~Пролетта пристигна вече, щъркел носи ни АПРИЛското човече!~№7

• 57 649
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Аз чакам прекалено малко, за да се оригне значи. Ще го разхождам из стаята на рамо в такъв случай и ще видим дали ще се орига. Снощи пак имаше много газове - пуска гърдата, недоволства, напъва се, извива се, пак търси гърда, трудно заспива. Аз все още не мога хубаво да го повия. Имам пелени 100х120 см, знам, че трябва да са квадратни, но и така си мислех, че ще се получи. Ще търся по-голям размер обаче, нещо ми идват малки тези.
Zol, хайде да минава по-бързо днешния ден и да ви изписват Hug

# 646
Половин час е достатъчно да го държиш изправен на рамо.
Ако не оригне, значи не е глътнал въздух, а го боли коремчето от коликите.

Вземи си капки Абоколикен, с Еспумизан нищо не постигаш...

Успех!    Hug

# 647
Здравейте момичета Simple Smile
Зои, честито!
Ние сме все още 2 в 1. В сряда сьм на консултация, всеки ден имам контракции, но както се казва нищо сериозно Simple Smile. Ще раждам нормално, обхващат ме едни емоции...
На бебчо му е добре явно и не бьрза да излиза.
Всичко за родилното ми е готово, багаж и документи-без направление сьм. Дано не ми сьздадат проблеми. Чудя се да пробвам ли да взема от джипито?!?

# 648
Мила, никой няма да те върне, спокойно.
По принцип, това направление за хоспитализация се взима от наблюдаващия АГ, не от джипито.
Но и без направление, пак ще те приемат да раждаш.
Важното е да носиш всички резултати от изследванията и личната си карта.

Успех, няма нищо по-хубаво за мама и бебе от нормалното раждане!

# 649
И ние сме си още 2 в 1. Радвам се, че времето е хубаво и поне съм цял ден вън Simple Smile

# 650
decuto, и при мен така Grinning само че аз контракции имам, особено днес- след многото разходки направо не са спрели. На мен ми казаха, че бебето е започнало да слиза, но главичката още не е където трябва да е, каквото и да значи това  newsm78

Ами момичета, то края на април си дойде. Само края на април да не стане началото на май... Simple Smile

# 651
Преносването не е опасно, стига редовно да се записват тоновете на бебчо и да се следи плацентата на добър ултразвук. Даже ще се роди чудесно голямо бебе.    Heart Eyes

# 652
decuto, и при мен така Grinning само че аз контракции имам, особено днес- след многото разходки направо не са спрели. На мен ми казаха, че бебето е започнало да слиза, но главичката още не е където трябва да е, каквото и да значи това  newsm78

Ами момичета, то края на април си дойде. Само края на април да не стане началото на май... Simple Smile

Джейн, днес бях на преглед и аз в окръжна. Казаха ми, че шийката е изгладена и съм била с 1.5 см разкритие. Нищо чудно да се засечем на магаретата в родилна  Simple Smile
Пуснат е слух, че вече няма да има избор на екип. Ти знаеш ли нещо по въпроса?

# 653
Привет,момичета!  Да се похваля и аз -на 17.04.2016г.  в 10:00 ч. се роди моето момченце Кристиян-4100 тежи и е 52 см. Понеже е голям го извадиха със секцио. Честито на всички мами -да са им живи и здрави бебчетата❤❤❤

# 654
Голямо бебе, браво! Да расте все така едър и здрав!    bouquet

На теб бързо възстановяване и много кърма!    Hug

# 655
karina, аз знам, че може да няма избор на екип що се отнася до лекарите от гинекология (Славчев, Жеков). Но уж ме увериха, че засега си остава старото положение, а и д-р Славчев нищо не е казал. Дано да е само слух, че от цялата работа Окръжна много ще загуби. Пък и нека ни изчакат да си родим и после да правят каквото си решат Grinning
Ами хайде, дано се засечем  Grinning Четвъртък съм на преглед и ще ти кажа накъде вървят нещата Simple Smile

glory, голям мъж- честито!  bouquet

# 656
Честито Глори, наистина голямо момче- живо и здраво да е и на теб бьрзо вьзстановяване!

# 657
Благодаря ви момичета. Три часа след операцията ме накараха да стана и то сама! Но всичко ще се забрави.Голямо щастие да си гушнеш бебчето❤❤❤

# 658
Честито бебче, Глори  bouquet bouquet Да е много здраво и само да ви радва, а на теб желая бързо възстановяване.

Аз също си чакам голямата среща с бебка. Вече нямам търпение, но в същото време има голяма доза притеснение, но се надявам, че всичко ще мине добре  Praynig
Общо взето гледам постоянно да се движа, но последните 2 седмици вече започнах бързо да се изморявам и все да търся леглото  Grinning

Аз също разбрах, че от 01.04 е влязло в сила това, че при непланирано раждане не можеш да си избереш лекар...  Confused

# 659
  • София
...Честито и от мен за новите бебенца!
Два дни до термин и никакви признаци на раждане... Къща, пълна с работа и никаква сила за вършене на каквото и да е... Влача се наоколо, опитвайки се да правя неща, а очите ми се затварят.
А навън е прекрасен ден - сложих си едно лаленце от двора във вазичка, сакън ми се подобри малко настроението... Предполагам, че и другите не-родили се чувстват така!

Общи условия

Активация на акаунт