Парфюмни размисли и страсти - 197

• 130 749
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Днес изненадващо харесах много на кожа Want DSQUARED². Доста го харесах направо и си напръсках цялата ръка. Ама няма такава просташка бутилка. Тази топка отгоре в главата ли да си я бия, или да я подритвам?
Парфюма е лек, мек, топъл и сладък. Витална ванилия, далеч от готварството. Розата и другие цветя го правят женствен, без да е главоболен. Ванилията е много силна в началато и после омеква, олеква и се рее около ръката ми. Не е шлейфов парфюм, но се усеща ясно.
Не смятам, че ще има някаква голяма трайност, но трябва да го пробвам на шията за да се види там трайност, което смятам да направя съвсем скоро. Дали пък няма да го прибера?!
А топката отгоре....??? Нея какво ще я правя?

Съветвам хората, които харесват хубави, меки ванилии с цветя да го пробват, защото е чудесен според мен едновременно за офис и за вечери край вода. Ще може да се носи и на топло, но не и в горещини. Вятър му трябва на този парфюм, да го повява.

Много харесвам Want DSQUARED², както съм споменавала и друг път.  И за мен ванилията е пухкава, но не готварска, а ароматът като цяло е много мек и лек. Създава супер приятно усещане, когато го носиш, без да се натрапва. Трайността му при мен се оказа много по-добра, отколкото очаквах за такъв тип. Даже  мога да кажа, че е доста траен. Колкото до топката - не само че е голяма, но е и ужасно тежка, и за подритване не става  Laughing

# 541
  • Бургас
 LaughingНяма значение топката ако парфюма е якичък,трябва и аз да го пробвам щом го хвалите толкова. Crazy

# 542
Днес изненадващо харесах много на кожа Want DSQUARED². Доста го харесах направо и си напръсках цялата ръка. Ама няма такава просташка бутилка. Тази топка отгоре в главата ли да си я бия, или да я подритвам?
Парфюма е лек, мек, топъл и сладък. Витална ванилия, далеч от готварството. Розата и другие цветя го правят женствен, без да е главоболен. Ванилията е много силна в началато и после омеква, олеква и се рее около ръката ми. Не е шлейфов парфюм, но се усеща ясно.
Не смятам, че ще има някаква голяма трайност, но трябва да го пробвам на шията за да се види там трайност, което смятам да направя съвсем скоро. Дали пък няма да го прибера?!
А топката отгоре....??? Нея какво ще я правя?

Съветвам хората, които харесват хубави, меки ванилии с цветя да го пробват, защото е чудесен според мен едновременно за офис и за вечери край вода. Ще може да се носи и на топло, но не и в горещини. Вятър му трябва на този парфюм, да го повява.

Много харесвам Want DSQUARED², както съм споменавала и друг път.  И за мен ванилията е пухкава, но не готварска, а ароматът като цяло е много мек и лек. Създава супер приятно усещане, когато го носиш, без да се натрапва. Трайността му при мен се оказа много по-добра, отколкото очаквах за такъв тип. Даже  мога да кажа, че е доста траен. Колкото до топката - не само че е голяма, но е и ужасно тежка, и за подритване не става  Laughing

Аз също харесвам Want (но не като за купуване) действително е много уютна сладост, не от накъртващите. Шишето е по-ужасно на живо. Аз нямам проблем с топката, колкото с лентата, която опасва шишето, изглежда като самоделка или по-скоро като менте, но аромата е симпатичен и ужасно траен. Ако ми се сервира по някакъв повод, няма да го върна. Обикновено като ме дразни шишето на парфюма, си го държа в кутията.

# 543
 А аз, благодарение на вашите отзиви придобих Just Cavalli Gold. Харесва ми дори в топло време. Усещам дървото и сладкият привкус, а дъхът на круша е завладяващ..ще го нося в летните вечери. Очаквам с нетърпение как ще се развият парфюмните брожения на Бижу. Имам същото желание да Го открия😍

# 544
Благодаря на всички, споделили за Шанел Шанс О Тендър Heart Eyes
Емиа, оригинален е, от ПШ, аз друго не признавам, благодарение на темата Laughing Аз по принцип имам проблем с трайността, с мн суха кожа съм. Както казах, ще чакам лятото, иначе 35мл ще отидат за седмица..
Имам Коко и Коко Ноар, от миналата година, т.е. скоро произведени, трайни са до безумие, особено Коко. Бях споделила, че и Ноар ми е нетраен, но по съвет на Денси пръскам 7-8 пъти и съм в божествен облак цял ден. Има и друго, банално - явно само аз спирам да усещам Ноар, около мен коментират, само хубави неща де, ще трябва скоро да подновявам..

# 545
  • Велико Търново
Фръц!, от къде си поръча TDC , има ли някаква прилика с Sublime Balkiss - напоследък, в по-хладното време, ми е много уютно с него, но е на привършване Confused За лятото, имам остатъци от миналогодишната Бронзова богиня/много ги харесвам Богините, но хич не са ми трайни Crossing Arms/, ако не си намеря нещо ново, което да ме грабне, връщам се към Шанел о Фреш - винаги спасява положението Simple Smile Тендър е с една идея по-малка трайност при мен.
Денси, направо ме изненада с Want DSQUARED² - мислех, недолюбваш марката Wink Ама така добре си описала парфюма, че задължително ще тествам Hug

# 546
А не, напротив харесвам марката особено за мъжки парфюми. Heart Eyes

# 547
  • Чукарландия
Съвсем неочаквано (а толкова желани за проба) се сдобих с минита (2 х 4 мл от всеки парфюм) на:  Rose Ikebana Hermes, Cuir d`Ange Hermes и Vanille Galante Hermes.

Първият има много общо с Роуз Амазон според мен, очаквах нещо по-различно, но в другите двата направо се влюбих. Heart Eyes

А днес се чувствам страхотно с Ivoire Pierre Balmain. Много женствен, елегантен, класен. Само вдишвам, вдишвам...  Crazy
Прекрасно ми ухае. Hug

# 548
А днес се чувствам страхотно с Ivoire Pierre Balmain. Много женствен, елегантен, класен. Само вдишвам, вдишвам...  Crazy
Прекрасно ми ухае. Hug
Много пъти ви четох за прекрасността на този парфюм, ама като не го познава човек, как да се довери на описанията във Фрагрантика като един го оприличава на Беж на Chanel, а друг на My Burberry, което е просто невъзможно. Имам и двата, и не си приличат по нито една молекула. Rolling Eyes А тоя Улрих де Варенс на първо място, ме втриса от него... Имах един някога, подобие на някаква Монтана, трябвало е да го спомена когато говорим за най-гадни парфюми... Та посочени тия трите, никак не мога да добия представа, що за парфюм е този Ivoire Pierre Balmain, а ми е любопитен. Crazy

# 549
  • Чукарландия
На мен Ivoire ми харесва така, както ми харесва Беж, не мога да кажа колко си приличат и дали въобще си приличат. Преди две години имах една ню-ню пробичка на Беж. Но и двата за мен са много хубави. Ако мога да кажа - излъчват класа. Peace

# 550
  • Пловдив
Аз имам Беж и го обожавам. Имах и Ivoire - изобщо не се разбрах с него и го размених. Не мисля, че прилича на Беж. Беж излъчва класа, а Ivoire ми е по-обикновен, не ме впечатли с нищо.

# 551
Фръц!, от къде си поръча TDC , има ли някаква прилика с Sublime Balkiss - напоследък, в по-хладното време, ми е много уютно с него, но е на привършване Confused
От ензо.
Не, никаква прилика. Ако Sublime е Вивалди. ,  то After midnight  e The Cranberries или HIM Mr. Green

Pure eve на TDC познаваш ли?Той е  много женствен, фин и изтънчен. Лесен е за харесван,  според мен.
 Но за трайност нищо не гарантирам. Аз изпивам повечето аромати Crazy

# 552
А като заговорихте за Шанели, сега се сетих да споделя информацията, на която попаднах в едно английско списание. Според него, в парфюмните среди се носела клюка, че тази година септември 2016 щял да излезе фланкър на Шанел 5. Статията беше доста икономически ориентирана, но това което искаха да кажат с проценти и пазарни дялове е, че от 2010 продажбите на Шанел 5 главоломно вървяли надолу в полза на Ла Ви. И рекламите с Жизел, Никол Кидман, Брад Пит и кой ли не, абсолютно не давали резултат. Както във Франция, а в Америка било още по-зле.
Та общо взето славата на парфюма била огромна, но това не влияело на продажбите. По-скоро потребителите го възприемали, като фосил, като нещо, от което се  възхищавали, но не купували, а по-скоро се отнасяли към него като парфюм за "възрастни дами". Тук не става въпрос за заклетите му почитателки, а за т.н. "милениали" т.е. платежоспособните 20-35 годишни, с една дума хората израсли с компютър и изкарващи доста парички....Та предположенията са, че ще се оформи сладникав фланкър, който да отлее част от фенките на Ла Ви и като цяло да е по-поносим за милениалките...Дано не съм досадила с тоя дълъг и досадно обяснителен пост.

# 553
  • Франция
Ами живот и здраве да е, ще видим.
Този фланкър ще го прави Оливие Полж, който е и създателят на La Vie Est Belle, не е като да не може да прави популярни гурманди. Аз ще се надявам все пак за нещо по-стилно, в посока Cuir Beluga и по-достойно да бъде правнучка на Шанел 5  Peace

# 554
Pure eve на TDC познаваш ли?Той е  много женствен, фин и изтънчен. Лесен е за харесван,  според мен.
 Но за трайност нищо не гарантирам. Аз изпивам повечето аромати Crazy
По този повод, снощи като търсих мнения за парфюми на TDC, открих това свое мнение за Pure eVe
#697 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=684805.msg23473444#msg23473444

Общи условия

Активация на акаунт