Парфюмни размисли и страсти - 197

• 130 853
  • 733
  •   1
Отговори
# 360
Ковачева, трябва да издадеш книга. Hug
Имаш писателски талант.

# 361
  • София
Ковачева, трябва да издадеш книга. Hug
Имаш писателски талант.

Emia - Абсолютно!  Grinning Представям си я  Ковачева след много години на лятна си вила, отпива на тересата чаша свежа реколта новозеландски Совиньон Блан и дописва тематична книга - "Ароматни следи"  Mr. Green

kovatcheva - Моля нищо не поръчвай на сляпо, че ако за вкуса ти въпросния Maze се окаже пръчка, после не искам да ме замеряш с него  Mr. Green Метален е и 50мл тежи почти 400г, при това с идеални остри ръбове  Grinning

densi - Флориентал и на мен много ми харесва  Crazy
Кои са парфюмите, които си взела на сляпо? Това е нетипично за теб и определно буди интерес... Party

# 362
А новия ексклузив на Ермес и Рубарба.
Най- интересното е, че ненавиждам момини сълзи. Whistling

# 363
  • Чукарландия
А новия ексклузив на Ермес и Рубарба.
Най- интересното е, че ненавиждам момини сълзи. Whistling

Денс, разказвай, отдавна не си споделяла! Hug

Ковачева, прекрасно описваш! Както винаги! Heart Eyes

ПП Аз съм в парфюмна летаргия. Всичко, което исках за пролетта и лятото си го взех още през зимата Mr. Green и сега нищо не ме блазни. Но докога ли? Crazy

# 364
  • София
Ковачева, истинска наслада е да те чете човек! Благодаря и за музикалното поздравче, изобщо не бях чувала тази песен.  Mr. Green Този парфюм по описание и пирамида е просто идеален за ММ! Heart Eyes Определено ще гледам да го тествам и ако ми хареса, ще му го взема! Grinning

densi, като получиш парфюмите, сподели за Рубарба. И на мен ми е много любопитен! Peace

# 365
Ковачева  smile3501
Сега къде ще го търся това нещо?

# 366
  • София
Днес разносвам момините сълзи (безкрайно благодаря на русата морска фея Heart Eyes)
Първоначалното впечатление-шок от силата на аромата в началото.
Наистина има пъпеш - не точно медена роса, а зелените, в които се долавя и малко тиква. Момините сълзи са там също, както и лек намек за роза - тежка и мазна, но доста мимолетна. Много е вероятно  да си я въобразявам, но и при второто пръскане я усетих. За щастие силата на парфюма намалява с една две степени, иначе с едно фъс щях да усмъртя хората в трамвая  Mr. Green Но си се усеща досега, основно момината сълза, въпреки че и пъпешо-тиквата е преплетена.

# 367
Днес разносвам момините сълзи (безкрайно благодаря на русата морска фея Heart Eyes)
Първоначалното впечатление-шок от силата на аромата в началото.
Наистина има пъпеш - не точно медена роса, а зелените, в които се долавя и малко тиква. Момините сълзи са там също, както и лек намек за роза - тежка и мазна, но доста мимолетна. Много е вероятно  да си я въобразявам, но и при второто пръскане я усетих. За щастие силата на парфюма намалява с една две степени, иначе с едно фъс щях да усмъртя хората в трамвая  Mr. Green Но си се усеща досега, основно момината сълза, въпреки че и пъпешо-тиквата е преплетена.
И аз днес съм тях благодарение на същата фея  Simple Smile При мен роза слава богу няма, момината сълза и пъпеша са ми поравно, но и аз съм учудена от първоначалната сила на парфюма-очаквайки да е по ефирен се напръсках яко  и хубаво че поутихна  защото сигурно аз щях да се усмъртя. Иначе първоначалните ми впечатления са ми изцяло позитивни, усещам го както Йоан Владимир го описа- и за мен не е истинската  момина сълза, такава  каквато помня от детството, но  ми носи много хубаво пролетно настроение.

Ковачева, ако напишеш книга ще съм ти от най-големите фенове да знаеш, страхотно описваш както винаги  Междувпрочем  това се отнася изцяло и за Йоан Владимирbouquet
Deetron, колкото и да не съм почитател на арабските парфюми, които ми идват малко too much, когато опишеш нещо, по начина по който го правиш,  все ми идва да стрелям насляпо. Добре, че повечето описания са на мъжки парфюми, а ММ се е заредил порядъчно покрай мен и не дава дума да се чуе за нов парфюм, защото  в противен случай  щях съвсем да се разоря. Simple Smile

# 368
  • София
Ейй, забравих да "сръчкам" и аз kovatcheva да напише книга за спомените и асоциациите, които й носят парфюмите - обожавам да ги чета  Heart Eyes Heart Eyes

# 369
И аз следя с огромен интерес вашите мини разкази, възхищавам ви се на дар-словото  Hug.
 По повод арабските аромати, последно се сдобих с LAYA, носи ми невероятна наслада, уникален аромат. За съжаление нямам вашите описателни способности. Има ли други фенове на Ne'emah?

# 370
Какво щяхме да правим, ако си нямахме тази руса, парфюмна фея?! Благодаря! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes bouquet
И двата парфюма са великолепни за моя вкус. При мен излиза леката роза и това е супер. Не ме дразнят момините сълзи засега, да видим. Много летни аромати! Heart Eyes
Шишенцата им ме хвърлят във възторг и ме вдъхновяват, а точно от това имам нужда сега, защото разработвам нов проект.

Очаквам и много проби от арабски парфюми и съм много щастлива. Благодаря и за тях, трогната съм от големия жест! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

В тази парфюмна тема пишат много хубави хора и това е много ценно! Heart Eyes

# 371
  • София
densi, супер! Късмет с проекта! Hug

Браво на парфюмната фея!  Hug

# 372
Прекрасна е русата фея!  bouquet
Не ме карайте сега да съжалявам, че не се включих. По едно време имах изключително силен импулс да ги гръмна на сляпо - точно ревена и момините сълзи, но се въздържах. не ме питайте с какви усилия на волята...

# 373
  • София
fata_morgana, и аз бях само на крачка! Особено при последния й анонс за сет направо бях почти поръчала!  Mr. Green Ама сега при тези отзиви се чудя добре ли е било, че сме се удържали!  Wink

# 374
Ми нищо другия път ще си вземете! Heart Eyes Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт