"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 2

• 72 209
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Мен ми стана друго интересно. Проф. Генадиев разглеждаше лично досиетата на целия си персонал. Как може като е разглеждал на Василев, да не му е направило впечатление датата на раждане..

Може изобщо да не е разглеждал неговото, тъй като не е предвиден за съкращение. А да разглежда подробно досиетата на тези, за които се колебае. За тези, за които няма колебания, просто ги прехвърля в другият куп. Поне така си го обяснявам аз  Peace.
А че по принцип би трябвало да го е гледал още при назначаването - така е, но не това е била идеята на сценаристите  Grinning

# 631
Е какво съкращение на Василев, след това, което направи за професора?  newsm78 ooooh!

# 632
Никой не е говорил за съкращение на Василев, обсъждаме защо не е погледнал неговото досие, за да види датата на раждане .

# 633
  • ES
Професорът разглеждаше досиетата, които му беше подбрала главната сестра.

# 634
Сигурни ли сте, че родилката е починала? Гледах промото сега за следващата серия, но дали заради мача на Гришо не успях нещо да разбера

# 635
  • гр. Варна
Да - казва се Мила

http://vbox7.com/play:7f336b3df9

# 636

Да, много тъпо. Хич не ми се искаше, но явно са я "жервтали". Аз гледах промото от края на 9-та серия и е малко по-различно.

# 637
Да, там го няма това с родилката.

# 638
Може изобщо да не е разглеждал неговото, тъй като не е предвиден за съкращение.

Василев се ползва от силните протекции на Евгения Генадиева, т.е. от шефа на шефа  Grinning.

Мисля, че Генадиев размишляваше най-много върху досието на Кръстева. Ако не се лъжа то беше и в черна папка - много показателно. Може пък главната сестра да го е поставила най-отгоре и в обозначителен цвят. Кръстева няма как да бъде наречена другояче освен черната овца на персонала му  Grinning.

# 639
Прегледах почти всички коментари.Има неща с които съм съгласна и такива,с които не съм.аз имам дете,което се роди с Тетралогия Фало .Повярвайте ми беше истински кошмар докато я оперираха на 2г. и половина .Родена е 1993г. и никой не откри дефекта докато бях бременна.

Искам да кажа нещо по отношение на възрастния мъж с пушката,това е собственикът на квартирата в която живее АЛЕКСАНДЪР.

# 640
  • Разпиляна във въображението
Е, ние изкоментирахме отдавна "самоубиеца".

azar68 Hug

# 641
  • Ню Йорк
Седя и се чудя дали ще издържа 33 епизода да гледам как никой не се усеща за нищо  newsm78

# 642
  • гр. Варна
Тъкмо ги смятах, че са минали само 9  Rolling Eyes
Все ще има с какво да ни занимават дотогава - мисля, че след това ще стане безинтересно

azar68  bouquet

# 643
  • ту тук, ту там
Момичета, в интервюто Алексиев-старши казва, че в момента снимат 33 серия и до този момент не се е разбрало, че са баща и син, и че те самите не знаят кога точно ще се разбере, защото им дават сценария за предстоящата серия само. Не се настройвайте за 33 серия, може доста по-късно да е!  Laughing

# 644
Най-вероятно ще се разбере в последния епизод на първи сезон, за да има интерес за втори Sunglasses тоест 33еп + 15 = 48ма серия  Peace

azar68 Hug

В петък при Гала бяха трите момиченца , родени по проекта Моето мечтано бебе и едно от тях също е с Тетралогия на Фало Cry

Общи условия

Активация на акаунт