Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява мускусът в парфюмерията?
Какви са различните впечатления от муска в парфюмите?
Кои парфюми съдържат мускус и какви са впечатленията от тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява мускусът в парфюмерията?
-
Какви са различните впечатления от муска в парфюмите?
-
Кои парфюми съдържат мускус и какви са впечатленията от тях?
-
Какви са впечатленията от парфюма Mure et Musc на L'Artisan Parfumeur?
-
Какво представлява Националният ден на парфюмерийната индустрия?

И при мен стои най-красиво през есента или ранна пролет, но такава, влажна, типична за нашия регион. От изброените познавам само My Burberry, но не намирам нищо общо между него и Ivoire. За мен Ivoire е хубав, изчистен и същевременно комплексен, стилен аромат. Не е нещо невероятно и супер префинено, но си заслужава място в колекцията. На моменти правя някаква асоциация със сапун Dove, но парфюмът е много по-интригуващ и многопластов. Трайността му е отлична, особено като за такъв тип аромат. Смятам, че бутилката и рекламната снимка се вписват идеално в цялостната концепция.
Ще карам направо - подариха ми парфюм, който вече изпръсках и никъде не мога да го намеря да го купя. Предпочитам да е някъде от България, защото го намерих в Амазон, но не мисля да рискувам да поръчам от там. Става въпрос за следния: