Парфюмни размисли и страсти - 197

• 130 774
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
  • София
А днес се чувствам страхотно с Ivoire Pierre Balmain. Много женствен, елегантен, класен. Само вдишвам, вдишвам...  Crazy
Прекрасно ми ухае. Hug
Много пъти ви четох за прекрасността на този парфюм, ама като не го познава човек, как да се довери на описанията във Фрагрантика като един го оприличава на Беж на Chanel, а друг на My Burberry, което е просто невъзможно. Имам и двата, и не си приличат по нито една молекула. Rolling Eyes А тоя Улрих де Варенс на първо място, ме втриса от него... Имах един някога, подобие на някаква Монтана, трябвало е да го спомена когато говорим за най-гадни парфюми... Та посочени тия трите, никак не мога да добия представа, що за парфюм е този Ivoire Pierre Balmain, а ми е любопитен. Crazy
Много хубав  Mr. Green На Беж не прилича изобщо, другите два не ги познавам. Обаче ако ще го  мислиш Ивоара, го отложи за наесен. Високите температури изобщо не са неговото време.

# 556
  • Велико Търново
Благодаря ти, Фръц за разяснението, ориентира ме чудесно bouquet

# 557
  • Бургас
А днес се чувствам страхотно с Ivoire Pierre Balmain. Много женствен, елегантен, класен. Само вдишвам, вдишвам...  Crazy
Прекрасно ми ухае. Hug
Много пъти ви четох за прекрасността на този парфюм, ама като не го познава човек, как да се довери на описанията във Фрагрантика като един го оприличава на Беж на Chanel, а друг на My Burberry, което е просто невъзможно. Имам и двата, и не си приличат по нито една молекула. Rolling Eyes А тоя Улрих де Варенс на първо място, ме втриса от него... Имах един някога, подобие на някаква Монтана, трябвало е да го спомена когато говорим за най-гадни парфюми... Та посочени тия трите, никак не мога да добия представа, що за парфюм е този Ivoire Pierre Balmain, а ми е любопитен. Crazy
Много хубав  Mr. Green На Беж не прилича изобщо, другите два не ги познавам. Обаче ако ще го  мислиш Ивоара, го отложи за наесен. Високите температури изобщо не са неговото време.

+1  Peace И при мен стои най-красиво през есента или ранна пролет, но такава, влажна, типична за нашия регион. От изброените познавам само My Burberry, но не намирам нищо общо между него и Ivoire. За мен Ivoire е хубав, изчистен и същевременно комплексен, стилен аромат. Не е нещо невероятно и супер префинено, но си заслужава място в колекцията. На моменти правя някаква асоциация със сапун Dove, но парфюмът е много по-интригуващ и многопластов. Трайността му е отлична, особено като за такъв тип аромат. Смятам, че бутилката и рекламната снимка се вписват идеално в цялостната концепция.  Peace

# 558
  • София
Бих казала и че прилича като идея и стил на Алберта Ферети, но не знам това дали ще бъде ориентир за някого.

# 559
Здравейте от мен. Нова съм в тази тема, но всички идеи и възможности за откриване на един парфюм ми се изчерпаха. Силно се надявам някой да ми помогне и ще бъда мнооооого благодарна, защото действително се отчаях.  Cry Ще карам направо - подариха ми парфюм, който вече изпръсках и никъде не мога да го намеря да го купя. Предпочитам да е някъде от България, защото го намерих в Амазон, но не мисля да рискувам да поръчам от там. Става въпрос за следния: http://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Ange-ou-Demon-Le-Sec … isiere-24463.html Ако някой го е срещал някъде моля да ми пише, ще ощастливи живота ми мнооого  Hug Hug Hug Hug

# 560
  • Чукарландия
Здравейте от мен. Нова съм в тази тема, но всички идеи и възможности за откриване на един парфюм ми се изчерпаха. Силно се надявам някой да ми помогне и ще бъда мнооооого благодарна, защото действително се отчаях.  Cry Ще карам направо - подариха ми парфюм, който вече изпръсках и никъде не мога да го намеря да го купя. Предпочитам да е някъде от България, защото го намерих в Амазон, но не мисля да рискувам да поръчам от там. Става въпрос за следния: http://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Ange-ou-Demon-Le-Sec … isiere-24463.html Ако някой го е срещал някъде моля да ми пише, ще ощастливи живота ми мнооого  Hug Hug Hug Hug

Заповядай! bouquet

# 561
BBeLLa, благодаря за отзивчивостта, но точно този, който търся го няма в сайта. Аз търся edition Croisere, този със златните частички.. но не успявам да го намеря никъде

# 562
Лимитирана версия е, за това не го намираш.

# 563
  • София
Здравейте,може да ви се стори малко странно,че пиша тук и ви моля за помощ за аромат на парфюм,но съм сигурна,че ако някой от вас го има ще се сети за кой говоря.Много усилено го търся и все повече хора усещам да миришат на него.Много подобен аромат има на Bulgari Jasmin noir https://fimgs.net/images/secundar/o.16256.jpg
но не е той аромата е много много подобен,ако някой се сеща за някакви варианти нека сподели  Hug

# 564
Не особено по темата ( няма муск в пирамидата), но да се похваля, че се сдобих, насляпо, но " от сърце" с това чудо
http://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Midnight-Poison-1282.html
И за тези, които помнят, или не, оригиналната версия poison -нещо като миналия век и хилядолетие ...
Удари ме едно deja vu... Отпреди преди 20 години, което цитираната по-горе версия носи...
И се чудя какви игри, понякога, играе парфюмната ни памет, но....с две думи, I am in love, again...
При неприлично високите температури на тропика, наречен Филипини и суха кожа, която " яде" каквото и се " сложи", това чудо " прави чудеса" ....
В най- добрия смисъл на думата....
И като всички discontinued  версии, срамота е, че Диор се е лишил от таи почерпка на усещанията...
За обикновените user-и
Муска ( да си дойдем на темата) за мен е компромис- нещо, което е хубава подложка, но неприлично досаден, когато доминира...
Визуализирам, на моята кожа, единственото разочарование от  ранда Narciso Rodrigues - essence musc...
Но, обичайната недобра химия, поне при мен...
А познавам ( притежавайки) поне 80% от бранда....
SOD http://www.fragrantica.com/perfume/Amouage/Eau-d-Amouage-5759.html
I am in heaven:)

# 565
Здравейте,може да ви се стори малко странно,че пиша тук и ви моля за помощ за аромат на парфюм,но съм сигурна,че ако някой от вас го има ще се сети за кой говоря.Много усилено го търся и все повече хора усещам да миришат на него.Много подобен аромат има на Bulgari Jasmin noir https://fimgs.net/images/secundar/o.16256.jpg
но не е той аромата е много много подобен,ако някой се сеща за някакви варианти нека сподели  Hug
Абсурд е някой да ти отговори на така зададения въпрос. Hug

# 566
но не е той аромата е много много подобен,ако някой се сеща за някакви варианти нека сподели  Hug
Versace crystal  noir.

# 567
Нищо общо няма Crystal Noir Versace с Jasmin Noir L’Essence Bvlgari, който е показан в линка, макар да е написано само Jasmin Noir, освен Noir в името. На мен Jasmin Noir L’Essence Bvlgari ми прилича в някаква степен на Addict Dior. А ако питаш за Jasmin Noir Bvlgari, той прилича само на себе си май. И е права  densi, че няма как някой да отговори конкретно, с ясното съзнание, че е точно което ти търсиш.

# 568
  • София
Да знам,че няма как някой да ми даде точен и конкретен отговор,просто сходни аромати някой ако се сеща за да мога да ги помириша това искам,знам че няма как да гадаете кой точно аромат търся.Ще го видя този на Versace Благодаря.

# 569
Отдавна не си бях купувала парфюм без проба и тези дни точно това свърших - подарих си Noir Exquis... Бях убедена, че няма да сгреша и наистина. Издирвам го за проба откакто е излязъл и накрая си го купих. Те щяха го спрат докато го намеря за проба, та направо се задействах. Уважението ми към Лартизаните се затвърди, те правят точно такива гурмета, които не са синтетично сладки, като голяма част от тези на пазара. Уж гурме пък не е сладък, перфектно за мен. Страшно ми напомня на едно сладко от кестени, което си купувам от Гърция + кафе. Чудесен е. Радвам се, че се престраших.

Общи условия

Активация на акаунт