Щъркел на вратата чука, две черти ще има тука! - Тема 304

• 32 819
  • 742
  •   2
Отговори
# 615
И аз съм на толкова л- тироксин, че под 2.5 не пада. Пробвай с диетата, тя и за ИР може само да ти помогне. Успех!

# 616
Аз се връщам с хубави новини  Party Доки каза ДФ 16 мм и нещо в десен яйчник (точно той ме понаболява от време на време) и лигавица с добри параметри и добре структурирана за евентуална имплантация!Много съм щастлива,с всеки преглед ме изненадва приятно  Grinning Док е убеден,че проблема не е липса на овулация или хормонален Peace Следваща стъпка е спермограма на 5ти и ако всичко е наред с нея преминаваме към лапароскопията.Този лекар действа по бързата процедура към цел бебе,което може само да ме радва  Peace Преди се плашех само кат си помисля за лапаро,но честно казано сега ми е по-спокойно,защото лекаря ми вдъхва доверие.А и мои приятелки забременяха на 2рия месец след такава процедура  то след дългогодишни опити  Peace
Сега ще сложа анкетата и ви оставям,че лекаря ни предписа кекс до събота  Mr. Green
Лека вечер и късмет на момичетата дето не чакат  Hug
Дими,да вземеш да врътнеш един тест-не съм пускала палците!!!  Hug

# 617
Добро утро, дами, днес ми е тъжно. Вчера правих тест на 13 ден от ову и беше отрицателен, а имах толкова големи очаквания! Днес чакам цикльо. Опитваме вече 6 месеца и нищо не става. Както ви писах имам едно дете и един спонтанен аборт след това и вече започвам да се панирам, че нещо се е объркало при аборта! Ходих на док и уж казаха, че всичко е ок, но знаели човек....еее спирам, че стана много дълго...

# 618
Добро утро!

Куки, супер новини ни носиш! Старайте се усилено тия дни и след две седмици на отчет! Simple Smile Пожелавам ви от все сърце това да е вашият месец! Heart Eyes Кога си пак на преглед да видите дали се е пукна фоликула?

Марсия, съжалявам за отрицателния тест.Не се отчайвай,мила, ще стане бебо. Hug

Р-н, днеска трябва да ми излезе естрадиола и ще звъня в клиниката да видим какво ще стане. newsm78

# 619
Добро утро  bouquet
Илейн,благодаря ти мила  Heart Eyes Hug
Дано да изгладите противоречията с клиниката и съвсем скоро да задвижите нещата по процедурата!Според мен щом е възможно да забременееш естествено с нередовен цикъл,ПКЯ и след дългогодишни опити,проблема не е чак толкова голям и ако има такъв със сигурност ще го разрешите.Мисълта ми е,че щом забременяваш с нормални опити,смятай какво ще става с процедурата  Wink Ще стискам палци да е успешна още от 1вия път  Hug
Марсия,съжалявам за теста  Hug
Няма ли нечакащи  newsm78 Поне да умуваме над разни симптоми,изпарителни или бледи черти Simple Smile
Хайде дано поне днес да има  EFP

# 620
Илейн, съжалявам за развоя при теб. Палчета за процедурата  bouquet Дано наистина с малко помощ нещата се случат!

# 621
Куки, Куин, Благодаря ви момичета! И аз се надявам да се случат нещата от първия път.

# 622
Здравейте, момичета!  Heart Eyes
Днес ми дойде най-сетне - на 50 ден.Аг-то казва, че има някаква закономерност, август месец пак е закъсняло доста.Съмнява се, че може от единя яйчник да закъснява толкова(мисли, че не се редуват всеки месец).Имам снимки от прегледи и гледам, че все жълтото тяло е от левия яйчник, с изключение на прегледа от минала седмица.Може би десния е мързелив, иначе нямам ПКЯ, полипи и т.н. Стартираме опитите от април с нови сили.
Момичета, много зациклихме-не виждам + тестове.Трябва явно по-сериозно да се действа с опитите.
Прегръщам ви  Hug

# 623
  • Стара Загора
Браво Органзичка , нов цикъл нов късмет! А да те питам ти пиеш ли  нещо някакви добавки? Аз пия прим ойл , много ми помага за ПМС-то , но четох ,че помага и за качеството за цервикалната слуз , та го пиех и за двете. Забелязах,че в месеците които съм я пила вечерната иглика ми идваше на 33 ден , а когато не на 28. Спрях каквито и да е добавки , карам само на витамини вече... Та да не би нещо да ти разбутва цикъла .....

# 624
Момичета,
виждате ли нещо   http://prikachi.com/images.php?images/348/8719348f.jpg

# 625
  • Стара Загора
Вижда се! Кога се появи тази чертичка? В указаното време ли?
Момичета,
виждате ли нещо   http://prikachi.com/images.php?images/348/8719348f.jpg

# 626
Аз я виждам отлично, тихичко честито Simple Smile
Колкото и да е бледа ми се вижда достатъчно плътна, за да е изпарителна...

# 627
Органза аз откакто стриктно меря бт и правя тестове съм забелязала,че някак се редуват явно яйчниците и както казваш единият е по-мързелив,защото веднъж цикълът ми е 45 дни, веднъж 34 дни. Пожелавам ви успех този месец! bouquet

Орхидеа, и аз мислех да почна масло от вечерна иглика,ама и мен ме е страх нещо да не разбутам цикъла,че тъкмо горе долу придобих някаква ясота какво се случва при мене.Куки, може да каже повече за вечерната иглика. Wink

Дрес има да,аз я виждам, стикам палчета. Praynig

# 628
И аз я виждам, дано утре да е двойно по-тъмна  Peace

# 629
И аз я виждам чертичката,дано скоро всички да видим тези така мечтани чертички,Илейн стискам ти палци спецялно на теб и на Мария да се похвалите следващия месец с чертички,дано новия месец е нашия така мечтан щаслив месец,а сега да ви почерпя днес моя прекрасен син става на цели 7 г.и да ви попитам за първи път ползвам ову тестове,по интернет календарите ову трябва да ми е на 30 само че,на 28 теста беше с една чертичка вчера имаше бледа втора чертичка,възможно ли е чертичката да не ми се насити а да съм в ову? Благодаря ви,че ви има и че мога да споделя и попитам,желая ви един прекрасен усмихнат и поюзутворен ден.

Общи условия

Активация на акаунт