Щъркел на вратата чука, две черти ще има тука! - Тема 304

• 32 806
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Муши , браво на вас , значи доста сте пораснали Simple Smile Все така да вървите до термин . Много се радвам , че всичко е наред  Hug

# 676
 Laughing уф... ама то писането излагната и да балансирам лаптопито върху мен не е лесно  Laughing 04 Октомври е официалния, неофициалния (предполагаема истинска среща) е 20 септември  Laughing
Важното е, че всичко си му е наред! Бременей си, хубавей си чааааак до ноември.
 Hug
За хубавеене- далечко съм малко с тези кожни проблеми от бебенцето, но за дебелеене съм първа  Embarassed
Момичета, аз все искам да ви ръся, но нали ме знаете колко съм расеяна...
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 за всички които гонят яйцето, за всички, които го очакват яйцето и за всички, които препишкват скапаните некатегорични пръчки

# 677
  • София
Куки, днес ми 31 ден от цикъла. За закъснение с моя нередовен цикъл не мога да определя. Много се надявах, защото се чувствах много странно тези дни, но уви...
Както и да е, цопвам се под прашеца да складира за бъдещи периоди  Whistling

# 678
Муше, не знаех за кожните проблеми... Момата изисква жертви явно Simple Smile
Дано не е нещо сериозно и притеснително, а само "екстра" към бременността Simple Smile
Прегръдки и още веднъж, радвам се, че всичко е наред!

# 679
Стойностите за кръвен тест зависят от референтните на конкретната лаборатория. Някъде над 3 се води положителен, другаде над 25. Трябва да се гледат съответните дадени референтни.

# 680
  • Варна
Момичета, чак сега ви изчитам за последните няколко дни.Малката ми е болна, а май и аз съм го прихванала (или съм лепнала нещо друго от трите часа, които прекарах вчера през кабинета на педиатърката й).
Илейн, много съжалявам, че нещата се получиха така   Hug
Мушморанка, дано лекарката е познала и имаш мечтаното момиченце!
Дрес, стискам палци!

Аз искам да ви попитам нещо за Дуфастона, понеже не знам къде да питам, а започвам да губя вяра в лекарката ми. Знаете ли колко време трябва да се пие и като се спре до колко време идва цикъла? На мен за кратка ЛФ ми е изписан 2х1 за 10 дни и според лекарката трябва да пми дойде 2-3 след като го спра. Обаче в листовката пише, че трябва да се пие до деня на следващия цикъл. Ужасно съм объркана. Тези 10 дни дали ще са достатъчни? Вземам го от 16 ден. През последните месеци ми идва на 22-25 дни и съм със сравнително късна овулация.

# 681
Аз пак да питам чета,че пиете разни работи за повече овлажняване...

Това за слюнката не е точно така. Важното е да не се ползват изкустени лубриканти особено на глицеринова основа.

До къде стигна с тестовете за О?

# 682
Стойностите за кръвен тест зависят от референтните на конкретната лаборатория. Някъде над 3 се води положителен, другаде над 25. Трябва да се гледат съответните дадени референтни.
Мерси, ще погледна в нета за повече инфо. Hug

# 683
Добро утро,оле колко е рано ,но трябва да се става да се работи. Tired
Муши прекрасни новини ,дано да е така мечтаното момиченце.Каквото е да е живо и здраво.За обривите не се ли мажеш с нещо?Пожелавам ти до финал,лека бременност.И като ти гледам термина,бебо ще е зодия Везни(аз самата съм на 25 септември) Flutter.Нямам време много да пиша,само ви чета набързо.
Дрес стискам палци  Praynig
ММ ме базика само,че съм бременна и ме вбесява #Cussing out.Защото само ме навива и накрая се разочаровам.Въпреки отрицателния тест Ц го няма още.Но ще изчакам още малко и ще препишкам един тест.Хайде сладурки лек и усмихнат ден ви желая! Heart Eyes

# 684
Днес и аз съм от ранобудните  Laughing
Биби,дано ТМ се окаже прав,че от толкова чакане няма как да не си мислиш,че е станало...Колко време вече ти липсва М?Вземи си пак един тест и този път ако може да е  EFP Силно за теб  fingerscrossed
Муши, първо да си взема newsm79
И да ти кажа,че с кожни и с безкожни проблеми,всички бременелки сте прекрасни  Hug
Крю,не следиш ли О?Ако е толкова нередовен е хубаво да следиш с някакъв метод,че то иначе си е стрелба на сляпо  Grinning Щом имаш странни усещания и не знаеш кога е била О,поизчакай няколко дни и пробвай пак!Може да е рано все още за отчитане  Hug Ние ще стискаме палци!  fingerscrossed
Мар_Бела,пий си Дуфастона както ти е предписан от лекаря-10 дни  Peace Хубаво е да го пиеш след като мине  О,че в обратния случай може да я подтиснеш!

# 685
Муши честита ти принцеса,дано доки да е видяла правилно.а аз си продължавам с тестовете за ову и са все така бледи дано скоро да станат както трябва,че ще го уморя моя мъж.хахах ,лек и усмихнат ден и хайде някоя да се похвали вече с положително тестче,стискам ви палци момичета

# 686
Добро утро момичета,
В шах съм. Приложението на телефона ми казва, че трябва да отида на лекар, защото ми закъснявало 11 дни. Греши. 9 дни ми закъснява. БТ ми до вчера бе 36.7, а днес е 37. Реших да направя тест (в неделя бе отрицателен) и на 2 та минута виждам ....нещо. Слааааааба сянка. Но я виждам. Дали имам халюцинации рано сутрин?
Притеснена съм,защото лекувах пулпит тези дни-упойки, локални антибиотици, гъбички с химиотерапевтик 2 дни, кортикостериоиден крем....
Бях убедена, че няма нищо. При тази ниска БТ. Прогестерона ми бе 0.62 на 28 ден -долна граница???!!!!
Имам само 20 лв до заплатата утре. Не ми се дават за кръвен, но май ще...

Вместо да се зарадвам, съм притеснена. Цялата ми предна бременност бе тревожна и тази ли ще е така?

# 687
Момичета, чак сега ви изчитам за последните няколко дни.Малката ми е болна, а май и аз съм го прихванала (или съм лепнала нещо друго от трите часа, които прекарах вчера през кабинета на педиатърката й).
Илейн, много съжалявам, че нещата се получиха така   Hug
Мушморанка, дано лекарката е познала и имаш мечтаното момиченце!
Дрес, стискам палци!

Аз искам да ви попитам нещо за Дуфастона, понеже не знам къде да питам, а започвам да губя вяра в лекарката ми. Знаете ли колко време трябва да се пие и като се спре до колко време идва цикъла? На мен за кратка ЛФ ми е изписан 2х1 за 10 дни и според лекарката трябва да пми дойде 2-3 след като го спра. Обаче в листовката пише, че трябва да се пие до деня на следващия цикъл. Ужасно съм объркана. Тези 10 дни дали ще са достатъчни? Вземам го от 16 ден. През последните месеци ми идва на 22-25 дни и съм със сравнително късна овулация.

На мен дуфастона ми беше изписан за 5 дни по 1 хапче сутрин, като започвах от 19тия ден. Казват, че до 5 дни трябва да ти дойде,  а доки ми беше казал, че максималното време е 10дни, ако не ми дойде да го търся. При всеки е различно , пий го както са ти предписали Wink

Събирам си и аз от прашеца на Мушморанка и ти пожелавам наистина да се окаже момиче ( самата аз много искам момиченце)  Heart Eyes

# 688
# 689
Аз виждам чертичка  Wink

Общи условия

Активация на акаунт