"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 2

• 72 248
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • София
За мене е странно,че не се е интересувал от сина си.По логично е да е следил какво се случва с него.Да знае къде живее,как се казва.Жив ли е...

# 181
Освен това са толкова различни от нас по характер, че дори не ги усещам като мои деца. Синът на сестра ми го усещам като моя кръв повече от моите собствени.

Това е много грозно изказване  Stop Надявам се, го пазиш за себе си само и осъзнаваш каква болка може да причинят подобни приказки на децата ти.

# 182
Може да са разменени от недобросъвестен гинеколог при раждането, затова така. Joy  hahaha  Joy 

# 183
  • Mediterraneo
Освен това са толкова различни от нас по характер, че дори не ги усещам като мои деца. Синът на сестра ми го усещам като моя кръв повече от моите собствени.

Това е много грозно изказване  Stop Надявам се, го пазиш за себе си само и осъзнаваш каква болка може да причинят подобни приказки на децата ти.

Ужас! Пропуснала съм го нагоре това изказване... Тъжно ми стана за децата, че са и три!

# 184
  • ES
Е, пък вие не бъдете толкова осъдителни, не вярвам жената да е искала да каже, че не обича децата си, просто може би да са много различни от останалите членове на фамилията. Нали така казват, за човек, който не притежава типичните черти на семейството :Този не е от вашия род.

# 185
Ако наистина Генадиев не знае, че Алекс му е син ще съм ужасно разочарована от сценаристите. Според мен знае, но умело го прикрива от всички. Логично е да е така
100% съм сигурна, че не знае и няма и да разбере скоро. Peace

# 186
С риск да се повторя ще кажа, че Генадиев умишлено е решил да забрави другото (неговото) дете. Това ясно пролича от поведението му непосредствено след размяната на децата. Той взе здравото дете и изигра пред жена си ролята на щастлив родител. Целта му беше да има ЗДРАВО дете, а не дете, което да е негова плът и кръв.

Александър Алексиев наистина е много по-готин с гола глава Peace.
Някак по-одухотворен ми изглежда. Косата само подчертава по-дребните черти на лицето му. Нещо не ми допада  той особено- и като външност и като характер във филма  newsm78.

# 187

Ако наистина Генадиев не знае, че Алекс му е син ще съм ужасно разочарована от сценаристите. Според мен знае, но умело го прикрива от всички. Логично е да е така

Аз ще съм разочарована ако знае. И съм сигурна, че не знае!

# 188
А аз пък се чудя защо се пропи Кръстева, а не самият Генадиев?
Някак много леко му се разминава - само с едно стряскане насън Simple Smile Лично аз очаквах да има някаква по-дълбока драма в семейството им - нещо като наказание свише заради извършеното от бащата престъпление. Например - някаква непоносимост между баща и син, а майката да е постоянен буфер между тях. Така и появата на Сашо с неговият благ характер ще се почувства като поява ни липсващата част в пъзела. А те си живеят щастливо и в разбирателство - почти идилия. И излиза, че Генадиев е наказан само с пиянството на Кръстева, която е длъжен да търпи, за това че го е покривала толкова години. Нещо неодобмислен ми се вижда сценарият в тази насока.
Вие какво мислите?

# 189
 simpatikonia, мисля, че наказанията тепърва ще ги гледаме. Дано правилно да мисля, де. Обаче те ще се стоварят както винаги става върху наследниците...

# 190
Може Кръстева да разбере първа. Нали спря да пие и ще става друг човек.

Последна редакция: нд, 20 мар 2016, 20:01 от zoribori

# 191
  • София
Кръстева е преживяла загуба на дете. Нали с това младия Генадиев я направи съучасник. Ще я търпи, щото тя наистина е неговата съвест. Много е грешен пред нея.Да е алкохоличка и той има вина.

# 192
  • Бургас
Shatzi , споделям напълно казаното. Ясно е, че Генадиев съгреши в състояние на афект, че в следващите години съзнателно или не бяга от истината, опитва се да забрави, но го мотивира и крепи мисълта, че всичко е за доброто на жена му. (Подсъзнанието и съвестта го тормозят все пак, макар и на сън.) За Кръстева вероятно по някакъв начин е по-мъчително да премълчава случилото се, защото няма истински мотив,оправдаващ мълчанието й. Още повече, вероятно се чувства виновна, че не е помогнала като лекар на бебчето (подсилено от  чувството й за вина за загубата на собственото й детенце  Cry)  Та си мисля, че по-скоро тя може да е проследила съдбата на болното бебе!?  newsm78

# 193
Кръстева е скрита лимонка.

# 194
Да е алкохоличка и той има вина.

lady Koup, има логика в това, което казваш. Но все пак нещо не ми се вързва ...
От приятелски чувства Кръстева го прикрива и мълчи за извършеното, но алкохолизмът си е нейн избор. Не виждам Генадиев да има пряка вина за това. Тя пие защото е самотна, а не защото е прикрила неговото престъпление. Дори съм убедена, че тя подсъзнателно го мрази и му завижда - той е извършил престъпление, но поне има дете и е щастлив от това, а тя е сама, а има и чувство за вина. Определено това я е пропило, но изборът си остава само нейн. Да се считаш за жертва е винаги губеща позиция и е белег за слаб характер. И изобщо алкохолизмът не се среща често при силните натури.

Общи условия

Активация на акаунт