Испански филми - 2

• 76 451
  • 233
  •   1
Отговори
# 225
НА РЪБА

Драма, Испания 2022 г. с български субтитри
Оригинално заглавие: En Los Margenes
Времетраене (минути): 105
Режисьор: Хуан Диего Бото
Участват: Пенѐлопе Крус, Луис Тосар, Аделфа Калво, Кристиан Чека, Айша Вилагран, Аме Анейрос

Извън ръба е филм за семейството, любовта и солидарността. 24 часа от живота на трима различни герои ще променят съдбите им завинаги. Филмът изследва въздействието на икономическата криза върху личните взаимоотношения и как приятелството и солидарността могат да ни преведат през най-трудните житейски моменти. Извън ръба е завладяващо надпреварване с времето в периферията на големия град.

Euro Cinema
07 май: 20:45

G8 Cinema
01 май: 22:00
02 май: 16:30
09 май: 11:45, 13:00

Одеон филмотечно кино
08 май: 12:45

# 226
Да видим дали някой ще се сети.
Романтичен испански филм. Ходеха в едно кафе и там четяха.
Мисля, че излезе преди около 5-6 години.

# 227

Nuestros amantes

# 228

Nuestros amantes

Точно този е. Много благодаря.

# 229
  • The point of no return
Втората част на Кулпа Миа е под всякаква критика. Не мога да повярвам още, че успях да го изгледам. Скука, нулева химия между главните. Впоследствие разбрах, че в реала има някакви неразбирателства между тях и са се държали студено на премиерата на филма. За съжаление се е отразило и на изпълнението им, което беше неемоционално и като по принуда.

# 230
Не съм писала отдавна в темата, но един комедиен сериал да препоръчам, който с удоволствието гледах по Нетфликс. Тпи сезона има.до момента, става въпрос за Machos Alpha. В последния засега, трети сезон, имаха епизодични роли и актьори от "Новите съседи" и беше много приятно намигане.

# 231
Дълъг испански уикенд: Три премиерни кинопродукции – „Както си му е редът“, „На косъм от самочувствието“ и „Финалните 42 секунди“ между 17 и 19 януари по KINO NOVA

17 януари 22:00 "Както си му е редът" (премиера) - комедия с уч. на Лео Харлем, Мария Моралес, Даниел Перес-Прада и др.

18 януари 21:50 "На косъм от самочувствието" (премиера) - комедия с уч. на Антонио Пагудо, Карлос Либрадо (Нене), Томи Агилера и др.

19 януари 22:00 "Финалните 42 секунди" (премиера) - биографичен, спорт с уч. на Хайме Лоренте, Тарик Филипович, Оскар Муньос и др.

# 232
  • Mediterraneo
Премиери за бг екран, нали, понеже филмите не са нови.
А пък това заглавие... На косъм от самочувствието Simple Smile Simple Smile

# 233
Заглавието е от банер на Кино Нова във ФБ. А испански филми има всеки ден по Синемакс, Филмбокс и др., а там не са с дублаж и Слава Богу. Докато по Кино Нова май  са дублирани ч.

Общи условия

Активация на акаунт