~Пролетта пристигна вече, щъркел носи ни АПРИЛското човече!~№7

• 57 359
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
http://egoist.bg/#!/articles/kak-da-pretsakate-sistemata-moskov    на края на тази статия има малко вметнато относно новата наредба.

# 676
  • Варна
Въпрос към момичетата, които пият Еутирокс (Л тироксин) - продължавате ли, аз продължавам със същата доза и като мине месец ще си поискам направление за ендокринолог, май това е правилното  newsm78

# 677
Честито на новите майчета- да са им живи и здрави бебчетата😘😘😘😘
И аз да се похваля: на 08.04.16 в 8ч и 10 мин. ( и 8 , но го закръглиха😀😀😀 ) - родих една малка буболечка с перфектните мерки 3100, 49см. Нарекохме  я Миа( по желание на баткото😉😉).
Сега се гледаме вкъщи, кърмим се и се мъчим да изградим някакъв режим, но докато майка ми е вкъщи и помага, ще ми е трудно да се мобилизирам и вкарам ред. 😁😁😁Другата седмица ще стане интересно. 😦😧😧

# 678
Браво, честита рожба!    bouquet

Да сте здрави всички!   Hug

# 679
Честита рожба и от мен!

# 680
Честита радост, Поли!!!

# 681
Да бъде жива и здрава малката Миа Hug

# 682
Честитоо Simple Smile)
Бях на лекар. Терминът е утре, нещата са добре. Бъркаха ме и изревах на умряло. Докторът каза, ако не почне родова дейност, утре да ида на тонове и ще видим какво ще правим. Кака ми каза, че след като я е бръкнал, два часа по-късно почнал да я стяга кръста и й се пукнали водите. Сега почвам да си внушавам, че ме боли и мен  Crazy

# 683
Въпрос към момичетата, които пият Еутирокс (Л тироксин) - продължавате ли, аз продължавам със същата доза и като мине месец ще си поискам направление за ендокринолог, май това е правилното  newsm78
Зина, и аз така. След раждането си продължавам с по-високата доза, май месец ще се тествам и ще ходя при ендокринолога. Мисля, че ще ми намали дозата на това, което вземах преди бременността.

# 684
Криси, на мен тапата ми започна да пада 1 ден след този преглед, вечерта към 10 започнаха да зачестяват и контракциите. В 4 ме приеха , в 8 я родих. Казват ,че до 2 дни след туширането,започвало раждането.

# 685
Криси, на мен тапата ми започна да пада 1 ден след този преглед, вечерта към 10 започнаха да зачестяват и контракциите. В 4 ме приеха , в 8 я родих. Казват ,че до 2 дни след туширането,започвало раждането.

Не е задължително. На мен ми падна също след прегледа...но това беше миналия понеделник, а още нямам признаци, че ще раждам скоро  Thinking Явно при всеки е различно Simple Smile

# 686
  • Стара Загора
И на мен днес ми падна част от тапата от самосебе си, без да са ми правили такъв преглед. Лежа си в очакване, но за сега нямам никакви признаци или болки, единствено леки спазми от време на време. Направих една 1-часова разходка, че ме беше страх да не изтекат водите докато съм навън, но уви Simple Smile

Честити бебчета  bouquet

# 687
На мен след първия преглед ми падна малка маст от тапата. Иначе седмица/10 дни след това падна от само себе си, но оттогава до този момент- нищо. Минаха десетина дни и все още сме 2 в 1 Simple Smile Само контракции, които стават по-осезаеми с минаването на дните. Но не знам дали ми е паднал коремът. Божа работа  Simple Smile

# 688
Поли, честита ти дъщеричка Миа. Да е жива и здрава.
Зина, на мен лекарката ми каза след раждането да намаля елтироксина на 50. Сега вземам от 100.
Криси, дано всичко да е наред утре.
Ох, и аз чакам да се случи нещо. Я води, а контракции........

# 689
Няколко часа след прегледа имах кафеникаво зацапване. Викам на моя давай да се прибираме и да стягам багажа. Звъннах на доктора, но той каза, че щом няма болка, не е проблем. Цяла вечер тръпнех, но нищо няма. Или е било част от тази тапа, или ме е разранил леко.

Общи условия

Активация на акаунт