Щъркел на вратата чука, две черти ще има тука! - Тема 304

• 32 811
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Момичета,
преди малко направих нов тест и няма нищо. Възможно ли е?

# 661
Ако си пила много вода и урината е била разредена.Това идва на ум.Най-добре направи утре тест със сутрешна урина. Peace

# 662
Дрес, кога го прави този тест? Органза е права, ако си пила много течности и урината е била силно разредена, или пък пишкаш през час, то тогава и хормонът е в малки количества.
Утре сутрин с първа урина и нов тест Simple Smile

# 663
аз определено пишкам през час даже и по-често. четох за положителен тест с изпарителна линия. Да не би и с мен да се е случило така с първия тест? Но аз му видях резултата на 2-та мин още! Ще се побъркам и мъжо също!

# 664
Миличка, тестът се позитивира при наличието на ЧХГ. Линийката според мен беше доста наситена, за да се мисли за изпарителна, още по-малко появила се след 2 минутки. Съгласи се, че цяла нощ се събира урина и е по-концентрирана, отколкото такава за по-малко от час. Изтърпи геройски до утре и с първа сутрешна урина повтори и ела да ни се похвалиш категорично, та да честитим Simple Smile

# 665
Миличка, тестът се позитивира при наличието на ЧХГ. Линийката според мен беше доста наситена, за да се мисли за изпарителна, още по-малко появила се след 2 минутки. Съгласи се, че цяла нощ се събира урина и е по-концентрирана, отколкото такава за по-малко от час. Изтърпи геройски до утре и с първа сутрешна урина повтори и ела да ни се похвалиш категорично, та да честитим Simple Smile
Благодаря ти! Повече от всичко искам да се похваля, и дано да има с какво!

# 666
Дрес, стиснати палци!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Мушенце, къде си? Чакаме те за отчет Simple Smile

# 667
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Тук съм! Преди малко се прибрахме!
Измерванията са много хубави, вървим с дни напред и по размери сме 13 седмици и 1 ден, което ми определя термин 04.11 (Куки, мила ше ме добавиш ли?). След доста ръчкания, подбутвания, завъртания и всякакви други -ния, докторката се опита да ни направи снимка на личицето, но след толкова много -ния бебенце се обърна по корем и си скри главата зад плацентата, при което имаме много хубави снимки на дупето  Laughing Laughing Laughing едно малко, хубаво и стегнато Whistling  и едни крачееееееета .... постоянно ги изпъваше Heart Eyes Много ми хареса докторката, разпита ме сякаш тя ще ми следи бременността и постоянно ни казваше какво мери и какво виждаме  Heart Eyes Каза, че навярно имаме момиченце, но не е 100% сигурна! След около седмица ме вика да ми разчете резултатите и да се помъчим за снимка, но не на дупето  Laughing

# 668
Ураааааа,Мушенцееееее   newsm44  Ще се окаже някоя срамежливо Малко женско тяло  Heart Eyes
Страхотни новини,радвам се че всичко е наред!Наистина е рано за пола,но се надявам лекарката да се окаже права и при следващ преглед да бъде категорична,че ще имате мома  Hug
Дрес,имаш  fingerscrossed за утрешния тест  Hug

П.П.Муши,някой те беше добавил в списъка с термин 20 септември  newsm78 Оправих го  Hug

# 669
Ами то най-вероятно е бебенце да се роди около 20 септември, защото Малкото Мъжко Тяло го родих по-рано от очакваното... така и това се очаква да излезе на бял свят по-рано, но официалният термин е 4-ти октомври... а аз си мислех, че не съм дала изобщо  Crazy
Благодара много  Hug Хайде сега ако е мома да й направите и зетове  Wink

# 670
Хихихи, Мушенце, хайде дано лекарката хубаво е видяла, че ще е бебка Simple Smile
Важното е, че всичко си му е наред! Бременей си, хубавей си чааааак до ноември.
 Hug

# 671
Муши, айде честити хубави новини, браво на вас!
Дрес, не се шашкай от сега, аз имах 2-3 отрицателни теста между положителните. Ако можеш направи крънет и ще сложи край на съмненията ти.

# 672
Муши, супер. Дано да е мома  Hug
Момичета, при кръвния тест какви са резултатите за + ?

# 673
Дени, мисля че беше над 5  Rolling Eyes Дано не те подвеждам, да ме поправят ако е така  Blush
Редактирам  Grinning В нета пише  между 5 и 25 е неопределен резултат, т.е може да има бременност, а над 25 е категорично положителен  Peace

# 674
Mushmoranka , само термина не стана много ясен Wink преди 3 посте беше 04/11 а преди два 04/10 а някой даже си е харесал 20/09 в твоя чест Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт