Парфюмни размисли и страсти - 197

• 130 739
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, обичам по-тежки парфюми ,но не мисля ,че са подходящи за лятото. Миналото лято реших да си купя нещо по - сладникаво и малко попрекалих с Армани Си от който буквално ми става лошо , пробвах го и за по - студените месеци ...еми не става ,не мога да го понасям. Сега идва ред на нов парфюм за лятото. Бих ви била много благодарна ако ме насочите към нещо по - леко и подходящо за горещини ... Харесах много парфюма на една приятелка Bvlgari Omnia Crystalline ,но не искам да ухаем на едно и също.  Hug Embarassed Embarassed

# 571
Пробвай и другите по-нови Bvulgari-та, според мен доста приятна за лятото е Aqva Divina, излезе миналата година, има една интересна солена нотка, която я прави  запомняща се. Другият вариант е Omnia Paraiba. Пробвай ги, може да те изненадат.

Последна редакция: сб, 30 апр 2016, 22:04 от Zozina

# 572
Фръц!, от къде си поръча TDC , има ли някаква прилика с Sublime Balkiss - напоследък, в по-хладното време, ми е много уютно с него, но е на привършване Confused
От ензо.
Не, никаква прилика. Ако Sublime е Вивалди. ,  то After midnight  e The Cranberries или HIM Mr. Green

Pure eve на TDC познаваш ли?Той е  много женствен, фин и изтънчен. Лесен е за харесван,  според мен.
 Но за трайност нищо не гарантирам. Аз изпивам повечето аромати Crazy

Фръц!, при After midnight не избива ли агеликата, че на кожата ми не се понася Hug

Последна редакция: сб, 30 апр 2016, 20:31 от sibila777

# 573
Ангелика ми се разкрива след неролиното начало, което е 20тина минути. Тя е далеч по-трайна, но в композиция с лайма и мастикс. Не дразни и не се откроява.
На мен ми се губи ириса  Crossing Arms понякога съвсем неочаквано, привечер, решава да ми напомни за себе си с леко намигване. ..и така до следваща среща някоя нощ...

Относно Омния и от мен един глас за paraiba. Мирише ми на жизнерадостно, безгрижно лято. Най-малкото си заслужава пробване Hug

# 574
Мога да допълня Фръц! - при мен е основно ирис и ангелика.  Laughing Никакви смоли, никакви бели цветя... Няма мастикс, който така се надявах да се усеща, няма бергамот. Ей това е - ирис на първо място и ангелика. Не намирам нищо мъжко в този парфюм, дори не и унисекс. Парфюмът е нежен и ефирен, без сладост, без натрапчива цветност и с приятна трайност за EDC. Ще го нося утре пак с повече внимание към детайлите, но за първа проба ми показа само това.  Simple Smile

# 575
В Lili днес тествах парфюма на Ceca Illusion - http://www.originalniparfemi.rs/illusion-by-ceca-50ml-edp. За мен е приятен и бих го носила. Според мненията, които прочетох, го оприличават на Dior Poison и на Chanel Coco Mademoisele. На мен ми напомня на Zara Floral.

# 576
  • The Evergreen State
Пробвай и другите по-нови Bvulgari-та, според мен доста приятна за лятото е Aqva Divina, излезе миналата година, има една интересна солена нотка, която я прави  интересна. Другият вариант е Omnia Parabia. Пробвай ги, може да те изненадат.

Много добър съвет според мен ти е дала Zozina. Омниите макар и различни са близки една до друга по усещане, тези които тя е изброила са и по-нови от Кристалин, пробвай може да ти харесат, така хем ще имаш нещо по-ново, хем близко до усещане до Кристалин, хем няма да се чувстваш като копираща парфюма на приятелката си. Макар че не виждам нищо лошо в това да харесвате един и същи парфюм тъй като милиони жени по света го ползват и него и другите омнии разбирам дилемата ти  Hug.

Друг парфюм за който се сещам и който си мисля че ще ти хареса е http://www.fragrantica.com/perfume/Prada/Infusion-d-Iris-1795.html не прилича на Кристалин но  отново е по-хладен и несладък и е много харесван парфюм. Сигурна съм че ще намериш това което търсиш, няма нищо по-сладко от приключението да си търсиш парфюм, похвали се после какво си харесала  bouquet

# 577
Благодаря, Фръц!,  Бижy, обожавам повечето аромати на The Different Company, този е един от малкото, които не съм пробвала Peace

# 578
Благодаря ви много за съветите след празниците ще ги пробвам с голямо удоволствие и ще ви на пиша на кой аромат съм се спряла.

# 579
  • София
Христос Воскресе!
В Дъглас и Бюти зоун ще се продават вече и колоните на Hermes.

# 580
  • София
Христос Воскресе!

Воистина Воскресе! Нека сме здрави!

Ти идваш все с интересни новини, Veka  Hug , но аз тук пак малко се посмях на куция си късмет, защото нямах идея, че ще има къде да се тестват Колоните и преди няколко дни дръннах насляпо Narcisse Bleu.  Laughing

Сега си стискам палци да ми хареса, но тук четох хубав отзив и препоръка от Densi, когато питах за идеи скоро  Hug, мисля, че и Zozina беше писала преди време, че харесва серията, така че имам надежди.  Wink Във Фрагрантика пък са писали отбор мечтатели - поетични описания, синестезия, та не успях да устоя на изкушението. Знам, че няма да е някакво присъствено чудовище, но ще се пръскам често, след като така и не успях да харесам нещо от наличните или новопоръчаните мостри, които се трупат ли трупат. Ще пиша отзив, като го получа. (Zozina, Noir Exquis си го мечтая и аз, откакто прочетох първите отзиви за него и сега твоето описание затвърждава намерението ми да продължа да го търся  bouquet ).

Поръчах и мостра на Musk of Flowers на Mancera, много ми е любопитна марката, да видим този аромат как ще се представи. Някой може ли да даде отзиви за Kumkat Wood или Indian Dream?

# 581
Христос Воскресе! Здраве, късмет и любов!

Narcisse Bleu, е страхотен парфюм. Много елегантен и умерен във всичко. Не спирам да го носа, откакто го купих. Бутилката му също е съвършена елегантност за моя вкес. Сега ще си взема Eau de Gentiane Blanche.

# 582
  • София
Музика за ушите ми!  bouquet Чакам го с голямо нетърпение. Бутилката изглежда приказно синя, обичам синьо!  Heart Eyes За Eau de Gentiane Blanche също четох чудесни отзиви, така че ти желая хубави моменти с него.  Hug

# 583
Много ти благодаря! Непременно да разкажеш как чувстваш парфюма и дали те радва, както мен. Това лято за мен ще мине под знака на Колоните съм решила, много са разхлаждащи.

# 584
Прекрасни новини, благодаря! Много ги мислех, а не исках на сляпо.  Blush Нямам търпение!

Общи условия

Активация на акаунт