Щъркел на вратата чука, две черти ще има тука! - Тема 304

• 32 785
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
Резултата от кръвния тест е отрицателен -ЧХГ 1.32 реф ст >1.
Атланта,по това което пишеш като реф.ст.,твоето не е ли положителен резултат?По тази стойност всичко по-голямо от 1 не е ли +.
Извинете ме ако греша. Embarassed

# 736
Теоретично да, но от това, което съм чела ЧХГ по-малко от 5 се смята за отрицателен.

# 737
Кой ден след О ти е?

# 738
Теоретично да, но от това, което съм чела ЧХГ по-малко от 5 се смята за отрицателен.

Нали и при мен така се получи с моя + тест и после цикъл, пак +  и чхг 3,2 при реф. ст. >1, да се чуди човек какво да мисли.

# 739
За мен щом е такава реф.стойност,трябва да се съди по нея,а не по общата.Точно както беше при Илейн.Това е стойността на лабораторията и щом е над нея,за мен има бременност. Peace

# 740
Атланта, странна работа!? newsm78 Ако не ти е дошло до тогава, повтори кръвния в другиден.

# 741
Момичета ще ви помоля да огратичите коментарите до минимум, за да не заключат темата  Peace За съжаление възможност за нова ще имам чак утре сутрин най-вероятно, понеже не съм у дома и не знам кога ще съм  Peace Ако някой има желание нека я направи - не е толкова трудно  Peace
Ще помоля и модератор да не заключва темата ако надвишим  Peace
Атланта,според референтните има бременност, може би тепърва се развива! Късмет  Hug

# 742
Аз имах желание и направих новата тема ,отне ми доста време,но е от сърце  Нова тема

Общи условия

Активация на акаунт