~Пролетта пристигна вече, щъркел носи ни АПРИЛското човече!~№7

• 57 642
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Привет,момичета!  Да се похваля и аз -на 17.04.2016г.  в 10:00 ч. се роди моето момченце Кристиян-4100 тежи и е 52 см. Понеже е голям го извадиха със секцио. Честито на всички мами -да са им живи и здрави бебчетата❤❤❤

Честито бебче Кристиян да ви е жив и здрав bouquet bouquet bouquet

# 661
Върнах се от тонове.., малката няма намерение да излиза - 4 дни преди термин съм, изнервена до безумие, тежка, едва движеща се.... Искам да си гушкам бебето вече! общо взето - мрън, мрън...

# 662
Момичета, радвайте се, че сте стигнали до термин!

Всяко преждевременно раждане крие огромен риск за недоносеното бебче...

# 663
Спокойно ще излязат,няма бебе останало вътре.. Wink Laughing Wink

Още няколко дни и овенчето ще стане на теле ....  Joy

Мен продължава да ме боли гърба, може би е от кърменето  newsm78
Как сте с лохиите след раждането, при мен теча е доста намалял, но го има. Нямам търпение да дойде време за педиатърката да премери бебето, защото все се притеснявам дали изяжда и наддава достатъчно.

# 664
Trakia, извинявай, обаче от къде ти е тази информация?! Какви рискове от недоносени бебета в деветия месец, няма такова нещо?! Също и преносването не е за похвала, здраво бебе не е само от килограмите.
И мен вече ме наболява гърба, кърмя както сваря и ще си докарам беля, трябва да си намеря удобните пози. Лохии като цяло нямах много, вече са едва, едва, а е рано.
Глори, честито ти бебенце! bouquet  Да ви е живо и здраво!
Магдалена, как те разбирам! Накрая и аз едва издържах вече, но ей сега ще мине времето. Още малко, момичета Hug

# 665
Вземи си домашна електронна везна, да си го мериш ежедневно. Simple Smile

Да, гърбът те боли от специфичните пози приведена напред, при кърменето.

Кърми за известен период предимно легнала, така болката ще отшуми.
Simple Smile

# 666
Аз съм спокойна, просто нещата, които пишеш не са точно така, а тонове не е задължително да се следят Peace

# 667
Напротив, запис на тонове е задължително да се прави всеки ден след термин.

Никоя майка не иска да рискува да й правят спешно секцио заради паднала сърдечна дейност на плода.

# 668
Пълен термин се води 37 седмица.
Моята Попи днес прави 4 седмици. Днес си купих един кантар да се теглим и аз и беба. Наддала е 1200 г от изписването. Лохий имах две седмици след раждане и това беше. Кърменето доста килца топи май. Имам 2 килца да сваля и ще се върна в оригиналните килограми от преди да забременея.

Ох, и разбира се- честито на новите мами!!! 🤗🤗🤗😘😘😘❤❤❤❤

Последна редакция: пн, 18 апр 2016, 20:32 от pariss

# 669
Ох, и на мен ми остават два дни до термин. Нямам никакво усещане за предстоящо раждане  Grinning
И все пак, на феталната ми казаха термин 27ми,така че... Simple Smile

# 670
Криси, ако си била с по-късна овулация, то си забременяла малко по-късно, затова терминът се измества в съответствие с гестационната възраст на плода.

Леко раждане и здраво бебче!   Hug

# 671
Криси, ако си била с по-късна овулация, то си забременяла малко по-късно, затова терминът се измества в съответствие с гестационната възраст на плода.

Леко раждане и здраво бебче!   Hug
Да, точно така ми казаха Simple Smile
Благодаря много! Това е най-важното  Heart Eyes

# 672
Здравейте, аз също още съм в очакване, но най-много четвъртък/петък, което не е изобщо далече. Относно избора на лекар, моят ми го каза това за новоприетия закон от 1.04 . Обясни че лекар се избира от тези на смяна, били разпоредили да не правят извънредни раждания, ако не са на смяна. Неплануваното раждане го приемали за спешно, а тях ги поемали дижурните. Странна наредба, поне според мен. Особено като вече сме си избрали лекари. Аз ще раждам с предизвикано нормално, но ако реши да не си чака датата се усложняват нещата. Вече матката ми индикира за наближаваща родова дейност и може и всеки момент да стане.

# 673
Глори, честито бебче и от мен! Да е живо и здраво, а на теб бързо възстановяване!
Джейн, ще чакам повече инфо след прегледа ти. Аз питах моята лекарка, но нищо не разбрах. Дано поне ти да разбереш повече. Чета и това, което е написала Керенска. И се чудя каква е разликата между лекар на смяна и дежурен лекар? Какво значи да изберем лекар, който е на смяна. На смяна не е ли дежурния лекар. И това само в окръжна болница във Варна ли се случва? Нека да споделят и момичетата от другите градове.
Snowflake, и аз се чувствам като теб.

# 674
Моят лекар каза, че е за всички болници и че е решение на правителството.

Общи условия

Активация на акаунт