването и съвсем случайно може да стане тема на непринуден разговор Peace
Така е, обаче тогава нямаше да е сериал, а игрален филм.

# 98
...
Иначе се чудя наистина ли хората в БГ така се държат помежду си. Все едно гледам деца в детската градина - чувствителни, неосъзнати, невъзпитани, неадекватни, егоистични, безотговорни, действат на момента според настроението и изобщо не се съобразяват как въздействат на околните. Такива ли са българите наистина - сърдити, нещастни и избиват комплекси. .....

Ти в темата не виждаш ли?
Гери-то, никъде не определям каква си ти, не ми е работа, виж какво си писала. На въпрос "такива ли са българите" ти какво отговаряш? Flutter

# 99
  • гр. Варна

Да - има няколко начина да разбере как е сина му, дали е жив и какъв живот води...
Но според мен е доста глупаво да не се е интересувал досега. Иначе кошмари има  Rolling Eyes

Ще видим какво са ни приготвили сценаристите  Simple Smile

# 100
Абе, аз изобщо не мога да си представя как ще живееш 30 и кусур години с такова престъпление като професора, ама айде. Не кошмари, ами се чудя как не се е побъркал.
Да, ще видим какво са ни приготвили сценаристите. Simple Smile

# 101
  • Варна
Харесва ми сериала  Peace
Има недостатъци, но няма идеални неща, по-добре това да гледам отколкото разните брадъри и др подобни идиотщини........

Напълно подкрепям.  Peace Да не говорим, че"брадърите" под формата на реалити ни показват много по-абсурдни ситуации.
Не виждам нищо странно в "бързата любов" между Алекс и Биляна. И в живота често се случва.

Че Алексиев не се е поинтересувал за съдбата на истинския си син, също не ми е странно. Внушава си, че не е оцелял, приема го факт и живее с тази мисъл. А понякога през нощта, неволно идват други мисли. И това се случва в реалността.
Затова съм по-малко склонна да критикувам този филм. Истинският живот е по-странен и пъстър от най-фантастичен филм.

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 23:22 от stenly

# 102
Аз да вметна нещо, с риск да бъда изядена Laughing - сериалът започна с голяма недомислица - дългочакани бебета никой не рискува да се раждат нормално, а баща гинеколог - още по-малко. Ама за филма, да има "Давай, още малко, напъвай, ще се справиш, бла-бла...." ...

# 103

П.П. Родителите с киселото зеле - от 1972-а ли се телепортираха?
  Дошъл за ловния си билет в Сф бащата ooooh! 

# 104

П.П. Родителите с киселото зеле - от 1972-а ли се телепортираха?
  Дошъл за ловния си билет в Сф бащата ooooh! 

Дайте малко яснота, тази сцена съм я пропуснала...

Общи условия

Активация на акаунт