Парфюмни размисли и страсти - 197

• 130 952
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте дами, не е много по темата, но искам да попитам имате ли представа каква е цената на 50ml Dior Fahrenheit и Dior Homme Parfum в момента в магазините Douglas или Beauty zone, тъй като в моето малко градче няма нито един от двата. Благодаря предварително за информацията.

# 151
За най-точна информация се обади и ги попитай по телефона. bouquet

# 152
За най-точна информация се обади и ги попитай по телефона. bouquet
Благодаря за съвета  Peace

# 153
  • София
Скрит текст:
Има в руската, оприличен е на J'Adore.
Иначе, не знам дали това не е това негово произведение или някоя разновидност, макар да не пише името.
Благодаря, не се бях сетила за руската Фрагрантика. На мен не ми наподоби изобщо на J'adore. Относно обувката- май е същата марка. Rазгледах официалния сайт на  Jean-Pierre Sand, в който е доста над 4 лири, но като цяло цените са приемливи- "кристалите" в момента са намалени от 60 евро на 40 за 100 мл, но доставката е 9,5 евро. Жалко, че нямат проби.
Радостна,а да не е случайно пък това http://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Feerie-Rubis-30622.html .Че също е френско произведение нелеко за произнасяне и запомняне(принципно!!!)... Но пък достъпно за тест и може да го провериш лесно Peace
Вероятно не е, защото тя каза, че го купува само когато пътува, тъй като не се намирал в България. Ще я видя пак тези дни и ще й покажа този, който предполагам че е, за да потвърди или отрече. Simple Smile
Благодаря!  bouquet

# 154
  • София
И само да попитам дали сте обсъждали http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Ambre-Eternel-34935.html и ако да къде да надникна?!? Ако пък не сте,ще съм благодарна на всеки пробвал го да сподели личните си виждания! Подробното му разучаване пък ми показа,че "амбър гри/сивият амбър" ми е сред любимите съставки,наред със смолата "елеми",уд-а и тамяна,както и куп други необичайности...Ще вземе да излезе,че все към екзотика ме дърпа Mr. Green

Irina Popova - Тествах го на блотер, тъй като се бях напръскал вече с други благини като Thierry Mugler Pure Tonka и Narciso Rodriguez for Him Bleu Noir, когато открих, че Ambre Eternel е наличен за тест.
Рядко се случва парфюм да ме отблъсне веднага, но точно това изпитах с Ambre Eternel.
Споделял съм в по-стари теми, че Santal Royal е прекрасен и многопластов дървесен аромат, който ми допада, което пък качи доста очакванията ми към Ambre Eternel. За съжаление, моят нос не откри нищо позитивно и привлекателно в него. Някак мръсен и странен ми се стори - все едно се разхождате в стара дървена къща, пълна с изхабени ретро кожени столове и маси, а от шкафовете излизат леко аптечни нотки... Rolling Eyes Гледам, че във фрагрантика го сравняват с Agent Provocateur L'Agent - не откривам прилика.
Честно казано, трудно мога да си представя някой да харесва този тип парфюм, особено жена. Разбира се, вкусове всякакви  Wink

Може би върху кожа би стоял различно, но от блотера не ми допадна изобщо. Но пък не може да му се отрече, че се отличава и има собствено звучене. Заслужава си теста напълно, но не и покупка на сляпо.

Аз вече няколко пъти писах,че го харесах още от първата ни среща - влюбена съм.Прекрасна кожа с амбра /сива или каквато и да е,много ми харесва/.Имам и виал, два или три пъти го разносвах и много ми харесва,но е за много студено време, в топло време поне мен ме задушава.Бих го придобила със сигурност в началото на есента.Другият аромат Santal Royal не го харесвам и това съм писала, има някаква лекарствена нотка, която направо ме задушава, предизвиква ми кофти позиви и колкото пъти да съм го тествала на кожа,след това директно в мола в тоалетната с опит да го отмия.

# 155
Пробвах и новите колони на Hermes, като че ли ревена ми харесва повече - свеж, плодов, ободряващо кисел..схванах идеята, но неролито (жълтата бутилка) малко ме стресна, доста горчив, въпреки последните ми настроения и желания да нося "тревисти" аромати..абсолютно е в стила Hermes, носи неговите гени, но на мен ще ми трябват още проби явно, за да го разбера...за жалост трайността е твърде малка след една проба на картонче, ще проверя пак как е на кожа...но ми е интересен..

# 156
Има ли ги вече тук, че са ми любопитни? Hug bouquet

# 157
Има ли ги вече тук, че са ми любопитни? Hug bouquet
Ами не знам, аз в момента съм в Лондон и ги има навсякъде, но си мисля, че и в София вече трябва да ги заредят, те от доста време са по магазините на  Hermes. Има нещо ново на By Kilian огромни витрини с него, една продавачка ме гони с едно картонче да ми го даде, но аз бях с поне 4 други и грам нямаше да го усетя, така, че отказах..Нямам идея кой е новият на бранда, тъй като аз не ги следя...

# 158
Благодаря нямаше ги май уикенда още. Ще се поинтересувам. bouquet

# 159
Днес имам рожденичка  https://www.google.bg/imgres?imgurl=http://sofia1.zavedenia.com/ … mWBHAQMwiGAShgMGA Подарих два аромата. КМ на Шанел и Венета на В.

# 160
Новия Килиън
MOONLIGHT IN HEAVEN

For this new chapter, the reflection of the moon is omnipresent: whether it's in the form of Mother-of-Pearl for the jewel on the coffret, or in the sparkle of citrusy notes which open the scent.

# 161
  • София
Колоните на Ермес изобщо има ли ги в парфюмериите в БГ?  newsm78
Аз само на летището съм ги виждала (в БГ имам предвид), което винаги ми е било странно  Rolling Eyes

А иначе аз, очаквано, харесах и двата  Blush

# 162
Този ревен ще трябва да го пробвам, че ми свършва Брит Ред на Бърбъри, в който има ревен, а самия парфюм вече не го намирам никъде.
Някой да го е мяркал?

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 10:57 от fata_morgana

# 163
  • Бургас
Eau de Néroli Doré Hermes for women and men мисля че го видях във Варна - морска гара.  Понеже ми се стори , че са заредили и нови неща на Hermes . Но както винаги там през почивните дни беше лудница и видях че пише нероли пръснах и хукнах в ръка с Лоран Rive Gauche .
Но понеже и бях пробвала новата Валентина , бях като дете в сладкарница и всички аромати обърках  Blush .

# 164
  • София
Колоните на Ермес изобщо има ли ги в парфюмериите в БГ?  newsm78
Аз само на летището съм ги виждала (в БГ имам предвид), което винаги ми е било странно  Rolling Eyes

А иначе аз, очаквано, харесах и двата  Blush

Няма ги в България /при официалните вносители Дъглас/, само класическата серия. Peace А пък аз пробвах и двата нови колона, благодарение на една парфюмна фея  Wink и се сдобих с червения Eau de Rhubarbe Ecarlate Hermes .Много е хубав, според мен има нещо от духа на Jour и Jour Absolu, но е много по-сочен /твърде вероятно от червените плодове/ и по-сладък /може би от ревена/ и малко по-нетраен от тях.

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 10:49 от veka

Общи условия

Активация на акаунт