Има доста мнения във форума за майстори в Пловдив,но все още не мога да се реша към кой да се обърна.Мисля,че в този сайт,преди 2 седмици прочетох за майстор Стефан.Много хвалби,мн нещо.Казах си ще му звъна.Дойде момчето,огледа положението и ми изтреля 1000лв за 3км2 баня.Викам- чакай сега,каза ми 15лв на км2 лепене на плочки и 8лв на км2 за картон.Смятам,смятам еми не излизат 1000лв.Казах си добре,има там едно вкопаване на ЕДНА тръба,слагане на тоалетна,душ колона.Тръгна си майстора.Исках да си направя едно шкафче под мивката и да го помоля да дойде пак,да измерим колко точно трябва да е шкафа.Вече 3 ден не дига тела.Сега,мисля че елементарното възпитание би трябвало да подтикне майстора или да ми дигне поне или да звънне после,като види че съм му звънял.Интереса не е само мой,все пак 1000лв ще прибере за 10 дена.
Така че това е за въпросния папагал Стефан.Внимавай те с него ако все пак сте решили да го ползвате.
Сега моята молба: Моля за координати за свястен майстор за баня и коридор.Ще помоля за снимки и приблизителни цени,квадратура на вашите ремонти,но най-вече със снимки ако може,защото вече трудно ще се доверя на някой,без да съм го видял какво е правил.
Много ви благодаря предварително.