Щъркел на вратата чука, две черти ще има тука! - Тема 304

• 32 816
  • 742
  •   1
Отговори
# 645

Dafnita  Blue_cloud

Аз ги правя по два на ден от този месец. Миналия ги правих по един и не видях положителен тест.
Предполагам че ако е леко положителен сега довечера ще е много положителен Simple Smile

Ще докладвам. Дафнита, ако стане така ще ти го препоръчам Simple Smile

# 646
Ми нали казват, че този хормон е най-силен и най-натрупан в следобедната урина около 15ч
Пожелавам ти най-искрено да си имаш ОВУ, пък тестовете... не са толкова показателни Simple Smile

# 647
babydust7 Късметлийско списъче babydust7
Скрит текст:

Organza първи ден 10.02, предполагаема дата на О 04/05.03, дата на М или тест 13.03  fingerscrossed
OrchideaBlue първи ден 19.02, предполагаема дата на О 6/7.03, дата на м или тест 20.03 fingerscrossed
minimouse първи ден 0000, предполагаема дата на О 13.03, дата на М или тест 27.03 fingerscrossed
gEHu първи ден 01.03, предполагаема дата на О 14/15.03, дата на М или тест 28.03 fingerscrossed
Соренда първи ден 10.03, предполагаема дата на О 24.03, дата на М или тест 07.04
shik първи ден 10.03, предполагаема дата на О 27/28.03, дата на м или тест 10/11.04
blondie_anna първи ден 12.03, предполагаема дата на О 27.03, дата на М или тест 10.04
данито83 първи ден 14.03, предполагаема дата на О 26.03, дата на м или тест 09.04
Cookie reall първи ден 16.03, предполагаема дата на О 31.03, дата на м или тест 14.04
bilyanki4ka първи ден 19.03, предполагаема дата на О 02.04, дата на М или тест 16.04
Sunny__ първи ден 16.03, предполагаема дата на О 05.04, дата на м или тест 19.04
Solace първи ден 23.03, предполагаема дата на О 06.04, дата на М или тест 20.04
ilein87 първи ден 28.03

Emanuela7888, честит ти рожденник и честит празник! Желая много радост и  здраве!
Dress You, а по принцип съм от бъгавите и ако чертичката не е ярка не я виждам, но твоята я видях! Направи си най-добре един кръвен, за да е сигурно!
Cookie Reall, така както си тръгнала с хубавите новини и изследвания ми мирише на едно хубаво кръвно тестче с тлъсто ЧХГ!  fingerscrossed

Момичета, аз днес съм на голям преглед (наааааааай-накрая) и ще се гледаме с бебенце за синдроми, ще ме боцкат, ще ме ръчкат... абе ще е голямо чудо! може ли да помоля за едни стиснати палчоци? Ако денят се познава по утрото, то днес май ще ми е хубав ден ... а може би и късметлийски и разберем с какво тяло ще се сдобием! ... в този ред на мисли, ако може стискайте повече палчоци за момиче, пък синдромът на Даун не ме бърка много Whistling

# 648
Муши, стиснати палци имаш и на крака, и на ръце от мен!
В нашата къща всеки само момичета ражда, та ти пожелавам и на теб едно!
Дано всичко е наред!
За ръчкането и боцкането не те жаля толкова, причината си струва! Та това е чудо да си имаш бебче!
 Hug

# 649
Dafnita, не ме жалиш, а? Ааааааа, няма да се разберем! Wink Като ще ме боцкат поне нещо хубаво да ми остане за спомен, а не спукани вени и синини! Днес заявих на Голямото Мъжко Тяло, че колкото пъти ще ми взимат кръв и каквито пари ще плащаме за изследвания, да удвои и утрои парите нужни ми за татуси  Whistling А за момичетата и родите... ами и в моята рода все ммичета, до синът ми, а пък в родата на мъжа ми... само брат му се сдоби с момиче  Laughing затова и сега правихме секс по график ...
Шегата на страна, да ви кажа честно не ме интересува токкова дали бебето ще има проблем или не, колкото да ми го кажат, за да можем да се подготвим психически, финансово и по какъвто друг начин трябва!
Скрит текст:
Племенникът на Голямото Мъжко Тяло се роди със двойна заешка уста и никой нищо не им беше казал, дори след като се роди бебето и родителите му дори не знаеха какво е това когато го видяха за първи път! Това ми е единственият страх- каквото има-хубаво или лошо да ми го кажат!

# 650
Муши, и от мене едни мноооооооооого стиснати палчета.А относно боцкания - не изтръпна ли вече, момиче?Ама айде щом се налага ще стискам палци да не усетиш нищо.  Wink

Емануела,честит ти рожденник, жив и здрав да ви е!!! bouquet

Атланта,

Скрит текст:
до колкото разбирам,явно ще е на естествен цикъл с този първи преглед на 15-ти ден от цикъла.Макар,че аз очкавах нещо друго ,защото когато говорихме за инсето, доки ми каза,че като се видим  на 1-3-ти ден от цикъла ще видим какви изследвания ще пускаме и какво ще предприемем.И аз за това толкова се ядосах оня ден щото едно говорихме друго стана и аз не очаквах така.

Относно тестовете за О.При мен поне тези,които ползвам показват супер наситена черта, но явно при всяака е различно.

И не на последно място : Много ви благодаря за пожеланията и куража за процедурата, вие сте ми силата!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 12:32 от ilein87

# 651
Мушенце, пошегувах се миличка Simple Smile
Разбира се, че ти желая да няма болка, синини и спукани вени. Просто и да се случи ще е за важна кауза Simple Smile
Наистина неизвестността е ужасно нещо. То при вас съвсем противоположност на полове откъм родите. Нека си е здрава точицата, пък и да е Мъжко тяло, твое си е, нямаш възможност за връщане и рекламация Simple Smile
Прегръдки!

# 652
Благодаря ви момичета  Hug
ilein87, няма изтръпване! Трудно се давам на иглите пък икръвта трудно си я давам! Често капка по капка я събират  Rolling Eyes Иначе за твоите доктори... я им скръцни със зъби! Все пак за бебе говориме, а не за покупките за седмицата, за да има такива разминавания! Ако искаш да се търкулна до теб и да им се развикам! Аз лесно се паля  Whistling
Dafnita, не се притеснявай! Знам че се шегуваше! Но ... аз все още си мечтая докато родя да са намерили начин да взимат кръв и да бият инжекции без боцкания! Това иглите са много подли неща.. едни дълги, тъники и твърди ... и боцкащи ... брррр... А за рекламация... така е, не може да се връща, но може дълга коса да му се пуска и пак панделки да връзвам  Twisted Evil

# 653
Момичета излезе естрадиола:  92,6 при реф.ст. 46-607 nmol/l. След малко ще звъня,ама кажете и вие как ви ае струва?

# 654
  • Бургас
Чуден е ... нищо задържано не показва. Успех този месец Илейн!

# 655
Р_Н, смууууук от персоналния прашец  Hug Вярвам, че е заразен и точно на място, че сме на "лов" тези дни  Wink Благодаря ти мила  Heart Eyes
Дрес Ю, виждам бледичка! Тихичко честито, ,безпроблемна до финал  Hug
Органза,съжалявам за цикльо  Hug
Емануела, честит рожденник! Да е жив и здрав и скоро да стане батко  Hug
Круела, без такива мисли! Какво значи как си могла да помислиш, че ще минете по лесния начин! Не така, не знаеш живота от къде и кога ще те изненада приятно  Hug Закъснение имаш ли? Кой ден от М ти е?
Емануела, Ели, не им вярвайте на тея календари! Тестове за О + БТ е идеална комбинация  Peace
Илейн, и аз забелязвам редуване на Я откакто меря БТ-единия месец ми е 29, другия на 31 дни и съответно с О на 15 и 17 ден  Peace Иначе Веч.иглика пих 3 месеца заедно с Прегнакеър, вит Е, вит Ц, като последния месец бях включила и Геритамин  Peace Видим ефект имаше върху ЦС, която при мен си изобилства като количество и консистенция по принцип, но  с приема се увеличи още повече  Peace И зацапанията ми понамаляха в тези месеци, но като цяло не съм сигурна дали е от медикаментите  Peace Сега втори месец съм "чиста", само на ФК, защото така или иначе бях решила да посетя лекар и да се захващаме сериозно.
Маслото от ВИ знам, че е полезно за качеството на Я, за хормонален дисбаланс, и други неща, но като цяло има хора, които си го пият и без да целят бебе за да намалят ПМС  Peace Може да прочетете повече в темата за добавки  Hug
Мушииииии, най-накраяяяяяяя  Simple Smile Хайде стискам всички палци всичко да е наред и да няма "стърчащи предмети", че прически ще се правят Laughing Ще те чакаме с хубави новини  Hug

# 656
Илейн, моя беше 144 и казаха, че е много добре. Твоя също ми се струва така  Wink

# 657
Аз пак да питам чета,че пиете разни работи за повече овлажняване,да ми кажете малко повече по въпроса защото с мм е много трудно като правим кекс аз съм все суха( извинявайте за израза) и преди беше със слюнка ама четох че е протвопоказно за бебеправенето,та сега незнам какво да правим"така си е направо мъка.

# 658
А колко време трябва да се пият Вечерната иглика и Омега 3? Все трябва да се даде някой месец почивка според мен, а не целогодишно.  newsm78 А за овлажняването по-назад в темата бяхме писали за овлажнители, които не увреждат сперматозоидите  - не се сещам имена(ако се разровиш назад ще ги намериш).  Thinking

# 659
  • Стара Загора
3 месеца за Вечерната иглика,така пише в листовката
А колко време трябва да се пият Вечерната иглика и Омега 3? Все трябва да се даде някой месец почивка според мен, а не целогодишно.  newsm78 А за овлажняването по-назад в темата бяхме писали за овлажнители, които не увреждат сперматозоидите  - не се сещам имена(ако се разровиш назад ще ги намериш).  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт