Август още е далече, но мама знае пола вече

• 56 075
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Правиха ли ви натоварване с глюкоза? Помолих жената, която ми взимаше кръв да направи тест с лентички, защото ме гризеше любопитство на гладно кръвната ми захар беше 5,8 , а на втория час 3,9 и направо ме сбърка този резултат. На някой да му се е случвало?

# 541
Здравейте, следя ви от началото, но досега не съм се включвала в разговорите. Живея в Германия, на 26 години съм, първа бременност в 25 седмица, момче. Искам да попитам опитните майки дали използват сушилня за дрехи и дали всички бебешки дрехи са подходящи за сушене. Понеже би трябвало да са сто процента памук, няма найлони или изкуствени материи, би трябвало да стават, но все пак ако някой ползва, моля да сподели дали си струва да се купува?  smile3506 wash

# 542
Здравейте, следя ви от началото, но досега не съм се включвала в разговорите. Живея в Германия, на 26 години съм, първа бременност в 25 седмица, момче. Искам да попитам опитните майки дали използват сушилня за дрехи и дали всички бебешки дрехи са подходящи за сушене. Понеже би трябвало да са сто процента памук, няма найлони или изкуствени материи, би трябвало да стават, но все пак ако някой ползва, моля да сподели дали си струва да се купува?  smile3506 wash
Аз ползвам сушилня. Не съм имала проблеми нито с детските дрешки, нито с нашите. Мисля, че зависи все пак от модела на сушилнята. Тези които са с термопомпа не загряват до много високи температури и са подходящи за почти всякакви материи. С по-старите модели трябва да се внимава.

# 543
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Честно казано, памучните са най-предразположени към свиване, но до сега на мен не ми се е случвало (моята е с термо помпа обаче).
В темата за сушилните стигнахме до заключението, че програмата за бебешки дрешки при някой сушилни, е с еднаква функция с програмата за деликатно пране при останалите модели. Така че, ако имаш такава програма, може да сушиш бебешките дрешки на нея.

# 544

Аз имам нов модел на Gorenje-със сензори, ала бала. Маха алегрени, с някакви йони е. Супер много съм доволна. За бебешки дрехи още не знам , но с другите нямам никакви грижи. Излизат идеално изгладени. За мен това е второто най-велико изобретение, след миялната  Laughing Laughing Laughing

# 545
За мен това е второто най-велико изобретение, след миялната  Laughing Laughing Laughing

О, да!  Mr. Green  smile3521

# 546
хахаха щом е сравнимо с миялната машина, значи няма какво да се колебая  Grinning мисълта ми беше такава, че поне половината от дрехите за възрастни по етикет не стават за сушене, та ако е така и при детските и трябва всеки път да чета етикети и сортирам (поради тази причина нямам все още сушилня) честно казано не ми се занимава, искам да пълня всичко вътре и готово.

# 547
Здравейте,Милички аз сам редовна но само чета и доиде сега моят ред дави питам нещо,аз сам бременна в 6 месец и бебо тежи около 700гр и е далак 30см според вас 700гр да тежи в 6 месец е малко нали имам приятелка която нейното в 6 месец тежеше 1080кг а моето даже килограм няма сега се тревожа не питах доктора защото не сам се сетила тогава моля ако някои може дами помогне или е имал такъв проблем нека сподели  newsm78 newsm78 Praynig Peace

# 548
julsss_ , аз не чета никакви етикети. Суша включително и чорапогащници. Единственото разделение е цветнио или бяло, но това е заради самото пране  Laughing

Бог е любов , аз съм в началото на 6-ти месец. По думите на доки бебето е около 670 грама. Представа нямам колко би трябвало да е.

# 549
Здравейте,Милички аз сам редовна но само чета и доиде сега моят ред дави питам нещо,аз сам бременна в 6 месец и бебо тежи около 700гр и е далак 30см според вас 700гр да тежи в 6 месец е малко нали имам приятелка която нейното в 6 месец тежеше 1080кг а моето даже килограм няма сега се тревожа не питах доктора защото не сам се сетила тогава моля ако някои може дами помогне или е имал такъв проблем нека сподели  newsm78 newsm78 Praynig Peace

нямаш нужда от помощ и това не е проблем! Всяка жена, бременност, бебе, раждане и т.н. са различни. По същата причина се раждат бебета по 2500 и по 5500. Не разбирам що за въпроси ви идва на ум да задавате, точно поради тази причина досега не съм писала тук, че някои разговори и питанки направо ме изумяват. Не се заяждам с теб, просто ми даде повод генерално да се изкажа.

# 550
На мен на 5ти август ми е термина, вчера ме гледаха и моята беба е 700 гр и лекарката каза, че си е много нормална.

# 551
И аз суша всичко в сушилнята, въобще не гледам етикетите. Изключение правят няколко по-фини мой блузи, които са ми прекалено скъпи на сърцето Grinning

Бог е любов, първо бебетата са различни и такива малки разлики в теглото са нормални.
Второ - ехографите въобще не са точни и дават страшни отклонения. На мен, за два прегледа, първият беше ФМ и стандартния преглед два дни по-късно, ми даде разлика от около 200 грама.
Когато раждах голямата ми дъщеря, буквално часове преди раждането ехографът показа едно, при измерване на вече роденото бебе няколко часа по-късно, разликата си беше фрапираща.
Така че докато не се родят и не ги измерят всичко, което ти казват са си приблизителни размери.

# 552

ооо колко хубаво още една немска мама.... newsm51 аз също живея в  Германия (област Байерн по-точно ) и аз все още си нямам сушилня но при мен проблема е с пространството и за това обмислям да си взема от тези комбинираните 2в1 пералня със сушилня

# 553
Привет от мен, да се отчета от днешния преглед.
Мозъчното стомахче си е в норма, до 10мм трябвало да е, но все още се наблюдава ехогенност на червата, та сега ме пращат в НГЛ на Майчин дом при някакъв доц. Савов, да пусна изследване за муковисцидоза....  newsm78
Край нямат тези изследвания и само ме плашат...
Някой пускал ли си е такова изследване и заради какво е било при вас?  Rolling Eyes

# 554
Lady04, опитай се да си запишеш час при доктор Сигридов в Света Петка, за да ти каже реално за какво става дума и какво трябва да се направи.

Общи условия

Активация на акаунт