Щъркел на вратата чука, две черти ще има тука! - Тема 304

• 32 789
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
# 691
  • София
Мушморанка, събирам си и аз от прашеца и ти пожелавам другия път да я видите със сигурност, че е малка госпожица. Simple Smile
Биби, стискам ти палци М изобщо да не дойде следващите 9 месеца!
Атланта, виждам една сенчица.Simple Smile Успех!

# 692
Атланта, аз съм виждала много изпарителни чертички на теси лентички и тази определено Не е такава. Само дано не те пренавивам. Тъпеливо и спокойно до утре и препишкай пак един и мнооого палчета да си е ясен и розовичък Heart Eyes

# 693
Атланта и аз я виждам,дано утре да е по розовичка стискам ти мнооого палци,а така хайде момичета идва нашия месец Hug

# 694
Тестът, който ползвам е от комплектите за овулация от ebay -One step. Достоверни ли са?
 Преди години винаги съм виждала изпарителни черти, но от направените досега от тази марка, никога не се е появявала такава. Макар че винаги има първи път....
От нервност си купих 2 сака онлайн.Отивам на кръвен преди да опустоша непреведената още заплата.

# 695
Атланта, вижда се! Дано и кръвния го потвърди.

# 696
Тестът, който ползвам е от комплектите за овулация от ebay -One step. Достоверни ли са?
 Преди години винаги съм виждала изпарителни черти, но от направените досега от тази марка, никога не се е появявала такава. Макар че винаги има първи път....
От нервност си купих 2 сака онлайн.Отивам на кръвен преди да опустоша непреведената още заплата.
Ами да не прозвучи гадничко, но ти ще си критерия за достоверност на тези тестове. Embarassed иначе една приятелка с този тест разбра, че е бременна и то 5дни преди цикъл. Всички сме различни и всички различно разбираме за мечтаната новина. Много успех. Аз знам, че всички тестове, независимо от цената, работят на еднакъв принцип. Така че ДАНО! Praynig Hug Simple Smile

# 697
Юхуу, Атланта и аз я виждам втората чертичка! Не се притеснявай, всичко ще е наред, чакаме кръвния  Hug

Мушморанче, честита ти госпожичка, много яко!!!  reverance Все така хубаво да си върви  Heart Eyes Ама ти с тея термини, къде си правиш сметките без кръчмаря, не разбирам  Laughing То и аз дъщеря ми я родих 3 седмици по-рано, ама всяка бременност е за себе си . Може пък сега вторите да решат да си чакат термините  Wink
Стискам силни палчета на всички за кой каквото чака и не чака!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Дрес Ю , следя  и за твоя тест  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 698
Здравейте , минавам само да се разпиша и отчета.. 21 ден от цикъла.  Започвам голямото 10-12 дневно чакане.  Стискайте ми палци!!!  А и честито на видели две черти !

# 699
Атланта,Дрес и аз ги виждам чертичките.Стискам ви палци.
МУШИ,честита ти госпожица. Много е хубаво да имаш момиченце.
При мен нищо ново.Днес ми е 21ден след доказана овулация на 14ден и пуснах прогестерон по съвет на док.ШИК с теб си вървим заедно като предния месец.Този месец за първи път фоликулометрията и тестовете за овулация бяха на едно мнение.
Чакаме следващите чертички

# 700
....Аз лично ще се побъркам с тия тестове за О.!!! smile3514

Освен че за да ги правя ходя едва два пъти на ден до тоалетната, а после не знам как да интерпретирам съответния резултат.
 Освен това, може ли някой да ми обясни, ако няма две чертички в първата минута но са две преди десетата, това какво означава???????

Поредния тест изглежда ли ви положителен:

http://prikachi.com/images/0/8721000O.jpg

# 701
Момичета моля кажете ми как да кача снимка на теста за да чуя вашето мнение

# 702
Дрес, теб съм те пропуснала, но теста ти изглежда положителен. Изпарителните на Престо, обикновено са тънки, сиви и се появяват след времето за отчитане. Но ще трябва да повториш теста или кръвен, защото всичко се случва. Аз миналия месец толкова се зарадвах имах подобен на твоя тест, но по-блед. Е оказа се изпарително чудовище и ми дойде на следващия ден. Дано при теб си се окаже положителен Hug
Емануела, в сайта prikachi.com си качваш снимката и те писле ще ти я изпратят на пощата. Копираш линка на страницата и ни го показваш...и да е + Simple Smile
Ели, на мен от тел. ми изглежда положителен
Момичета успех на всички

Последна редакция: чт, 31 мар 2016, 11:46 от mekroni

# 703
Момичета моля кажете ми как да кача снимка на теста за да чуя вашето мнение

ей сега ще ти обясня на лична Simple Smile

# 704
Не мога да повярвам, но мисля, че  имам зацапване!  Shocked Никога преди не ми се е случвало, а мисля, че е и рано.... Дано не греша!

Общи условия

Активация на акаунт