Щъркел на вратата чука, две черти ще има тука! - Тема 304

• 32 818
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Илейн, успех и от мен с процедурата.
Дрес, вижда се чертичката, дано се насища.

# 631
От няколко месеца пия Огестан, а от 1 седмица пия Омега 3 и Вечерна иглика (на Барлийнс). Ще видя какво влияние ще окажат този цикъл.
Емануела, чертичката трябва да е наситена колко контролната или повече от нея.Спрямо моя цикъл, аз толкова наситена чертичка не съм виждала-винаги е била по- бледа от контролната.Но в сравнение с чертичките от тестове от предишните дни е най-наситена.Моят съвет е да продължиш с тестовете.Ако изтървеш момента, ще знаеш, че и при теб не се насища толкова.

# 632
Емануела, честит ти рожденик! Нека е много здраво и щастливо дете, с безгрижно детство изпълнено с много усмивки.
Относно тестовете - аз мерех БТ и паралелно с това тестове за ОВУ. Мерех 3 месеца и трите според БТ си имаха овулация, а тестовете ми така и никога не се наситиха както е писано. Аз никога не съм виждала същински положителен тест за ОВУ. Най-наситените винаги са били с една идея по-светли тестови чертички от контролните и аз тях си ги приемах за положителни, тъй като след два дни БТ се вдигаше...

# 633
Добро утро на всички.

dress, тихичко честито. Аз ясно виждам чертичката, макар и на телефона.
Емануела Честит ви рожденик! Весело и безгрижно детство му желая!
Marciq, всички имаме такива дни. Вярвай, че когато Господ е решил да се появи бебчо, ще дойде.Hug
Илейн, ще те стимулират ли или на естествен цикъл?
На мен ми закъснява 8 дни заради задържан фоликул. Този път съм решила да пробвам с хомеопатия - ще си дам още 2-3 месеца да видя ще дойде ли яйчице или не.

# 634
Вижда се! Кога се появи тази чертичка? В указаното време ли?
Момичета,
виждате ли нещо   http://prikachi.com/images.php?images/348/8719348f.jpg

да, на 2-та минута

# 635
  • София
Днес преди работа и аз се изкуших да си направя един тест, естествено  EFN. Къде пък и аз си помислих, че ще минем по лесния начин  smile3511. За една година нищо... даже и изпарителна черта. Имам чувството, че се отчайвам вече. Толкова прегледи, толкова нещо....

# 636
Дрес виждам чертичка и аз. Силно стиснати палци. А при мен-както и очаквах ми дойде...Мушмуранка може да ме махнеш от късметлийското списъче.Благодаря на всички ви за подкрепата, ама много много ми е криво...когато човек чака,времето минава адски бавно...Но давам си още час тъга и после главата горе и напред! Хайде усмихнат ден на всички! Simple Smile

# 637
Е явно тези календари за ову е нета бъркат и днес чертичката е бледа като вчера,което ме навежда на мисълта,че или миналия месец съм я изпуснала защото гледах тези календари или нямам просто такава. Благодаря ви за пожеланията и за отговорите да се надяваме все пак,че ще ми се пияви овуто и че миналия месец не е стснало защото сме я изпуснали,дано това да е причината за отрицателните тестове за бременност.охх опитвам се да кача тестовете но нещо не ми се получава,може ли да ми помогнете през тел съм

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 11:07 от Emanuela7888

# 638
Е явно тези календари за ову е нета бъркат...

И аз си изтървах О с тия календари.

Док ми каза че въпреки че трябва да е около средата на цикъла да почна от 8 мия ден да правя тестове и по два на ден ( сутрин и вечер). Когато веднъж видиш кога е няма да ти се налагат толкова тестове.

В този ред на мисли, тоя тест сега минава ли за положителен или не  newsm78 ?

http://prikachi.com/images/441/8719441W.jpg

# 639
Куки, а дано тези дни да заченете вашето малко чудо! Специално за теб-  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Илейн, стискам палци нещата да се наредят и развият по най-добрия начин и още следващия месец да се случи вашето чудо, до термин!
Дрес, тихичко честито! Лека бременност до термин!
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 , дано ви донесе късмет и скоро да се похвали някоя  Praynig

# 640
Е явно тези календари за ову е нета бъркат...

И аз си изтървах О с тия календари.

Док ми каза че въпреки че трябва да е около средата на цикъла да почна от 8 мия ден да правя тестове и по два на ден ( сутрин и вечер). Когато веднъж видиш кога е няма да ти се налагат толкова тестове.

В този ред на мисли, тоя тест сега минава ли за положителен или не  newsm78 ?

http://prikachi.com/images/441/8719441W.jpg

Ми моите "положителни" винаги са били такива, но заедно с тях мерех и БТ и знаех какво се случва.
Мери и ти, за да си обясниш нещата и да си наясно в крайна сметка има или няма ОВУ Simple Smile

# 641
Ели, не мисля че е положителен теста, друг е въпроса, че има забременели момичета без да видят дори положителен.
Понякога хормонът се качва толкова бързо, че ако се прави веднъж дневно тест, се изпуска пика.

# 642
Моите са правени веднъж на ден. Никога, ама никога не съм виждала положителен тест за ОВУ. Имала съм наситена втора чертичка, но винаги една идея по-бледа от контролната. А на следващия или по-следващия ден БТ се вдига и графиката става двуфазна. Та това, че няма + тест, не значи, че няма ОВУ.

# 643
  • Стара Загора
Искам да кажа и аз относно тези тестове за овулация, че в моята листовка пише ,че тестовата линия трябва да е еднаква или почти еднаква. One step ленти използвах миналия месец ,2 та чертичка се появи почти до 1 минута и точно с една идея маааалко по светла.Но аз правих и дигитален тест който в същия ден показа пик.Така,че мисля,че е нормално. На Oview пък имах 2 еднакви черти, явно при всеки е различно.

# 644
Дрес, и аз виждам нещо бледичко. Стискам палци, утре сутрин повтори и да ни зарадваш  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт